Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 652,970

Etiketler
Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Moon Visor Yapım Aşaması :smiley:

image.jpg

image.jpg

savaş Cherokee' Alıntı:
yaptğınıza Şantaj Denir Böyle Aşka Montaj Denir.ne Zaman Taktırıyorsunuz?montaj Ne Zaman? :smiley:
al Benden De O Kadar.. İş Yerinde Mahsur Kaldım Gidemiyorumda :(:( İstesemde Gidemem Muratta Arabam Gelip Almaz Benide :(

savaş Cherokee' Alıntı:
7 Nisan Pazar Anoff Yıldırım Evci Yaylası Ara/spontan Buluşması Offroad Gezisi

buluşma Yeri :istanbul Yolu Taymek (şaşmaz Kavşağını Geçince 100 Metre İlerde)
buluşma Saati :10:30 (10:45 Teker Döner, Yakıt Ve Market Alışverişinizi Lütfen Geceden Yapınız)
yeme İçme :yılın Son Çamuru Ve Karından İstifade Etme Amaçlı Gezimizde Mangal Yakılmayacaktır.herkes ;sandviç, Burger, Ekmek Arası Köfte Vs Dilediğini Getirsin Lütfen.sadece Mesut Abinin Meşhur Semaveri Molasında Yemek İşi Kısa Sürede Aradan Çıkartılacaktır.çekirdek Unutmayalım Lütfen
katılım :gezi Sadece Ve Sadece Gurup Üyesi Araçlara Açıktır.dışardan Araç Kabul Edilmeyecektir.ismini Yazmak İsteyen Üyelerimiz Lütfen Listeye Yazılsınlar.teşekkürler

savaş,mesut Abi,salih Abi, Akın/atilla Abi, Umutcan,eflatun Abi, Mustafa,

bu Arada Ben Listeyi Görevim Ve Gezi İstekleri İcabı Açtım, Lakin Katılamayabilirim.şayet Katılamazsam Haftaya Sorgunda Kamplı Buluşmak Üzere Diyelim...

yarın İçin Beni Mağzur Görün Bu Gece Mesai Var Beton Dökücez Sanırım Geceuzun Olacak Eger Ki Erken Biterse Oradayım

Re: Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Savaş Cherokee' Alıntı:
bana Neden Kimse Haber Vermedi?nerdeydi?kesin Bittimi Şu An?
Yok, ben aradım sordum bis yapıyormuş seyirci alkışladıkça. Hemen çıkarsan yetişirsin..

mustafasever' Alıntı:
yarın İçin Beni Mağzur Görün Bu Gece Mesai Var Beton Dökücez Sanırım Geceuzun Olacak Eger Ki Erken Biterse Oradayım
ok Yeni Mustafa Abi.siliyorum Şimdi.amma Herkesi Haftaya Sorgun Büyük Etkinliğinde Na Eksik Bekliyorum.yoklama Alacaz Zaten.eksikl Olursa Yola Çıkmayacaz:smiley:

7 Nisan Pazar Anoff Yıldırım Evci Yaylası Ara/spontan Buluşması Offroad Gezisi

buluşma Yeri :istanbul Yolu Taymek (şaşmaz Kavşağını Geçince 100 Metre İlerde)
buluşma Saati :10:30 (10:45 Teker Döner, Yakıt Ve Market Alışverişinizi Lütfen Geceden Yapınız)
yeme İçme :yılın Son Çamuru Ve Karından İstifade Etme Amaçlı Gezimizde Mangal Yakılmayacaktır.herkes ;sandviç, Burger, Ekmek Arası Köfte Vs Dilediğini Getirsin Lütfen.sadece Mesut Abinin Meşhur Semaveri Molasında Yemek İşi Kısa Sürede Aradan Çıkartılacaktır.çekirdek Unutmayalım Lütfen
katılım :gezi Sadece Ve Sadece Gurup Üyesi Araçlara Açıktır.dışardan Araç Kabul Edilmeyecektir.ismini Yazmak İsteyen Üyelerimiz Lütfen Listeye Yazılsınlar.teşekkürler

savaş,mesut Abi,salih Abi, Akın/atilla Abi, Umutcan,eflatun Abi,

bu Arada Ben Listeyi Görevim Ve Gezi İstekleri İcabı Açtım, Lakin Büyük İhtimal Katılamayabilirim.şayet Katılamazsam Haftaya Sorgunda Kamplı Buluşmak Üzere Diyelim...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
Ynsemr81

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.