Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 652,070
Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

burak mehmet' Alıntı:
ankaradaki Bütün hondalaramı çarpmışlar yav... kafamı kaldıramıyorum..
abiler herkese tünaydın..

bu arada dünkü maç çok eğlenceli değilmiydi... benim şimdiye kadar en fazla eğlendiğim maçtı... Tolga abinin 90 a taktığı golde Anoff liginin en güzel golüydü..

Bencede acaip zevkliydi. Güzel maç oldu :smiley: Kaç kaç bitti yaw bu arada?

Etiketler

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

CKAYA' Alıntı:
Bencede acaip zevkliydi. Güzel maç oldu :smiley: Kaç kaç bitti yaw bu arada?

Çağın bu soruyu sormanın alemi varmiydi yaw:smiley: Boş ver skoru dostluk kazandı:smiley:
Mesut abi tabi ki yanlış anlamadık. Birbirimize takılmadan nasıl gecer zaman:smiley:
Selamlar.

Turgay Vitara' Alıntı:
Çağın bu soruyu sormanın alemi varmiydi yaw:smiley: Boş ver skoru dostluk kazandı:smiley:
Mesut abi tabi ki yanlış anlamadık. Birbirimize takılmadan nasıl gecer zaman:smiley:
Selamlar.

Olur mu abi lig usulü 2li averaj aliyorum gol krallığı var :smiley: taç takıcaz kral gibi tanju tadı şeytan rıdvan tadı yaratıcaz :smiley::smiley:

Günaydın arkadaşlar güzel bir günn geçirmemiz dilegiyle bencede çok zevkliydi maç bir kaçanlar gol olsaydı murat gol kralıydı şimdi

mustafasever' Alıntı:
Günaydın arkadaşlar güzel bir günn geçirmemiz dilegiyle bencede çok zevkliydi maç bir kaçanlar gol olsaydı murat gol kralıydı şimdi
Murat dediğimiz özbay olansa kaleye çektiği şutlardan en yakını taca gidendi... Bizim kaleye şut atıp kornere bile top çıkarmışlığı var yamuğun...

Benide böyle sevmenizi istiyorum :D

http://www.youtube.com/watch?v=0w2mz33kRac

burak mehmet' Alıntı:
iş yerinde youtube yok.. sen anlat ben seni öyle seveyim..

DNS degistir :smiley: cep telefonundan gir devir teknoloji devri :smiley: utm cihazında youtube yasagını kaldır :D yap biseyler :smiley: izlemen lazım anlatmakla olmaz

gönderdiğim çoraplar ayağına olmasın Çağın..Senin yüzünden taa arabaya gittim tableti getirdim birsürü uğraş verdim karşıma çıkan manzaraya bak..
Bu oğlan eve gelsin tanrımisafiri deyip içeri alan Burak ın ölüsüne bir tas suyu dökenin ta...

töbe töbeee... neyse Aileyiz sövmeyim.

burak mehmet' Alıntı:
gönderdiğim çoraplar ayağına olmasın Çağın..Senin yüzünden taa arabaya gittim tableti getirdim birsürü uğraş verdim karşıma çıkan manzaraya bak..
Bu oğlan eve gelsin tanrımisafiri deyip içeri alan Burak ın ölüsüne bir tas suyu dökenin ta...

töbe töbeee... neyse Aileyiz sövmeyim.
Adamdaki lükse bak kapıda her sınıfdan bir araba arabada tabletler felan pihuuuuu :smiley:)

selam arkadaşlar kolay gelsin zor bir gündü
benim aracın subwoofer patlamış iğrenç bir ses var içerde parça yok ülkede hoş olsada parça çok pahalı ne yapacaz fikri olan varmıdır

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,790
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
mehmedoah

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR