Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 649,446

Etiketler
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

ttos' Alıntı:
savaş bulamassın demedim bulursun da iyi araştır 99 larda quaro track var tercih 99 üstü onlarda quadrto select şanzuman 26 ya bulduğun 2000 modelden ben huylanırım arkadaşım yanlış anlama diretmiyorum inşallah bulursun ama sağlık v.b. acil durumunu yaşamayan bir kişi sanmıyorumki o fiyatlara bıraksın onun için iyi araştırmak gerek:smiley: gerçi boşa yazıyorum sen zaten bilirsin sonuçta işini bu aralar bir çayını içmeye uğrayabilirim sana danışmam gereken birkaç şey var:smiley:
Sefer abi ben seni anlıyorum.Zj ararkende 17-18 e temiz bulacam inadım vardı olmadı:smiley: Kimsenin ne sağlık, ne maddi batak sorunu olsun nede ben aracını ucuza kapayım abi...Her zaman beklerim abi gelmediğin yermi.Onur verirsin.

yağmurlu bir ankara sabahı ve güzel dostlar.. gününüz fıstık gibi olsun..

432284_399366643412046_473762250_n.jpg

ismail06' Alıntı:
Samimiyetime inan dostum. Araba senin.
Canım abim gelir senden sormadan kontağı alırım.Samimiyetinede ,samimiyetime de inanıyorum
Ama çok mevzu var.Heves yetmiyor, böyle kararları olgunca almam gerekiyor.Birincisi 20 verdim sana üstünü borçlandım, ne zaman elime para geçer, ne zaman elimdeki evler satılır meçhul.İkincisi, şu an biliyorsun binek aracım yok.O araçla günlük eve gidip gelecem, offroad a geziye gidecem, emlak işinde müşteri gezdirecem.Bunlar için sert.Bir diğer husus araban gözümde 40 da eder 50 de eder 60 da.seni de katarsak paha biçilmez:smiley:ama ; şu an çok ciddi ödemelerim var.geçen sene 1-2 yıl daha sürecek büyük yükler altına girdim kendimi hazır hissetmiyorum.sana demiştim ;konuştuğumuz rakam elime geçerse alırım.ama o rakam elimde yok:smiley:

Bende değişik haller var arabayı satalı:smiley:
Sabah bir esnaf kahvesinde çay içtim.Camel whıte yerine bakkaldan direk lark istedim.artık sigarayı iki küçük parmağımın arasına sıkıştırıp içiyorum.atkıyı kafama sarıp çenemde bağlıyorum.Beyler acil bana bir araba!Bu gidiş gidiş değil:smiley:))

garip 003.jpg

outlaw06' Alıntı:
Güaydın herkese, serkanım günaydın.Serkan hala o arkadaşla gelmediniz.Durum nedir ne yaptın?Özelden yazarmısın?
Abi yazma işi uzun sürer. numaran vardı fakat tel. format attırdım yeni kayıtlar gitti. numaranı özelden atarmısın. müsait olduğunda arayım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,571
Kaydolan Son Üyemiz
sezginelif09sena@gma

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR