Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 646,757
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

GÜNAYDINNN... MUTLU HUZURLU BİR GÜN DİLERİM TÜM DOSTLARIMA...

466244_10151000605410479_137380874_o.jpg

Etiketler

Gunaydin herkese. Kar manzarali bir gune uyandim. Yagis durdugu icin yollar acik ;D 3 gun hic durmadan yagsa ve belediye yollari acmasa ;D ;D ;D bize gun dogar mi acaba?

günaydın çağın abi, alacağız birer tane.. hedef rubicon.. durmak yok yola devam ;)

167847_193938930633264_7623214_n.jpg

Ya Erkan hocam her sabah bilgisayarı açtığımda senin şu güzel resimli günaydın mesajlarını görünce güne daha bi güzel başlıyorum inan yüreğine sağlık, devamını bekliyoruz hergün.... Herkese kocaman bir Günaydın da benden :D

Jimny imden vazgeçemeyebilirim ;D işin ucunda Rubi olsada Suzi yi boşayamam ;D

Abi ben 150 bin veripte rubicon alacağıma 20 bin e aldığım araca 20 harcar rubicon sahibine; hadi sıkıysa gel peşimden derim:smiley:
Ben 3 sene evvel ferrari f355 berlinettaya takmıştım Erkan abi. İstanbulda vardı bir tane 135000 tl ye o zaman hiç unutmam.Hatta bir tanede spıder vardı (kabrio su) 145000 tl ye.Face de avatarımda sürekli yazardı;hedef 2013 baharı F355 diye:smiley: Sabahları gider turan güneşte alkan otoda ferrari lere bakardım:smiley: eee kızı bırakırsan ya davulcuya ya zurnacıya demiler ya; offroad çu olduk:smiley:

Allahım allahım; daha evvel Uğur dündarın programında 15 saniyelik bir emlak konusunda konuşmam yayınlanmıştı, şimdi Flash tv den aradılar yarın ropörtaja geliyorlar:smiley: Heh heh Ben Savaş aaolu:smiley:)))Tv lere çıkacam:smiley:

outlaw06' Alıntı:
Allahım allahım; daha evvel Uğur dündarın programında 15 saniyelik bir emlak konusunda konuşmam yayınlanmıştı, şimdi Flash tv den aradılar yarın ropörtaja geliyorlar:smiley: Heh heh Ben Savaş aaolu:smiley:)))Tv lere çıkacam:smiley:

Bu da olmamış..:p

Erem' Alıntı:
Bu da olmamış..:p
Evvelki reklamında elemanları ile işçileri ile içiçe olan aaolu, son reklamda mimarların emeklerini alt edip kendini EN göstermeye çalışmış ama bu halk; onun maslak 1453 demekle Fatih Sultan Mehmet olamayacağını biliyor.Yaw aaolu ölecen mirasın için 15 sene mahkemelerde gezecek sülalen:smiley:tarih hayal edenleri değil yapanları yazar sanıp seni tarihmi yazacak sanıyorsun:smiley:seni sadece magazin haberlerinde miras kavgan ve ormanları betona çevirmenle anacaz:smiley:
Erem abi o haritalar 123, sayfada.Erkan Nezir kardeşimiz yayınladı abi.

Bizde tükkana gelelimde abi tv ye çıkalım ünlü oluruz hatta flash tv yi pazar günkü buluşmaya çağıralım araçların etrafında dönelim dans edelim hemen bir program yaparlar bunu malum flash tv ne zaman açsam zaplarken bi coşku bi oynama cümbüş. ;D ;D

Bizde gelelim savaş bey kaçta çekimler. :smiley:

outlaw06' Alıntı:

flas tv mı ya onlar en son halay çekmiyormuydu :smiley::smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

SON KONULAR

Geri