outlaw06
2002 WJ 4.7 ( Düplü )
Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu
Murat nerdeydi bu lise?
Murat nerdeydi bu lise?
Camını tebrik ederim abim..mustafasever' Alıntı:Yaw burak kardeş sorduğuma pişman oldum vallaha araya aldılar hepsi seni hele Çağın varya o ortalığı bulandırıyor sen merak etme saç kavurmaya gelince alasını yapar hepsini parmaksız bırakırız yerler parmaklarını Savaş başkan saç kavurmada burak hatalı ben(yeni Mustafa) suçluda o et veren hiç mi suçu yok birazada hayvana yüklenenilim başkan
Burak kardeşim bu arada cam kensiliğinden düzeldi be yaaw
burak mehmet' Alıntı:Camını tebrik ederim abim..
Çağın yokmu abi o Çağın...Koynumda Gara Mamba beslemişim..
Eti verenin de suçu var o hayvan oğlu hayvan ineğinde!mustafasever' Alıntı:Yaw burak kardeş sorduğuma pişman oldum vallaha araya aldılar hepsi seni hele Çağın varya o ortalığı bulandırıyor sen merak etme saç kavurmaya gelince alasını yapar hepsini parmaksız bırakırız yerler parmaklarını Savaş başkan saç kavurmada burak hatalı ben(yeni Mustafa) suçluda o et veren hiç mi suçu yok birazada hayvana yüklenenilim başkan
Burak kardeşim bu arada cam kensiliğinden düzeldi be yaaw
Porsche u geçiyo bunlarmozbay1907' Alıntı:bu Muratların 4X4 leride 2x2 leride canavar ya![]()
en büyük başkan bizim başkan o hayvan yüzünden Burak kardeşim madara olduSavaş Cherokee' Alıntı:Eti verenin de suçu var o hayvan oğlu hayvan ineğinde!)) İneğin eti güzel olsa saç kavurmada güzel çıkardı elbet
mozbay1907' Alıntı:bu Muratların 4X4 leride 2x2 leride canavar ya![]()