serdar06' Alıntı:Günaydın herkese... Bir sabah Subaru fotosu da ben den olsun![]()
outlaw06' Alıntı:Günaydın ankaranın en güzel insanları![]()
CKAYA' Alıntı:Snorkel cok yakismis Serdar hocam, forester icin oldugunu bilmiyordum Dalca abi seninkinede taktiralim mi?![]()
serdar06' Alıntı:Forester için yurtdışında epey birşey var ama malesef Türkiye'de yok ya da inanılmaz pahalı... Bu haftasonu kendi imkanlarımla 4cm yükseltme yapacağım. Sonuçları sizlerle paylaşırım![]()
Daha 8000 de gunluk arac o abisi. Jimnyye yapcaz snorkel yukseltme o bu ;D ;D ;DCKAYA' Alıntı:Snorkel cok yakismis Serdar hocam, forester icin oldugunu bilmiyordum Dalca abi seninkinede taktiralim mi?![]()
MESUT ABİ SELAM geldim.. abi ama hafta sonu kaçamağınızı gördüm, balık, croscu abiler, sizler muhteşem görünüyordunuz.. imrendim ne yalan diyeyim..mesut kose' Alıntı:Ooooo Ekan hocam hoş gelmişsin yine güzel bir resimle seriye devam... Bir herkese günaydın da benden olsun...
nazar deymesin savaş abimize.. tam gaz koşsun hattaoutlaw06' Alıntı:ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ YÜRÜYORUM BEYLER))