Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 652,966

Etiketler

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

snsslh' Alıntı:
Sasmaza Geeeeeeeeell :smiley:

Harika bir gündü Cimcimin ufak tefek sorunlarınıda hallettim benim için çok güzel ve eğlenceliydi Erkan abime teşekkür ediyorum beni kabul etti sağolsun ilk defa gittim tükana :smiley::smiley:

anaaa herkeşler nerde ??
*Evci yaylası ekibi nerede fotolar hani eve gelince atılacaktı? Evemi gelemedik hala?
*Erkan abim C.tesi günü bel-bacak ağrısı çekiyordun 1 saat daha beklerim iyiyyim mesajın gelmesse telefona sarılıyorum haberin olsun?
*Murat,Kızı istediniz verdiler,babası başlık parası tamamlanana kadar senimi alıkoydu neredesin biladerim şu halı saha muhabbetini bi açıklayıver?
*Savaş Büyüğüm cumartesi yi uzatıp komplemi dışarıda yaşamaya kararverdin neredesin?

arkadaşlar mutlu bir hafta olsun kazancınız bol olsun..

544397_317333111670257_920205165_n.jpg

CKAYA' Alıntı:
Harika bir gündü Cimcimin ufak tefek sorunlarınıda hallettim benim için çok güzel ve eğlenceliydi Erkan abime teşekkür ediyorum beni kabul etti sağolsun ilk defa gittim tükana :smiley::smiley:
çağın abim senin sohbetinle bizde keyiflendik herzaman beklerim... kerem arkadaşımı da tabi

Hafta sonu gezenbilirdeki sorundan dolayı atamadığım resimleri ancak şimdi paylasabiliyorum.
Erkan abi sen birtanesin... :smiley:

image.jpg

image.jpg

Yayınlamama işi şaka tabikii, gezenbilirde ki sıkıntı yüzünden atamadık resimleri ve halen resim eklemeyle ilgili problem devam ediyor anlaşılan çünkü sürekli hata veriyor

Selam cemaaattt:smiley:
@BURAK c.tesi akşam başladığım çılgın gezi dün akşam 8 de bitti yaw.Bu arada senle Murata teşekkürler c.tesi akşam geç saate kadar aç kaldım:(
Sabahtır gezenbilire giremiyorum.Açılmıyor.Her hafta sonu aynı sıkıntı.Artık moderatörler düzeltse siteyi.Başımıza çökecek birgün.
@Mesut abiiiii nasıl geçti geziniz? Şükür kazasız belasız gezmişiniizz gelmişiniizz:smiley:Fotoları da bekleyelim bakalım sorun geçene kadar sabır!

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
doggukann

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR