Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 652,947

Etiketler
Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

serdar06' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-doktordan-cok-temiz-princes-lpg-li-jeep-120951546/detay

Savaş'ın eski GC satılığa çıkmış arkadaşlar :smiley:

Savaş abi Bf ler takılmış. Maşpiyellerde ayak koyma aparatı varmıydı?

Halı Saha Güncel Liste

1- Murat Özbay
2- B.mehmet Üçkol
3- Salih Özen
4- D.izzet Canol
5- Savaş Tanır
6- Mesut Köse
7- Murat Ünver
8-çağın Kaya (2 kişi)
9-yeni Mustafa Abi

Evet abilerim kardeşlerim canlarım cumartesı aksamı Burak kardeşimle Savaş abimi aç bırakmısız sırf bu halı saha telasına :( Bi kac halı saha dolastık merkezı olmasına, otoparkının rahat olmasına ve uygun fıyatlı olmasına calıstık.Burak kardeşiminde dediği gibi Atatürk Anadolu Lisesinin sahası gayet güzel ve otoparkı cok rahat fotoları cekdım en kısa surede paylasıcam yanlız saat olarak 11:30-00:30 saatleri musaıtkı aslında cuma aksamı oldugundan bence saat uygundur.

mustafasever' Alıntı:
Selam arkadaşlar iyi sglıklı bol kazaçlı bir hafta geçirmeniz dileğiyle

Mesut abi vallaha sabahtan beri hafta sonunun fotograflarını bekliyorum en azından onlarla idare ederim diye güzeldir umarım hepsi.

Ya benim bir sıkıntım var arabanın arka sol cam krikosunun teli koptu sanırım çalışmıyor varmı bildiğiniz hem iyibir usta hemde uygun yapabilen (ikisi bir arada imkansız sanırım)
imkanlı abim.Bahsettiğin sıkıntı kolay çözümlenebilir bir sıkıntı,Kazım Karabekir Caddesi Uzman Oto cama gidiyorsun Göral Burak ın Selamı var diyorsun Ulaş Abi veya İmam amcaya Cam krikona yeni sargı yaptırıyorsun, Tahminende 40 veya 60 tl gibi bir ücret ödüyorsun.. (k.karabekirde çorba içtiğimiz yerin tam karşısı)

burak mehmet' Alıntı:
imkanlı abim.Bahsettiğin sıkıntı kolay çözümlenebilir bir sıkıntı,Kazım Karabekir Caddesi Uzman Oto cama gidiyorsun Göral Burak ın Selamı var diyorsun Ulaş Abi veya İmam amcaya Cam krikona yeni sargı yaptırıyorsun, Tahminende 40 veya 60 tl gibi bir ücret ödüyorsun.. (k.karabekirde çorba içtiğimiz yerin tam karşısı)

NAVIBUR yeni urun NAVIBUR yakında tum teknoloji marketlerinde.

Sesli komutla cevap özelliği
Uzun dayanma süresi
Sempatik sakacı yeni tasarım kullanıcı arayüzü
4 mevsim kullanabileceğiniz nefis bir ürün.

:smiley::smiley::smiley:

CKAYA' Alıntı:
NAVIBUR yeni urun NAVIBUR yakında tum teknoloji marketlerinde.

Sesli komutla cevap özelliği
Uzun dayanma süresi
Sempatik sakacı yeni tasarım kullanıcı arayüzü
4 mevsim kullanabileceğiniz nefis bir ürün.

:smiley::smiley::smiley:

Ustelik inanamayacaksınız evet bu ürün halı saha maçıda yapabilyor.

Ekspertiz bile çıkartıyor:smiley:))))))Sadece saç kavurma yapamıyor
Not;yeni Mustafa abiden uzaklaşınca o fonksiyonu da çalışıyor:smiley:))))))))))))))))))))))
çağın öldüm gülmekten

Savaş Cherokee' Alıntı:
Ekspertiz bile çıkartıyor:smiley:))))))Sadece saç kavurma yapamıyor
Not;yeni Mustafa abiden uzaklaşınca o fonksiyonu da çalışıyor:smiley:))))))))))))))))))))))
çağın öldüm gülmekten

Mesut abiye bluetooth la bağlana bilme özelliği var o zaman yeni sürüm güncellemesi ile çözeriz :smiley: sac kavurmada yapar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
doggukann

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR