Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 652,987
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

mozbay1907' Alıntı:
Adam tam görev adamı nere aksıyorsa koy oraya olayı bitirsin karsısındakı adamı oynatmaz :smiley: kosusunu sevdıgım :smiley:))
Gülmekten oynayamadığın zamanlar geldi aklıma :D

Etiketler

erka' Alıntı:
evet eda hanım bu başka güzel.. başkanım duy sesimizi ANOFF a bundan alalım 2-3 tane yeter beraber gezeriz ama.. ONROAD ;)

mantıklı başkan :smiley: erkan beye katılıyorum bende..

burak mehmet' Alıntı:
çilek sebzemi meyvemi ?
Sebzeyse neden tadı çok güzel Meyveyse neden ağaçta yetişmiyor sebze gibi otta yetişiyor?
burak bey ;
çilek bir meyvedir :smiley: çoğalma şekli yayılarak olduğu için yerde toprağa yakın yetişmesi gerekir boylansada yayılması şarttır :smiley: ağaç dalında yetişme koşullarına uygun olarak dağılması mümkün deildir :smiley: nacizane yorumum kabul olunursa ..

burak mehmet' Alıntı:
çileğe alerjim olduğu doğru bayılırım çok severim ama yiyemem :( Sen sorduğuma cevap ver çilek sebzemi meyvemi ?

Sahada genelde görev yapmam ama illa yapmam gerekir ise sol bek oynarım...(not iki ayağınıda kullana bilen nadir insanlardanım ama keşke birini kullanıp düzgünce oynayabilseydim:D )

Not: beni izlemek isteyen bu akşam saat 19:00-20:00 arasında macit petrol ofisi yanındaki halı sahada izleyebilirler... maç naklen herhangi bir kanalda yayınlanmamaktadır...

Bende solağım ve iki ayağımıda kullanırım ama iyi oynayamam :smiley::smiley: olsun maksat beraber olmak ama beni istediğin yere koy ilhan cavcavın zamanında bulduğu ucuz zenciler gibiyim :D:D Anakaragüçlü ceremi :D:D

Çilek meyze bence...

gününüz aydın, cumanız mubarek olsun ANOFF

858156_556071167745120_912197979_o.jpg

Günaydın ANOFF güzel bir gün ve hafta sonu geçirelim.
Merhaba Burak ,Erkan abi ya bu maç işi ne oldu hiç haber yok sanırım yalan mı oldu vallaha misafir gelecekti ektim onları bide aramızda kalsın plan varmı hafta sonu organizasyon

Günaydın güzel insanlar.

Maç işi bu hafta takımlarda eksik oldugundan ve saha ve yer ısını netlestırmedıgımızden zor onumuzdekı hafta baslarız bi terslık olmazsa.

Günaydın, haftanın son günü nihayet, Mustafa pazar günü sadece grup üyelerine özel bir Off Road etkinliği düzenliyoruz, programı bugün Savaş açıklayacaktır.

mozbay1907' Alıntı:
Günaydın güzel insanlar.

Maç işi bu hafta takımlarda eksik oldugundan ve saha ve yer ısını netlestırmedıgımızden zor onumuzdekı hafta baslarız bi terslık olmazsa.

Eyvah Murat hatun beni eve almaz bu akşam kapıda kaldım desene

CKAYA' Alıntı:
Bende solağım ve iki ayağımıda kullanırım ama iyi oynayamam :smiley::smiley: olsun maksat beraber olmak ama beni istediğin yere koy ilhan cavcavın zamanında bulduğu ucuz zenciler gibiyim :D:D Anakaragüçlü ceremi :D:D

Çilek meyze bence...
meyze ne lo!!
istediğim Cevap aşağıdaki gibidir Teşekküler Eda hanım...
Rumpelstıltskın' Alıntı:
burak bey ;
çilek bir meyvedir :smiley: çoğalma şekli yayılarak olduğu için yerde toprağa yakın yetişmesi gerekir boylansada yayılması şarttır :smiley: ağaç dalında yetişme koşullarına uygun olarak dağılması mümkün deildir :smiley: nacizane yorumum kabul olunursa ..

günaydın :smiley: hayırlı cumalar .. güzel bir gün dilerim herkese..

64774_502093679838731_404620170_n.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,824
Kayıtlı Üye Sayımız
166,618
Kaydolan Son Üyemiz
ashi02

Çevrimiçi üyeler

Geri