Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu
Herkese günaydın Değerli dostlar,Bugün hava çok güzel yarın da böyle güneşli olursa tadından yenmez.
Hafta içi iş yoğunluğu ve akşam yorgunluktan siteye çok giremiyorum,saat 21.30 gibi bizim kız "baba beni uyutu musun diyor,sonra yatıyoruz beraber,ben uyuyakalıyorum,o kalkıp gidiyor sıpa
)) face den de cepten bağlanıyorum.Erkan beyin güzel mesejlarını görüp mutlu oluyorum.
Sayfa da yaklaşık 15-16 sayfa birikmiş,hepsini okudum.
Araba alan dostalara hayırlı,hasta olan dostlara geçmiş olsun diyorum.Selam ve saygıyla.
Savaş hocam resim çok güzel,face den gördüm çok anlayamamıştım,resim şarkıcı Kader e benziyor acaba Savaş hocam a ev tutmak için mi gelmiş diye düşünmüştüm,fakat konu başkaymış.hayırlı olsun TV dünyasına böylece girmiş oldunuz
))
Yarınki etkinliği sabırsızlıkla bekliyorum,bugün Suzi yi servise bir götüreyim,sol tarafında bir tıkırtı geliyor beni sinir etti,bir de kışlık ihtiyaçlarına baktırayım istiyorum.
Savaş hocam,dün akşam gelemediğim için üzgünüm,lakin fena yoruldum ve işim de uzadı fakat Altın parasına katılırım,Gökhan la da yengeyle de ailecek tanışıyoruz,benim de katkım olsun isterim.
Selam ve saygılarımla...