Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 646,581
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

mesut abi, güzel dostlara yakışanı yapmaya çalışıyorum acizane.. sevgiyle kalın..

476221_10150854850726515_964004020_o.jpg

Etiketler

outlaw06' Alıntı:
Allahım allahım; daha evvel Uğur dündarın programında 15 saniyelik bir emlak konusunda konuşmam yayınlanmıştı, şimdi Flash tv den aradılar yarın ropörtaja geliyorlar:smiley: Heh heh Ben Savaş aaolu:smiley:)))Tv lere çıkacam:smiley:

abi program saatini öm. atta bizde izleyelim. çok sevindim.şansın açık olsun :smiley:

CKAYA' Alıntı:
Bizde tükkana gelelimde abi tv ye çıkalım ünlü oluruz hatta flash tv yi pazar günkü buluşmaya çağıralım araçların etrafında dönelim dans edelim hemen bir program yaparlar bunu malum flash tv ne zaman açsam zaplarken bi coşku bi oynama cümbüş. ;D ;D
Söyleyecem vallaha.Ne diyecem öööyle hapisane falan dekoru.yada 3-4 tane hafif meşrep ablaya program yaptırıyorsunuz.Gelin çekin bizi diyecem:smiley:

mydarling' Alıntı:
abi program saatini öm. atta bizde izleyelim. çok sevindim.şansın açık olsun :smiley:
Vay vay vay Aytaç beylerde burdaymış.Aytaç bey hiç oturmayın piste alalım sizi.) Nerdesin kardeşim sen???20 gündür siteye girdiğin yok.Pazar soracam ama senden:smiley:...

outlaw06' Alıntı:
Söyleyecem vallaha.Ne diyecem öööyle hapisane falan dekoru.yada 3-4 tane hafif meşrep ablaya program yaptırıyorsunuz.Gelin çekin bizi diyecem:smiley:

Devir onların devri savaş ne kadar rezil çiftleştirme meraklısı varsa program yapar senin organizasyonun yer bulamaz biz amatör balıkçılar derneğimizin etkinliğine çağırmış idik yüzümüze bakmadılar

dopamin' Alıntı:
Devir onların devri savaş ne kadar rezil çiftleştirme meraklısı varsa program yapar senin organizasyonun yer bulamaz biz amatör balıkçılar derneğimizin etkinliğine çağırmış idik yüzümüze bakmadılar

şimdi fenamı arkadaşım o tarz programlar bak hepsi tıklım tıklım dolu :smiley: ne kadar bekar yalnız insan varmış :smiley: annem benle arada dalga geçiyo esraya git diye

cidowsky' Alıntı:
şimdi fenamı arkadaşım o tarz programlar bak hepsi tıklım tıklım dolu :smiley: ne kadar bekar yalnız insan varmış :smiley: annem benle arada dalga geçiyo esraya git diye

Pazardan karpuz seçmiyoruz her an yanında olacak hayatı paylaşacağın kişiyi seçiyorsun neyse çiğdem hanım topiği kirletmeyelim

ee ömer bey öle tabiki hayatı paylaşmayı 3-4 saçma sapan kritere bağlayarak aday seçme durumu bi tek bu memlekette bukadar yoğun herhalde ondan evliliklerimizin çoğu düzgün değil ve yetişen nesiller sağlıksız büyüyor neyse dediğiniz gibi temiz topik için uzatmıyorum bu konuyu

dopamin' Alıntı:
Ömer abi bbg evi dğilem her gelene eğilem:smiley:eee evlenme durumumuz da yok.O halde biz böyle mutluyuz abi.Onlar tavuk pazarı gibi yapsınlar programlarını:smiley:

outlaw06' Alıntı:
Vay vay vay Aytaç beylerde burdaymış.Aytaç bey hiç oturmayın piste alalım sizi.) Nerdesin kardeşim sen???20 gündür siteye girdiğin yok.Pazar soracam ama senden:smiley:...

biraz öyle oldu abi maalesef sizlere biraz özveri borcum var. neyse pazar günü ifademi alırsın.bir aksilik olmazsa sizlerleyim.hepinizi çok özledim. bütün arkadaşlara selamlar sevgiler. dağlar bizi bekler. bir an evvel pazar olması dileğiyle...

GÜNAYDINNNNN.... sevgili dostlarım büyük güne az bir zaman kaldı, heyecan dorukda.. ama rica edeceğim öncelikle kıymetli dostumuz mesut bey ve kampa katılacak diğer arkadaşlarımdan nolur biz sabah geliğimizde bu manzarayı görmek İSTEMİYORUZ.... :'( LÜTFEN ÇOK DİKKAT EDİN GECE.. ÖNCE AİLENİZ, SONRA BİZİM İÇİN.... ;)

215406_409983665715827_2101446208_n.jpg

Bu ayıcık beni yer hatta benim jimny ide yer herkese günaydın :smiley:

erka' Alıntı:
GÜNAYDINNNNN.... sevgili dostlarım büyük güne az bir zaman kaldı, heyecan dorukda.. ama rica edeceğim öncelikle kıymetli dostumuz mesut bey ve kampa katılacak diğer arkadaşlarımdan nolur biz sabah geliğimizde bu manzarayı görmek İSTEMİYORUZ.... :'( LÜTFEN ÇOK DİKKAT EDİN GECE.. ÖNCE AİLENİZ, SONRA BİZİM İÇİN.... ;)

Yok yok bişeycik olmaz biz anlaşırız onlarla (inşallah) :D

erka' Alıntı:
Erkan abi bu foto olmadı şimdi, Bu ayının ziyafeti çektikten sonra Jeep ile offroad yaparkenki resmi lazımdı ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR