Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 647,417
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

mesut kose' Alıntı:
Dalca kardeşim sen Savaşı başkanlıktan indirmeyi o kadar kolay mı sanıyorsun, Savaş başkanla uğraşacağıma Melih başkanı indirir onun yerine başkan olurum daha kolay :D :D :D

Başkan bu ara Suziki 2,0 lara da bir bak istersen.
Beni indirmek kolay.Ben kırmızı ete hayır diyemem.Birkuzu kaburgaya başkanlık kurban olsun :smiley:Abi inan suzukide düşündüm bi ara ama zor:smiley:jeep ten ayrıldım şu an sudan çıkmış gibiyim:smiley:

Etiketler

Savaş abi sana araç buldum, hem tanıdık indirim de yaptırırız :D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-off-road-cherokee-5,9-102132342/detay/

araz' Alıntı:
Savaş abi sana araç buldum, hem tanıdık indirim de yaptırırız :D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-off-road-cherokee-5,9-102132342/detay/
Bu arabanın sahibi olan koç yürekli, bana geçen pazar 5 kuruş almadan kontağı uzattı, al ne zaman ödersen öde diye.Ama olmuyor işte.O kadar çıkamıyorum:(

outlaw06' Alıntı:
Bu arabanın sahibi olan koç yürekli, bana geçen pazar 5 kuruş almadan kontağı uzattı, al ne zaman ödersen öde diye.Ama olmuyor işte.O kadar çıkamıyorum:(

Biliyorum abi bende şahit oldum. Senin gibi güzel bir insan kendisi hayırlısı olsun abi ne diyelim.Ama sana da yakışırdı be abi hani tam başkan arabası vallahi 8)

araz' Alıntı:
Biliyorum abi bende şahit oldum. Senin gibi güzel bir insan kendisi hayırlısı olsun abi ne diyelim.Ama sana da yakışırdı be abi hani tam başkan arabası vallahi 8)
Hepinize benden çok yakışır.Bunu samimiyetimle söylüyorum.Hayırlısıbakalım...
Beyler 2000-2001 model 4.7 temiz wj arıyorum.25 den fazla vermem:smiley: Tanıdık bildik olursa hemen haberleşelim lütfen:smiley:

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

O fiyata temiz WJ zor biraz ama...en az bı 30 vermen gerekir gibi...

outlaw06' Alıntı:
Hepinize benden çok yakışır.Bunu samimiyetimle söylüyorum.Hayırlısıbakalım...
Beyler 2000-2001 model 4.7 temiz wj arıyorum.25 den fazla vermem:smiley: Tanıdık bildik olursa hemen haberleşelim lütfen:smiley:

savaş zj de de sana fiyat olarak yazmıştım:smiley: wj istediğin fiyata zor gibi bulursanda o aracı iyi araştırmanı dilerim:smiley: ki serdar bir önceki yazısında belirtmiş kendisi bu aracı kullandı ona danışmanı öneririrm:smiley:

Abi hatun pazarları çalıştığından ben bekarım pazar günü :smiley: bu arada söylenmeye başladı her pazar her pazar diye :smiley:)

outlaw06' Alıntı:
@SERDAR
@SEFER
Abi 26 ya bulmuştum harika bişey 2000 model para çıkartamadım.O hayal gidiyorum herhalde:smiley:

savaş bulamassın demedim bulursun da iyi araştır 99 larda quaro track var tercih 99 üstü onlarda quadrto select şanzuman 26 ya bulduğun 2000 modelden ben huylanırım arkadaşım yanlış anlama diretmiyorum inşallah bulursun ama sağlık v.b. acil durumunu yaşamayan bir kişi sanmıyorumki o fiyatlara bıraksın onun için iyi araştırmak gerek:smiley: gerçi boşa yazıyorum sen zaten bilirsin sonuçta işini bu aralar bir çayını içmeye uğrayabilirim sana danışmam gereken birkaç şey var:smiley:

outlaw06' Alıntı:

Samimiyetime inan dostum. Araba senin.

savaş abi araba lazımsa fronterayı alabilirsin...dilediğin gibi kullan benim şahin varya onla dolaşırım...

Günaydın Ankara. Kar yağsa da hafta sonu güzel bi kar üzeri sucuk ekmek yapsak :smiley:

Erem' Alıntı:
Evet Serdar ya.. O sucukların artık işlenmesi lazım..:smiley:
Abi Cherokee etkinliğine gitmeyeceksen pazar öğleden sonra ben müsait olacağım. Oğlanın kızağını da aldım, karlı bi yer bulursak ona da eğlence olur :smiley: takılırız...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,704
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR