Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 646,638
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Herkese Gunaydin.

Sonunda iyileştim ama bu süreçte Malesef Hanım'a bulaştırdım. Şimdi o benim yaşadıklarımın benzerini yaşamakta. Üzülerek bildiriyorum ki onu o halde birakip Malesef yarın aranızda olamayacağım. inşallah çok eğlenir Guzel seyler paylaşırsınız. Biz de burdan keyifle okurken bir sonrakine katılacağım diye bekleriz.

Savaş hocam gun içerisinde dükkanda olacaksan bir ara uğrayayım diyorum...Adresi tekrar yazar misin? Bu kadar mesaj icinde aramiyim şimdi...

Etiketler

salih yardımcı' Alıntı:
Herkese günaydın Değerli dostlar,Bugün hava çok güzel yarın da böyle güneşli olursa tadından yenmez.
Hafta içi iş yoğunluğu ve akşam yorgunluktan siteye çok giremiyorum,saat 21.30 gibi bizim kız "baba beni uyutu musun diyor,sonra yatıyoruz beraber,ben uyuyakalıyorum,o kalkıp gidiyor sıpa:smiley:)) face den de cepten bağlanıyorum.Erkan beyin güzel mesejlarını görüp mutlu oluyorum.
Sayfa da yaklaşık 15-16 sayfa birikmiş,hepsini okudum.
Araba alan dostalara hayırlı,hasta olan dostlara geçmiş olsun diyorum.Selam ve saygıyla.
Savaş hocam resim çok güzel,face den gördüm çok anlayamamıştım,resim şarkıcı Kader e benziyor acaba Savaş hocam a ev tutmak için mi gelmiş diye düşünmüştüm,fakat konu başkaymış.hayırlı olsun TV dünyasına böylece girmiş oldunuz:smiley:))
Yarınki etkinliği sabırsızlıkla bekliyorum,bugün Suzi yi servise bir götüreyim,sol tarafında bir tıkırtı geliyor beni sinir etti,bir de kışlık ihtiyaçlarına baktırayım istiyorum.
Savaş hocam,dün akşam gelemediğim için üzgünüm,lakin fena yoruldum ve işim de uzadı fakat Altın parasına katılırım,Gökhan la da yengeyle de ailecek tanışıyoruz,benim de katkım olsun isterim.
Selam ve saygılarımla...
Salih abi yerin çok farklı.Buradaki tüm dostlarım gibi seninde sevdiklerinle mutlu olman için hergün dua ediyorum.Allah hepimizi kazalardan belalardan,musibetlerden,gözden,nazardan,maddi manevi sıkıntılardan,kötü insanlardan,huzursuzluktan,her türlü darlıktan,insanların ve şeytanın sıkıntı ve musibetlerinden koruyup iki cihanda mesut etsin diliyorum...
Yüreği olmayan yürekten sevemez zaten.Yüreklilikle birlik ve beraberlik mesajlarımıza hemen hepimiz sağduyu ile cevap veriyoruz çok şükür.İnşallah böyle devam edecek.Aracında umarım sadece minik bir sorun vardır.saygılar abi.

Günaydın herkese biraz geç oldu ama ;D eymire biraz çamurlanmaya gidiyorum gelmek katılmak isteyeni beklerim ;D

serdar06' Alıntı:
Herkese Gunaydin.

Sonunda iyileştim ama bu süreçte Malesef Hanım'a bulaştırdım. Şimdi o benim yaşadıklarımın benzerini yaşamakta. Üzülerek bildiriyorum ki onu o halde birakip Malesef yarın aranızda olamayacağım. inşallah çok eğlenir Guzel seyler paylaşırsınız. Biz de burdan keyifle okurken bir sonrakine katılacağım diye bekleriz.

Savaş hocam gun içerisinde dükkanda olacaksan bir ara uğrayayım diyorum...Adresi tekrar yazar misin? Bu kadar mesaj icinde aramiyim şimdi...
Serdar bey çok geçmiş olsun.elimizden gelen birşey olursa diyecem ama maalesef iş size düşüyor.yenge hanıma şehriye çorbası, nane limon hizmetini herhalde yaparsınız:smiley:))
gün içerisinde burada hangi saatte olacağımı hiç bilemiyorum .gezi linkini açtığımız 13-14 gündür günde 7-8 saat pc başındayım.face den veya buradan takip eden arkadaşlara yetişmeye çalışıyorum.bugün dışarda baya işim var ve işe de geleli 5 dakika oldu, dışardaydım.ama sticker almak için falan yolunuz düşecekse Güler veya Gülçin hanım sürekli ordalar.Adres kabil caddesi (4.cad) no 151 Elit Emak öveçler.gurupla alakadar olma, işlerimle ilgilenme yanında birde malumunuz ev hayatı var.az evvel 7 yaşındaki oğlum aradı ağlıyor, 1,5 yaşındaki yaramaz kızım onun bovling takımı oyuncağının dubalarını kırmış bunca iş arasında birde minik bovling takımı arayacaz:smiley:günler keşke 26 saat olsaydı:smiley:
saygılar çok geçmiş olsun

ERKAN NEZİR KARDEŞİMİZ VE DİĞER ARKADAŞLARLA ERKANA SÜRPRİİİZZZ.DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN KARDEŞİM...(dün akşam vıctorıa bistro öveçler de)
Haftaya da kısmetse Gökhanın kızının görmesine gidecez.Düğünü, doğumgünü, kınası, kız istemesi, cenazesi, hastası, işyeri açılışı olan çekinmeden söylesin:smiley:Biz sözde değil özde gurup olalım!

erkand.günü 013.jpg

erkand.günü 012.jpg

erkand.günü 008.jpg

erkand.günü 007.jpg

outlaw06' Alıntı:
Serdar bey çok geçmiş olsun.elimizden gelen birşey olursa diyecem ama maalesef iş size düşüyor.yenge hanıma şehriye çorbası, nane limon hizmetini herhalde yaparsınız:smiley:))
gün içerisinde burada hangi saatte olacağımı hiç bilemiyorum .gezi linkini açtığımız 13-14 gündür günde 7-8 saat pc başındayım.face den veya buradan takip eden arkadaşlara yetişmeye çalışıyorum.bugün dışarda baya işim var ve işe de geleli 5 dakika oldu, dışardaydım.ama sticker almak için falan yolunuz düşecekse Güler veya Gülçin hanım sürekli ordalar.Adres kabil caddesi (4.cad) no 151 Elit Emak öveçler.gurupla alakadar olma, işlerimle ilgilenme yanında birde malumunuz ev hayatı var.az evvel 7 yaşındaki oğlum aradı ağlıyor, 1,5 yaşındaki yaramaz kızım onun bovling takımı oyuncağının dubalarını kırmış bunca iş arasında birde minik bovling takımı arayacaz:smiley:günler keşke 26 saat olsaydı:smiley:
saygılar çok geçmiş olsun

Her türlü lojistik desteği yapıcaz tabiki abi. :smiley:
Allah bağışlasın. Mevzu çocuklar olunca her türlü akan sular duruyor elbette.

KIYMETLİ DOSTLAR VE BÜYÜKLERİM BUGÜN NETE PEK GİREMEYECEĞİM.SON OLARAK MÜSADENİZLE NOTLARIMIZI DÜŞELİM;
-ETKİNLİKLER KISMI -OFFROAD GEZİLERİ TOPİĞİNDE BULUNAN VE SAYFAMIZIN FACE DE BULUNAN LİNKLERİNDE ŞU ANA KADAR 28 ARAÇLIK LİSTE OLUŞMUŞTUR
-ARACI ARIZALI OLAN ARKADAŞLAR VAR NET 24-25 ARAÇ GELECEK GİBİ GÖRÜNÜYOR(LİSTEYE BAŞKA YAZILANDA OLABİLİR BUGÜN DAHA)
-4-5 ARAÇ BU AKŞAM KAMP ATMAYA GİDİYOR, SABAH 18-20 ARAÇ BULUŞACAZ GİBİ GÖRÜNÜYOR
-LÜTFEN SABAHIN SOĞUĞUNDA BİRBİRİMİZİ BEKLETMEYELİM, EN GEÇ 08,45 GİBİ ORADA OLMAYA ÇALIŞALIM Kİ KISA BİR PLANLAMA İLE 09,00 DA ÇIKALIM
-HERKESİN GÖNÜL RIZASI İLE KATILDIĞI BU GEZİDE HERKES KENDİNDEN SORUMLUDUR
-BU AKŞAM ERKAN NEZİR KARDEŞİMİZLE KEŞİF İÇİN GİTME PLANIMIZ VAR.GECE 01,00 GİBİ GERİ DÖNECEĞİZ
ÇOK GÜZEL BİR GÜN OLACAĞI ÜMİDİ İLE HERKESE SELAMLAR SAYGILAR SUNARIM

erka' Alıntı:
dostlarıma arkadaşlarıma kocamannn GÜNAYDINNNNN.... çok güzel bir cumartesi sabahına uyandı ankara, pırıl pırıl güneş... gününüz çok huzurlu ve mutlu geçsin..
Erkan abi yine yapıştırmışın efsanevi bi Jeep resmini. ::smiley: ::smiley: ::smiley:

hayırlı geceler hazırlıklar bitti malzemeler araca yüklendi sabah görüşmek umuduyla tatlı rüyalar

Arkadaslar 10-15 cm kar var kalın giyinin yedekayakkabı en önemlisi sanırım kuru ödün zira etraftaki bütün odunları biz hallettik ;D ;D ;D

kara cemil' Alıntı:
Çiğdem merhaba.Dosod da tanışmıştık Orhan Bıyıklı abimle gelmiştik ,dönüşte de Büşrayla Onuru da almıştık.

cemil bey merhaba nasılsınız :smiley:

serdar bey çoookk geçmiş olsun umarım hemen iyileşir eşiniz bir dahaki etkinliği hep beraber ve keyifle yaparız

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,530
Kaydolan Son Üyemiz
hekimogluyasin52

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR