Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 646,757
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

2

erkannezir-ofis 005.jpg

erkannezir-ofis 006.jpg

Etiketler

o pasta ne için?

stiker kutlanacaksa hep beraber kutlanır ölee 2 kişiyle olmaz :smiley: :-[

outlaw06' Alıntı:
Sevgili dostlar, abiler, ablalar, analar, bacılar, kardeşler:
GÖKHAN HEP FACE E GİRER BURAYA GELMEZ KİMSE DUYURMASIN LÜTFEN SÜRPRİZ OLSUN:smiley:
Gökhan tosun kardeşimiz gurubun aktif üyelerinden biridir.Geçen hafta biz toplantıda gurubumuzun türkiye ve dünya üzerindeki yeri ve önemini tartışırken ; Biricik yengemiz dünyaya bir minik kız getirdi.Allah bağışlasın diyelim.Gelelim sadede.
Bastırmış olduğum stickerlardan bir ücret asla almadığımı zaten stickır teslim ettiğim kişiler biliyorlar.Lakin bu anlamda rahatsızlık duyan, neden sen yüklendin diyenler var.Ok.Madem rahatsız olanlar var;ben arkadaşlarıma 3 tl ver ,yok 2 tane aldıysan 5 tl ver demem, diyemem.O halde 2 sticker için katılmak isteyen arkadaşlardan 5-10 yada 15 tl talep edelim.2 adet için 5 te 10 da 15 te vermek arasında maddi bir fark değil mesele, mesele o anki keyfiyettir.Ben Gökhanın kızı için bir çeyrek altın almıştım kimseye sormadan.170 tl ye.O halde sticker için hediye ettiğiniz paraları bende havuzda toplayayım; GURUBUMUZ ADINA GURUBUMUZUN EN MİNİK ÜYESİNE HEDİYE GÖTÜRELİM DERİM.3-5 araçla müsait olan arkadaşlarla toplanıp 2 dak evine uğrar hayırlı olsun deriz.Birkaç karede fotoyla sayfamızdada paylaşırız.Dünya bu;doğan olur, ölen olur,kaza geçiren olur, düğün yapan olur.Herşey kalabalıkla güzel.
KESİNLİKLE KATILMAK KATILMAMAK HERKESİN KEYFİNE KALMIŞ.KATILAN KATILMAYAN HERKES BANA GÖRE AYNI MESAFEDEDİR, ÖYLE DE KALACAKTIR.KATILMAK İSTEYEN İSTEMEYEN HERKESE EN DERİN SAYGI, SELAMLAR.(kafama göre asla karar almadım,almıyorum.birlikte idare edilen bir gurup olduğunu hepimiz biliyoruz.tamamen spontan görüştüğüm ersin,cem abi,erkan nezir,erkan renegade,mesut abi ye sorup onlarında çok güzel karşılaması ile buraya yazdım)
Dileyen öveçler 4. cad (kabil cad) no 151 elit emlaktan yada pazar sabah buluşma yerinde savaş tanırdan (benden :smiley: ) alabilir stickırını.TEKRAR EDİYORUM stickır için para teklif etmeyiniz,hediyemdir.altın olayına katılmak isteyen 5-10-15 tl verebilir.ÇOKMU UZATTIM:smiley:
Çok güzel bir düşünce savaş bey tebrik ederim. inşallah böyle özel günlerde birliktelik hep sağlanır.

savaş abi ince düşüncen için canı gönulden kutluyorum seni.. monti beyin dediği gibi hediye ve sticker için beni de listeye yaz abi. ayrıca afiyet olsun ;)

bebişin 40 ı çıksın sonra gidelim buna çok dikkat ederim annede bebekte kendini biraz toparlamalı

Selam.C.tesi kamplı gidecekler için Mesut Köse abi;''ankara offroad ve outdoor etkinlikleri gurubu 4. büyük etkinliği'' lınkımızde kamp için hareket konusunda bilgi vermiştir duyurulur.

https://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=510004005691384&set=o.200602756723729&type=1&theater

bi günde böle bişi yapalım ;D ;D ;D

outlaw06' Alıntı:
14 ü çıktı bişi olmaz:smiley: zaten gidip bebeği kucağımızda gezdirmeyecez girip bir selam 2 kelam hediyemizi takıp çıkacaz:smiley:

haha kim demiş kucaklamayacağız diye kendi adına konuş lütfen ben orda olduğumda o bebekin benim kucağıma alınmama durumu olamaz bunu reddediyorum

Öncelikle herkesin hayırlı olsun dilekleri için can-ı gönülden teşekkür ederim. Gruba ise yeni katıldım takip ediğim kadarı ile belirli bir saygı çerçevesinde samimi davranışlarla hoş sohbet eden insanları gördüm. Allah bu birlikteliğinizi bozmasın. pazar günü bende yeni almış olduğum 97 model samurai sj413 katılmayı düşünüyorum. şimdiden grup üyelerine teşekkür ederim böyle bir organizasyon tertip ettikleri için.

Saygılar....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

SON KONULAR

Geri