Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 652,939
Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

wall-e gibi sevimli ve sempatiğim aynı zamanda...

Savaş Cherokee' Alıntı:
Ekspertiz bile çıkartıyor:smiley:))))))Sadece saç kavurma yapamıyor
Not;yeni Mustafa abiden uzaklaşınca o fonksiyonu da çalışıyor:smiley:))))))))))))))))))))))
çağın öldüm gülmekten

Yanlız benim kavurmanın Tüm günahınıda Mustafa abiye yıktık ya :D

Etiketler

Evvett abilerim sadece 69TL ye veriyoruz. Para kazanç gütmüyoruz. Lütfen bakın inceleyin kararı siz verin ilk araya 10 kişiye yanında murat özbay da hediye.

Moonvisor yapıcı harika özellikler le donanamış bir cihaz elektrik işlerini incelikle halledebilir.

Bu arada aklıma Şener Şenin şu vapurdaki sahnesi geldi:smiley: hahahahahaahha

http://www.youtube.com/watch?v=Cf1lbAnd_hE

Savaş Cherokee' Alıntı:
:smiley:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) yanyana geldiklerinde bluETOOTHH LARINIMI açalım:smiley: GÜNCELLEYE Mİ BASALIM? NASIL OLACAK:smiley:
Basmış kadar oldun abi ben güncellerim kendimi :D

:smiley:)))))))))))))))))))))))))))
Yahu Allahtan büroda müşteri ne yok.Gülerek ne kadar rezilleşilir şu an ıspatlıyorum:smiley:
Yahu estağfirullah Burak:smiley: kusura bakma yaw az kaynattık:smiley: Önemli olan ebadı değil işlevi falan bile dedik bir yerlerde:smiley:))Çok amaçlısın kardeşim vallaha helal.Şıp diye adama tarifi verdin...

Savaş Cherokee' Alıntı:
pele, bakhenbauer,kaleci mayer, nadıa komanachi,bridget bardot, fenerbahçeli cemil:smiley:))
Telaş yok;kesikler için harika kan ilacı:smiley:))

Ben senin bi fotoğrafına bu espiriyi yapmışmıydım abim..Elinde kartopu tuttuğun bir fotoydu sanırım..

Savaş Cherokee' Alıntı:
:smiley:)))))))))))))))))))))))))))
Yahu Allahtan büroda müşteri ne yok.Gülerek ne kadar rezilleşilir şu an ıspatlıyorum:smiley:
Yahu estağfirullah Burak:smiley: kusura bakma yaw az kaynattık:smiley: Önemli olan ebadı değil işlevi falan bile dedik bir yerlerde:smiley:))Çok amaçlısın kardeşim vallaha helal.Şıp diye adama tarifi verdin...

Abim ne kusuru işlevselse ne mutlu bana .. :D

burak mehmet' Alıntı:
Ben senin bi fotoğrafına bu espiriyi yapmışmıydım abim..Elinde kartopu tuttuğun bir fotoydu sanırım..
İyi hatırlıyorum.3 ay kadar önce! :smiley:hatta foto güvençte 16 kişi beni kartopu yağmuruna tutup bir tane bile isabet ettiremediği gezide çekilmişti:smiley:

Savaş Cherokee' Alıntı:
http://www.youtube.com/watch?v=Pky5OZ7_9ro
SALİH AZ ÖNCE 4 CAD DEN GEÇTİ:smiley:))))))))))))
Çağındanda iyi hurdacı olurmus aslında o megafondan senin kadar yuksek ses cıkaran olmadı varya :smiley:

e

IMG_2872.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
doggukann

SON KONULAR

Geri