Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 652,977
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

mustafasever' Alıntı:
Günaydın ANOFF güzel bir gün ve hafta sonu geçirelim.
Merhaba Burak ,Erkan abi ya bu maç işi ne oldu hiç haber yok sanırım yalan mı oldu vallaha misafir gelecekti ektim onları bide aramızda kalsın plan varmı hafta sonu organizasyon
top tan sorumlu Arkadaşımız Murat bey Yavaş çalıştığındna bu hafta pinekliyeceğiz. Yıldırım Demirören gibi bir arkadaş bu Murat Bey, Ankara futbolunu sekteye uğratıyor terimizi soğutuyor..
Onun haricinde Hafta onu sanırım kazan pazar köyüncen girilip yıldırım yaylasına bol bol çamurda çıkılacak..
Tabii tam olarak cevabı Başkanım Verir..

Etiketler

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Fenerbahçemle Harika Bir Sabahta Birbirinden Harika Anoff Üyesi Abilerime / Arkadaşlara Günaydın Hayırlı Cumalar:smiley:))
@eda Fırat Hangi Camiye Gidiyor, Bende Orya Gidecem:smiley:ama Namazda Güldüdür Beni...

savaş Cherokee' Alıntı:
fenerbahçemle Harika Bir Sabahta Birbirinden Harika Anoff Üyesi Abilerime / Arkadaşlara Günaydın Hayırlı Cumalar:smiley:))
@eda Fırat Hangi Camiye Gidiyor, Bende Orya Gidecem:smiley:ama Namazda Güldüdür Beni...

kocatepeye Gidiyormuş :smiley: Savaş Başkan Nereye Ben Oraya Peşindeyim Son Sürat Hızlısı Aşırı Aşırısı Dior :p

burak Mehmet' Alıntı:
top Tan Sorumlu Arkadaşımız Murat Bey Yavaş Çalıştığındna Bu Hafta Pinekliyeceğiz. Yıldırım Demirören Gibi Bir Arkadaş Bu Murat Bey, Ankara Futbolunu Sekteye Uğratıyor Terimizi Soğutuyor..
onun Haricinde Hafta Onu Sanırım Kazan Pazar Köyüncen Girilip Yıldırım Yaylasına Bol Bol Çamurda Çıkılacak..
tabii Tam Olarak Cevabı Başkanım Verir..
haklısın Bilader Bu Futbolla Olmaz Bu İş Gelin Paintboll Yapalım Ne Dersiniz

inşallah İple Çekiyorum Pazarı

7 Nisan Pazar Anoff Yıldırım Evci Yaylası Ara/spontan Buluşması Offroad Gezisi

buluşma Yeri :istanbul Yolu Taymek (şaşmaz Kavşağını Geçince 100 Metre İlerde)
buluşma Saati :10:30 (10:45 Teker Döneri, Yakıt Ve Market Alışverişinizi Lütfen Geceden Yapınız)
yeme İçme :yılın Son Çamuru Ve Karından İstifade Etme Amaçlı Gezimizde Mangal Yakılmayacaktır.herkes ;sandviç, Burger, Ekmek Arası Köfte Vs Dilediğini Getirsin Lütfen.sadece Orhan Babanın Meşhur Semaveri Molasında Yemek İşi Kısa Sürede Aradan Çıkartılacaktır.çekirdek Unutmayalım Lütfen
katılım :gezi Sadece Ve Sadece Gurup Üyesi Araçlara Açıktır.dışardan Araç Kabul Edilmeyecektir.ismini Yazmak İsteyen Üyelerimiz Lütfen Listeye Yazılsınlar.teşekkürler

savaş,mesut Abi,salih,salih Abi,erkan Nezir,dinçer, Murat, Burak, Orhan Baba, Serdar Abi, Gökhan, Eflatun Abi, Mustafa,

not; Bu Hafta Yönetim Toplantısı Sonucu Alınan Kararla;her Ne Şartlarla Olursa Olsun, Hangi Arkadaşımız Olursa Olsun Aracında Veya Gezi Esnasında Hiçbir Süretle Alkol Alınmayacaktır.bizi Seven Tüm Dostlarımız, Zaten Gurubu Kurduğum Günden Beri Her Gezide Yazdığım Alkol Yasağı Konusunda Bundan Sonra Eminim Biraz Daha Hassasiyet Gösterecektir.herkese Yürekten Teşekkürler Saygılar.

burak Mehmet' Alıntı:
top Tan Sorumlu Arkadaşımız Murat Bey Yavaş Çalıştığındna Bu Hafta Pinekliyeceğiz. Yıldırım Demirören Gibi Bir Arkadaş Bu Murat Bey, Ankara Futbolunu Sekteye Uğratıyor Terimizi Soğutuyor..
onun Haricinde Hafta Onu Sanırım Kazan Pazar Köyüncen Girilip Yıldırım Yaylasına Bol Bol Çamurda Çıkılacak..
tabii Tam Olarak Cevabı Başkanım Verir..
takım Tamamda Benmi Saha Ayarlamadım Benim Canım :smiley: Eksıkler Tamamlansın Gunu Cuma Olarak Netlestırıyoruz Sanırım Uymayan Kımse Yok Haftaya Cuma Baslıyoruz Isde :smiley:

savaş Cherokee' Alıntı:
7 Nisan Pazar Anoff Yıldırım Evci Yaylası Ara/spontan Buluşması Offroad Gezisi

buluşma Yeri :istanbul Yolu Taymek (şaşmaz Kavşağını Geçince 100 Metre İlerde)
buluşma Saati :10:30 (10:45 Teker Döneri, Yakıt Ve Market Alışverişinizi Lütfen Geceden Yapınız)
yeme İçme :yılın Son Çamuru Ve Karından İstifade Etme Amaçlı Gezimizde Mangal Yakılmayacaktır.herkes ;sandviç, Burger, Ekmek Arası Köfte Vs Dilediğini Getirsin Lütfen.sadece Orhan Babanın Meşhur Semaveri Molasında Yemek İşi Kısa Sürede Aradan Çıkartılacaktır.çekirdek Unutmayalım Lütfen
katılım :gezi Sadece Ve Sadece Gurup Üyesi Araçlara Açıktır.dışardan Araç Kabul Edilmeyecektir.ismini Yazmak İsteyen Üyelerimiz Lütfen Listeye Yazılsınlar.teşekkürler

savaş,mesut Abi,salih,salih Abi,erkan Nezir,dinçer, Murat, Burak, Orhan Baba, Serdar Abi, Gökhan, Eflatun Abi, Mustafa,

not; Bu Hafta Yönetim Toplantısı Sonucu Alınan Kararla;her Ne Şartlarla Olursa Olsun, Hangi Arkadaşımız Olursa Olsun Aracında Veya Gezi Esnasında Hiçbir Süretle Alkol Alınmayacaktır.bizi Seven Tüm Dostlarımız, Zaten Gurubu Kurduğum Günden Beri Her Gezide Yazdığım Alkol Yasağı Konusunda Bundan Sonra Eminim Biraz Daha Hassasiyet Gösterecektir.herkese Yürekten Teşekkürler Saygılar.
şu Anda Yıkıldıgım Andır İşte İsyaaaaaan Pazar Çalışıyorum Kendi İşyerimde Zorunlu Mesaim Var Gelmeyi Ne Çok İsterdim Size Bol Çamurlu,heyecanlı ,kazasız Belasız Bir Etkinlik Diliyorum Eflatuna Mukayet Olun

Bu Ne Şanstır Arabayı Sattık Kaza Yaptık İyimi

2013-04-05-1237.jpg

Gökhan Abi Geçmiş Olsun..
savaş Abim Ben Gelemem Ki Geçen Hafta Ve Bu Hafta İçin Seçile Aşırı Söz Verdim. Bu Pazar Ufaklığı İlk Kez İnsan İçine Çıkartmayı Planlıyoruz..

burak Mehmet' Alıntı:
gökhan Abi Geçmiş Olsun..
savaş Abim Ben Gelemem Ki Geçen Hafta Ve Bu Hafta İçin Seçile Aşırı Söz Verdim. Bu Pazar Ufaklığı İlk Kez İnsan İçine Çıkartmayı Planlıyoruz..

vayy O Gunler Aklima Geldi. Bizde İpegi İlk Disari Cikardigimiz Gum Cok Mutlu Olmustu. Yanliz Pazar Gunu Avm Ye Gitmenizi Tavsiye Etmem. Kalabalik Ve Mikrop Yuvasi Gibi Oluyor Benim İcin Oralar :smiley: Yada Erken Saat Leri Tavsiye Ederim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
Ynsemr81

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.