Sefer abi ben seni anlıyorum.Zj ararkende 17-18 e temiz bulacam inadım vardı olmadı Kimsenin ne sağlık, ne maddi batak sorunu olsun nede ben aracını ucuza kapayım abi...Her zaman beklerim abi gelmediğin yermi.Onur verirsin.ttos' Alıntı:savaş bulamassın demedim bulursun da iyi araştır 99 larda quaro track var tercih 99 üstü onlarda quadrto select şanzuman 26 ya bulduğun 2000 modelden ben huylanırım arkadaşım yanlış anlama diretmiyorum inşallah bulursun ama sağlık v.b. acil durumunu yaşamayan bir kişi sanmıyorumki o fiyatlara bıraksın onun için iyi araştırmak gerek gerçi boşa yazıyorum sen zaten bilirsin sonuçta işini bu aralar bir çayını içmeye uğrayabilirim sana danışmam gereken birkaç şey var
Kardeşim cansınız.Sağol Gökhanım...frontera58' Alıntı:savaş abi araba lazımsa fronterayı alabilirsin...dilediğin gibi kullan benim şahin varya onla dolaşırım...
Sucuk kokusu geldiiiiiiserdar06' Alıntı:Günaydın Ankara. Kar yağsa da hafta sonu güzel bi kar üzeri sucuk ekmek yapsak
Güaydın herkese, serkanım günaydın.Serkan hala o arkadaşla gelmediniz.Durum nedir ne yaptın?Özelden yazarmısın?cr-v' Alıntı:Tüm dostlara günaydın
Canım abim gelir senden sormadan kontağı alırım.Samimiyetinede ,samimiyetime de inanıyorumismail06' Alıntı:Samimiyetime inan dostum. Araba senin.
Abi yazma işi uzun sürer. numaran vardı fakat tel. format attırdım yeni kayıtlar gitti. numaranı özelden atarmısın. müsait olduğunda arayım.outlaw06' Alıntı:Güaydın herkese, serkanım günaydın.Serkan hala o arkadaşla gelmediniz.Durum nedir ne yaptın?Özelden yazarmısın?
Erkan hocam merak ettim. Senin mesleğin dağ taş gezip güzel fotolar cekmekmi? Ne bitmez tukenmez gezmeymiş yaw. Kıskanıyorum vallairoqua' Alıntı: