mozbay1907
Kamp III
Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu
Günaydın herkese hayırlı kandiller olsun...
Günaydın herkese hayırlı kandiller olsun...
salih yardımcı' Alıntı:Turgay hocam anlat hele başından geçenleri...Nerelere gittin,neler yaşadın...
Çok geçmiş olsun sen de ve arabanda bir sıkıntı yoktur umarım.
Selamlar...
Turgay Vitara' Alıntı:Salih abim bu olay anlatılmaz yaşanır ama sana burada kısaca anlatayım.
Şimdi beni kayınvalidelerde otururken sağlam bir şekilde sıkıntı bastı hemen yanı başım da gezinti yapabileceğim bir yer olması hasebiyle dedim şöyle 1-1.5 saat gezeyim. Eskişehir yolundan Şehitaliye giderken kooparatif villaların yapıldığı yerden yaşamkente çıkan bir yol olduğunu biliyordum. Daha önce gittiğim ve offroad'dan ziyade gezinti yapabileceğim bir yerdi. havada yağmıştı dedim şöyle tekerleri biraz çamura sokayım Neyse dediğim arazi yoluna girdim pek çamur yok gayet kuru. Hava güzel gidiyorum rampa yukarı çıkarken yolda görünen ufaktan çamur olan yeri geçeyim derken bir anda sağ ön tekeri batırdım.Meğer baya sağlam bataklık olmuş. Bildiğin bubi tuzağı Geri çıkayım derken araba sola doğru kaydı sol tarafta hafiften arabanın düşeceği bir uçurum. Sonra ufak hareketlerle kurtarayım derken araba daha da uçuruma doğru kaydı ben de manevra yapmayı bıraktım. Güneşin batmasına da yarım saat var. Ben de hızlıca villalara doğru koşarken ne yapabileceğim konusunda bilgi almak için Savaş ve Mesut Abiyi aradım. Mesut abi Murat Özbayın köyünün o civarda olduğunu söyledi onu aradım sağolsun o da yakındaymış geldi. Sonra onu da çamura batırdık İkimizi de kurtarması için Burak geldi 1 saatlik bir uğraş sonrası gece 10 gibi kurtulduk. Arkadaşları yaz gününde çamura doyurdum. Sonra çeşmede temizlenebileceğimiz kadar temizlenip eve döndük.
mustafasever' Alıntı:Turgay hocam birde fotograflar olsaymıi süper olacak tı sizi hayal ediyorum her yeriniz çamur içinde geçmiş olsun genede
mozbay1907' Alıntı:Zaten Turgay çamura batmamışkı dedim madem geldim ben batıyım battımıda tampona kadar gömülmek lazım
burak mehmet' Alıntı:Anoff anoff olalı benim gibi batan üyesi olmadı elhamdürüllah... Sizinkide Batmamı be...
1 vinç halatı, Bir çeki demiri,bir CJ8 arka şaftı ve 4 saat zaman harcandı bu aracı buradan çıkartmak için...Turgay Vitara' Alıntı:Çok güzel hareketler bunlar labalabalaplaplap
+ 300 km yol git gelburak mehmet' Alıntı:1 vinç halatı, Bir çeki demiri,bir CJ8 arka şaftı ve 4 saat zaman harcandı bu aracı buradan çıkartmak için...
amacımda gölün kenarında hızla araç sürüp Hakan Peker klibi gibi görüntüler verecektim..
neyse artık Tuz gölüne gittiğimizde Yaparım...yaparım demi Mesut Abimmmm