Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 649,652

Etiketler
Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Ne karı Savaş abi,
2 parmak kar yağdı o da ancak Serra yla kartopu oynamaya yetti. ::smiley:
Esas karın tadını sen çıkarıyorsundur Erzurum da...
Selamlar.

salih yardımcı' Alıntı:
Ne karı Savaş abi,
2 parmak kar yağdı o da ancak Serra yla kartopu oynamaya yetti. ::smiley:
Esas karın tadını sen çıkarıyorsundur Erzurum da...
Selamlar.
abi burda kar varda JEEP im yok:smiley:amcaoğlunun transporter la karla mücadele ediyoruz:smiley:))keşke jeep le gelseydim:(

range rover 3.9 u (sanırım classic diye geçen model rrc) nasıl bilirsiniz? (5 kapı olan) patrolden geçtik sıra buna geldi : ). ilanlarını gördüklerim genelde pek bakılmamış haldeler ama bir tane en azından sorunsuz durumda buldum gibi yine takas için.bunun da çok yakacağı aşikar sürekli dört çeker , ağır vs. sağlamlığını da övmüşler ama hadi kaportayı geçtim rutin bakımlarda parça bazında bizi üzermi acep. forumda da pek az ilgilenen olmuş rr ile (hse deseniz zırla var tabi :smiley: )
tecrübelerinizi rica edeceğim yine.

Ömer hocam çok bildiğim araçlardan değil,açıkcası çok fikrim yok,onun için yanıltıcı bir şey söylemek istemem ama ben olsam.
-Daha bilindik,
-İsteyince satılabilecek,
-Yakıtı az,
-Masrafı düşük,
-Vergisi az,
-Hem arazide hem de asfaltta kullanılabilecek.(Evin tek aracı ise),
-Arazide pratik

bir araç tercih ederim.İmkanlarımız sonuçta ortada,bu durumda en makulune kolları sıvamak bana mantıklı geliyor.Ben Offroad camiasında ve bazı programlarda bu araçtan gördüm ama çok değil.
Eğer araç hakkında detaylı araştırmadan sonra almak istersen hayırlı uğurlu olsun diyelim.
Selamlar.

salih yardımcı' Alıntı:
Ömer hocam çok bildiğim araçlardan değil,açıkcası çok fikrim yok,onun için yanıltıcı bir şey söylemek istemem ama ben olsam.
-Daha bilindik,
-İsteyince satılabilecek,
-Yakıtı az,
-Masrafı düşük,
-Vergisi az,
-Hem arazide hem de asfaltta kullanılabilecek.(Evin tek aracı ise),
-Arazide pratik

bir araç tercih ederim.İmkanlarımız sonuçta ortada,bu durumda en makulune kolları sıvamak bana mantıklı geliyor.Ben Offroad camiasında ve bazı programlarda bu araçtan gördüm ama çok değil.
Eğer araç hakkında detaylı araştırmadan sonra almak istersen hayırlı uğurlu olsun diyelim.
Selamlar.

kesinlikle imkanlar dahilinde doğru kriterler bence de ve tüm bunları ancak bizim suziler karşılayabiliyor orası kesin :smiley:
takasta seçenek sınırlı olduğundan böyle uç araçlara denk geliyorum, benimkini de bir an önce elden çıkartmak niyetim.
bir 2.0 v6 bulursam uygun suziye onunla devam edebilirim :smiley:

Evet gidiyoruz.
Kaç haftadır küflendim vallahi...
Gidelim de hazır çamur da var,biraz debelenelim.
Selamlar...

5 Ocak 2014,yılın ilk etkinliği Çanıllı Göleti Ayaş gezimizden...

644006.jpg

734160.jpg

1003174.jpg

1503969.jpg

1507757.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR