Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 646,649
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

outlaw06' Alıntı:
ERKAN NEZİR KARDEŞİMİZ VE DİĞER ARKADAŞLARLA ERKANA SÜRPRİİİZZZ.DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN KARDEŞİM...(dün akşam vıctorıa bistro öveçler de)
Haftaya da kısmetse Gökhanın kızının görmesine gidecez.Düğünü, doğumgünü, kınası, kız istemesi, cenazesi, hastası, işyeri açılışı olan çekinmeden söylesin:smiley:Biz sözde değil özde gurup olalım!
Gezenbilire yeni girme fırsatım oldu ve siz değerli kardeşlerim ve abilerim beni ne kadar çok mutlu ettiğinizi tarif ve ifade edemem çok ama çok teşekkür ederim süpriziniz için çok duygulandım, suan bile söyleyecek birşey bulamıyorum

Etiketler

mesut kose' Alıntı:
Arkadaslar 10-15 cm kar var kalın giyinin yedekayakkabı en önemlisi sanırım kuru ödün zira etraftaki bütün odunları biz hallettik ;D ;D ;D

Mesut abi bu gece gelebilseydik savaş abi ile sizin odun sorununuzu çözerdim büyük ölçüde ama malesef savaş abinin işi uzayınca yola çıkamadık size iyi eğlenceler diliyorum ve yarın aranızda olamayacağım için çok ama çok üzülüyorum :(

erkan yeni yaşın mutlu kutlu huzurlu bol gezmeli olsun ve tüm sevdiklerinle beraber bi ömür dilerim mutlu yıllar

süpriz olayı çok sontan gelişmiş bugün savaşakızdım niye benim haberim olmadı diye bana yanıtı çok ani oldu dikmen tarafında olan arkadaşlarla konuşurken karar verdik seni arasam teee ordan zaten elmen uzun zaman alacaktı dedi ;D ;D bende ona bahane uydurma dedim ;D

Çok güzel bir gezi oldu arkadaşlar, sizlerle tanışmaktan çok mutlu olduk hepinize ayrı ayrı teşekkür ederiz. Amarok' a yakın zamanda iki çift patik alacağım malum önümüz kış. :smiley: Görüşmek üzere :smiley:

Bugünü hiç unutmayacağım. Seviyorum sizi güzel insanlar

DSC_1646.JPG

mesut kose' Alıntı:
Şener objektifine, eline sağlık kardeşim inşallah bu tablo bu grupta her daim böyle olacak...

İnşaallah abicim.
Abi face de seni bulamadım rica etsem beni eklermisin?

YIGITEFE' Alıntı:
Çok güzel bir gezi oldu arkadaşlar, sizlerle tanışmaktan çok mutlu olduk hepinize ayrı ayrı teşekkür ederiz. Amarok' a yakın zamanda iki çift patik alacağım malum önümüz kış. :smiley: Görüşmek üzere :smiley:

Yiğit bey bizlerde sizi tanımaktan mutlu olduk, renk kattınız. Patikleri alında görelim şu Amarok'ta ne marifetler var, görüşmek üzere...

cidowsky' Alıntı:
serdar bey çoookk geçmiş olsun umarım hemen iyileşir eşiniz bir dahaki etkinliği hep beraber ve keyifle yaparız

Çiğdem hanım çok teşekkürler, inşallah bir dahaki etkinliğe...

Herkese günaydın bu arada :smiley:

günaydın arkadaşlar. çok güzel bir pazar gününden sonra, haftanın ilk iş günü.. mutlu bir hafta diliyorum can dostlarıma..

SN850413.JPG

Harika bir pazarın ardındandan pazarteside ne zor geliyor insana :smiley: Günaydınlar herkese...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,531
Kaydolan Son Üyemiz
musaitbiryer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR