Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 652,939

Etiketler

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Yaw burak kardeş sorduğuma pişman oldum vallaha araya aldılar hepsi seni hele Çağın varya o ortalığı bulandırıyor sen merak etme saç kavurmaya gelince alasını yapar hepsini parmaksız bırakırız yerler parmaklarını Savaş başkan saç kavurmada burak hatalı ben(yeni Mustafa) suçluda o et veren hiç mi suçu yok birazada hayvana yüklenenilim başkan

Burak kardeşim bu arada cam kensiliğinden düzeldi be yaaw

4X4 Murat

4X4 murat.jpg

mustafasever' Alıntı:
Yaw burak kardeş sorduğuma pişman oldum vallaha araya aldılar hepsi seni hele Çağın varya o ortalığı bulandırıyor sen merak etme saç kavurmaya gelince alasını yapar hepsini parmaksız bırakırız yerler parmaklarını Savaş başkan saç kavurmada burak hatalı ben(yeni Mustafa) suçluda o et veren hiç mi suçu yok birazada hayvana yüklenenilim başkan

Camını tebrik ederim abim..
Çağın yokmu abi o Çağın...Koynumda Gara Mamba beslemişim..

burak mehmet' Alıntı:
Camını tebrik ederim abim..
Çağın yokmu abi o Çağın...Koynumda Gara Mamba beslemişim..

Ah biladerim ah biladerim birde Gara Mamba yı gaza getirenler Başkanda az diil Allah başımızdan eksik etmesin de

mustafasever' Alıntı:

Eti verenin de suçu var o hayvan oğlu hayvan ineğinde! :smiley:)) İneğin eti güzel olsa saç kavurmada güzel çıkardı elbet

Savaş Cherokee' Alıntı:
Eti verenin de suçu var o hayvan oğlu hayvan ineğinde! :smiley:)) İneğin eti güzel olsa saç kavurmada güzel çıkardı elbet
en büyük başkan bizim başkan o hayvan yüzünden Burak kardeşim madara oldu

mozbay1907' Alıntı:
bu Muratların 4X4 leride 2x2 leride canavar ya :smiley:

olm çok pis pas verdin içimde kaldı grubun içinde bayan takipçilerimizde var gol atamıyorum...şöyle Söyleyim sen anla
-Peki Murat Bey sizde aktarım nasıl? RWD mi FWD mi ?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
doggukann

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR