Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 667,144
Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

umutcan' Alıntı:
vayy O Gunler Aklima Geldi. Bizde İpegi İlk Disari Cikardigimiz Gum Cok Mutlu Olmustu. Yanliz Pazar Gunu Avm Ye Gitmenizi Tavsiye Etmem. Kalabalik Ve Mikrop Yuvasi Gibi Oluyor Benim İcin Oralar :smiley: Yada Erken Saat Leri Tavsiye Ederim
avm Lerde Ben Çok Duramıyorum Kalabalık Çok Bunaltıyor Beni O Yüzden Bizde Ahlatlıbel Spor Tesislerine Gideriz Biraz Güneşlendiririz Sonrada Ümitköyde Bir Arkadaş Ziyaretine Gideriz Diye Düşünüyorduk.. Yoksa Bebekle Evci Yaylasınamı Tırmansak :d Yıldırım Yaylasındada Durur Altını Değiştiririm:d

Etiketler

burak Mehmet' Alıntı:
gökhan Abi Geçmiş Olsun..
savaş Abim Ben Gelemem Ki Geçen Hafta Ve Bu Hafta İçin Seçile Aşırı Söz Verdim. Bu Pazar Ufaklığı İlk Kez İnsan İçine Çıkartmayı Planlıyoruz..
insanuslar Belli Bir Süre Sonra İnsan İçine Çıkmaya Başlarlar:smiley:hepimizin Geçtiği Yollardan İpek Hanımda Geçmeye Başladı Demek:smiley:

Abilerim Merhaba, Etkinliklerinizi İlgi İle Takip Ediyorum, Aranıza Katılmak İsterim Ama Ankara Dışında Okuduğum İçin Pek Mümkün Olamıyor, Belli Dönemlerde Gelebiliyorum Ankara'ya, Sadece İzlemekle Yetinebiliyorum Etkinliklerinizi, Daha Yolun Başında Sayılırım, En Kısa Sürede Tanışmayı Ve Aranıza Katılmayı Çok İsterim, Çamurunuz Bol Olsun

DSC_0106.JPG

7 Nisan Pazar Anoff Yıldırım Evci Yaylası Ara/spontan Buluşması Offroad Gezisi

buluşma Yeri :istanbul Yolu Taymek (şaşmaz Kavşağını Geçince 100 Metre İlerde)
buluşma Saati :10:30 (10:45 Teker Döneri, Yakıt Ve Market Alışverişinizi Lütfen Geceden Yapınız)
yeme İçme :yılın Son Çamuru Ve Karından İstifade Etme Amaçlı Gezimizde Mangal Yakılmayacaktır.herkes ;sandviç, Burger, Ekmek Arası Köfte Vs Dilediğini Getirsin Lütfen.sadece Mesut Abinin Meşhur Semaveri Molasında Yemek İşi Kısa Sürede Aradan Çıkartılacaktır.çekirdek Unutmayalım Lütfen
katılım :gezi Sadece Ve Sadece Gurup Üyesi Araçlara Açıktır.dışardan Araç Kabul Edilmeyecektir.ismini Yazmak İsteyen Üyelerimiz Lütfen Listeye Yazılsınlar.teşekkürler

savaş,mesut Abi,salih Abi,erkan Nezir,dinçer, Akın/atilla Abi, Umutcan,eflatun Abi, Mustafa,

not; Bu Hafta Yönetim Toplantısı Sonucu Alınan Kararla;her Ne Şartlarla Olursa Olsun, Hangi Arkadaşımız Olursa Olsun Aracında Veya Gezi Esnasında Hiçbir Süretle Alkol Alınmayacaktır.bizi Seven Tüm Dostlarımız, Zaten Gurubu Kurduğum Günden Beri Her Gezide Yazdığım Alkol Yasağı Konusunda Bundan Sonra Eminim Biraz Daha Hassasiyet Gösterecektir.herkese Yürekten Teşekkürler Saygılar.

bu Arada Ben Listeyi Görevim Ve Gezi İstekleri İcabı Açtım, Lakin Katılamayabilirim.şayet Katılamazsam Haftaya Sorgunda Kamplı Buluşmak Üzere Diyelim...

berkay Sönmez' Alıntı:
abilerim Merhaba, Etkinliklerinizi İlgi İle Takip Ediyorum, Aranıza Katılmak İsterim Ama Ankara Dışında Okuduğum İçin Pek Mümkün Olamıyor, Belli Dönemlerde Gelebiliyorum Ankara'ya, Sadece İzlemekle Yetinebiliyorum Etkinliklerinizi, Daha Yolun Başında Sayılırım, En Kısa Sürede Tanışmayı Ve Aranıza Katılmayı Çok İsterim, Çamurunuz Bol Olsun
teşekkürler Berkay Bey.müsait Olduğunuz Zaman Aileli Büyük Etkinliğimize De Bekleriz.

Gökhan Geçmiş Olsun.
arkadaşlar Maalesef Pazar Günü Ben De Gelemiyorum. Yabancı Dil Sınavı Var. Yarın Öğleden Sonra Şaşmaz'da Olacağım. Erkan'ın Mekana Uğrarım, Gelen Olursa Görüşürüz :smiley:

Gökhan Geçmiş Olsun Umarım Satışla İlğili Bir Sıkıntı Yaşamazsın

Beyler/abilerim Gökhanla Görüştük.aracında Çok Küçük Bir Hasar Var.her İki Araçla İlgili Raporda Da Gökhan Haklı Yazılmış Zaten.aracının Takasında Da Sıkıntı Yok.tekrar Geçmiş Olsun.

Sizlerin Varlığı Bile Yetiyo Zaten.karşı Taraf Suçu Kabul Ediyo Zaten Sigortası Karşılıyo Hepinize Teşekkür Ederim

Halı Saha Güncel Liste

1- Murat Özbay
2- B.mehmet Üçkol
3- Salih Özen
4- D.izzet Canol
5- Savaş Tanır
6- Mesut Köse
7- Erdem Özkoçak ( Cuma Olursa +2 Kişi)
8- Murat Ünver
9-çağın Kaya
10-yeni Mustafa Abi

evet Abilerim Arkadaslarım Haftaya Cuma Bu Ise Baslayalım Artık Egerkı Katılan Olmazsa Artık Bır Ikı Arkadas Ile Kadroyu Tamamlayalım :smiley: Cuma İşine Ve Besevler Tarafında Olması Konusunda Sanırım Sıkıntı Olmayacak Kımse Icın

Bu Hafta Spontan Tam Amacına Uygun Geçecek Anlaşılan, Off Road'un Dibini Görürmüyüz Bilmem Ama Unutulmayacak Bir Hafta Sonu Olacağı Kesin, Az Kişi Full Atraksiyon, Gelemeyenler Çok Üzülecek ;)

mesut Kose' Alıntı:
bu Hafta Spontan Tam Amacına Uygun Geçecek Anlaşılan, Off Road'un Dibini Görürmüyüz Bilmem Ama Unutulmayacak Bir Hafta Sonu Olacağı Kesin, Az Kişi Full Atraksiyon, Gelemeyenler Çok Üzülecek ;)
mesut Abi Deme Öyle Ya :(

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,914
Kayıtlı Üye Sayımız
166,687
Kaydolan Son Üyemiz
Zazizizo

SON KONULAR

Geri