Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 652,057
Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Savaş Cherokee' Alıntı:
Günaydınlar herkese
Türkiyenin başkenti ankaranın göbeği çankayanın ortası dikmenin gözbebeği Öveçlerde tam 3 gündür İnternet yok.Hatlar yenileniyormuş, daha iyi hizmet için çalışma yapılıyormuş!İnşallah öyledir.Daha evvelde daha iyi hzmet için 1-2 gün internet kesilmişti.Hayırlısı bakalım...Oval ofisimde çok sıkıldım net olmadan.Eskiden insanlar ne yapardı:(

Diyorum bende bu adam nerede, sesi soluğu çıkmıyor, tam arayım derken...

Etiketler

mesut kose' Alıntı:
Diyorum bende bu adam nerede, sesi soluğu çıkmıyor, tam arayım derken...
Abi valla bunaldım.Muhatap ta bulamıyorsun.4440375 i arıyorsun,direk bölgenizde bakım var diyor.Caddedeki telekomu arıyorsun dava açacam diyorsun; imzaladığın sözleşmede bakım zamanlarında hizmet alamayabilirim diye imzan vardır diyorlar.Neyse kavuştuk internete:smiley:Köye elektrik geldi.

Savaş Cherokee' Alıntı:
Günaydınlar herkese
Türkiyenin başkenti ankaranın göbeği çankayanın ortası dikmenin gözbebeği Öveçlerde tam 3 gündür İnternet yok.Hatlar yenileniyormuş, daha iyi hizmet için çalışma yapılıyormuş!İnşallah öyledir.Daha evvelde daha iyi hzmet için 1-2 gün internet kesilmişti.Hayırlısı bakalım...Oval ofisimde çok sıkıldım net olmadan.Eskiden insanlar ne yapardı:(

şimdi düşünsene abi sen dükkandasın yandaki market Orhan abinin ne yaparsın girermisin internete... Atarsın 2 tabure bir sehpa havada mis gibi tavla oynarsın...

şimdi hayat zorlaştı insanlar geçim derdinden dolayı hırslandı.. oda dostlukları kısıtlıyor.. :(

bizde aracı pisletiyoruz sanıyodum...

motor 2.jpg

motor 3.jpg

motor.jpg

burak mehmet' Alıntı:
şimdi düşünsene abi sen dükkandasın yandaki market Orhan abinin ne yaparsın girermisin internete... Atarsın 2 tabure bir sehpa havada mis gibi tavla oynarsın...

şimdi hayat zorlaştı insanlar geçim derdinden dolayı hırslandı.. oda dostlukları kısıtlıyor.. :(
92 lerden 99 yılına kadar ağrıda bizim caddede öğleden sonra her dükkanın önünde 2-3 kişinin muhabbet ettiğini, tavla,domino oynadığını, birbirlerinin sattığı ürünlerle ilgili fikir alıp verdiklerini, iki esnafın eline kağıt kalem alıp çeki yaklaşmış biri için caddedenb para topladığını görürdün.Hatta babamlar 15 esnaf birleşip her ay bir şahin satın alıp kura ile birine verirdi.Şimdilerde gidiyorum tanıdık yok.büyük şehirler zaten yıllar önce bitmiş o açıdan.maalesef anadoluda da sosyal hayat bireyselleşiyor gün geçtikçe.o yüzden bizim bir metropolde kurduğumuz dostluk ortamı için şükretmemiz lazım ya...

günaydın fırtına öncesi sessizliğimi yoksa halı saha yordumu kimse yok

DSC_0754.JPG

Orhancım lafı ağzımdan aldın derler ya o hesap, hayırdır beyler ne bu suskunkuk, ??? ??? ???

sesi çıkmayanlara söylüyorum. :mad:

herkese kocaman bir GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN. :smiley:

Abi dün halı sahada halimizi gördün hala toparlayamadık:smiley:
Gerçi Mesut abiye göre hiç koşmadık ama:smiley:
Burak'ın posterini düzenleyip koymam lazım aslında ne de olsa kornerden gol attım:smiley:
Herkese tünaydın.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-lada-bu-kadar-dolusu-cok-nadir-122745730/detay?showViewPreferences=false

Arkadaşlar ilgilenen olursa tanıdık.

ankaradaki Bütün hondalaramı çarpmışlar yav... kafamı kaldıramıyorum..
abiler herkese tünaydın..

bu arada dünkü maç çok eğlenceli değilmiydi... benim şimdiye kadar en fazla eğlendiğim maçtı... Tolga abinin 90 a taktığı golde Anoff liginin en güzel golüydü..

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

burak mehmet' Alıntı:
ankaradaki Bütün hondalaramı çarpmışlar yav... kafamı kaldıramıyorum..
abiler herkese tünaydın..

bu arada dünkü maç çok eğlenceli değilmiydi... benim şimdiye kadar en fazla eğlendiğim maçtı... Tolga abinin 90 a taktığı golde Anoff liginin en güzel golüydü..

Katılıyorum ben çok eğlendim, organizasyona devam.

Turgay Vitara' Alıntı:
Abi dün halı sahada halimizi gördün hala toparlayamadık:smiley:
Gerçi Mesut abiye göre hiç koşmadık ama:smiley:
Burak'ın posterini düzenleyip koymam lazım aslında ne de olsa kornerden gol attım:smiley:
Herkese tünaydın.

Ben maçın son 20 dakikasına yetişince haliyle tempoyu biraz yavaş buldum, ama espirisine takıldım size sakın ola yanlış anlamayın... ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,790
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
mehmedoah

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.