Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 649,659
Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Savaş Cherokee' Alıntı:
Mesut abi pazar günü evin önündeydim bi baktım senin jeep in sesi geliyor.yahu dedim hayal mi kuruyorum.az sonra aşağıdan geliyordun.ıslık kıyamet ne yaptıysam duymadın:smiley:egzos sesinden 50 metreden tanırım:smiley:

Araç doğru da sürücüsü ben değildim bizim neco o :smiley:

Etiketler

Cümleden Selamlar Dostlar....
Mesut abi geç kalmakla birlikte Doğum Günün Kutlu olsun,Sevdiklerinle ve sevenlerinle,sağlıkla ve mutlulukla daha nice yaşlar dilerim.
Savaş abi en kıs zamanda yapalım Bandumayı ama Soda falan da alalım ya da arkasından yürüyüşe çıkalım yoksa çok fena.
Hamur,Ceviz,Tavuk,Tereğayı...
Adamı fena zorluyor.
Sevgiyle kalın...

patrol başlığına yazdım ama ses çıkmadı hepsi dağılmış bir de burdan kullanan bilen varsa diye aşağıya aynı mesjaı kopyalıyorum :smiley:

Merhaba patrol sahipleri,

Sessizliğinizi ben de bozayım biraz : ).
Vitara kullanıcısıyım aracımı satmak üzere ilan verdim. Bir patrol takas teklifi geldi ben de üzerine biraz araştırdım, gerçekten biraz es geçilmiş bir model gibi geldi. Arazi kabiliyeti izlediğim videolardna hoşuma gitti diyebilirim. Ancak beni yakıtı ve olası parça durumu korkutuyor. Bahsedilen araç 84 model 4.2 benzinli(lpgli) 3 kapı model.
Vitaram keçi gibi ve ekonomik elbette patrol çok daha güçlü ve hırçın bunu da yakıtına yansıtacaktır ancak başka sıkıntı yaşayacağım zayıf yönü var mıdır bilemiyorum. (örneğin bazı yabancı forumlarda şanzımanın çok dayanıklı olduğu ancak motorun yüksek ısıya pek fazla gelemediğinden söz edilmiş.)
Bir de bir 3950 cc motor var sanırım. Bunlar 4.0 ve 4.2 diye ayrı modeller mi yoksa her ikisinin de motoru 3900 küsür mü?

Teşekkürler.

Read more: http://offroad.gezenbilir.com/index.php?topic=49375.50#ixzz2lGio15Hs

jugu' Alıntı:
patrol başlığına yazdım ama ses çıkmadı hepsi dağılmış bir de burdan kullanan bilen varsa diye aşağıya aynı mesjaı kopyalıyorum :smiley:

Vitara kullanıcısıyım aracımı satmak üzere ilan verdim. Bir patrol takas teklifi geldi ben de üzerine biraz araştırdım, gerçekten biraz es geçilmiş bir model gibi geldi. Arazi kabiliyeti izlediğim videolardna hoşuma gitti diyebilirim. Ancak beni yakıtı ve olası parça durumu korkutuyor. Bahsedilen araç 84 model 4.2 benzinli(lpgli) 3 kapı model.
Vitaram keçi gibi ve ekonomik elbette patrol çok daha güçlü ve hırçın bunu da yakıtına yansıtacaktır ancak başka sıkıntı yaşayacağım zayıf yönü var mıdır bilemiyorum. (örneğin bazı yabancı forumlarda şanzımanın çok dayanıklı olduğu ancak motorun yüksek ısıya pek fazla gelemediğinden söz edilmiş.)
Bir de bir 3950 cc motor var sanırım. Bunlar 4.0 ve 4.2 diye ayrı modeller mi yoksa her ikisinin de motoru 3900 küsür mü?

Teşekkürler.

Keşke Patroller konusunda sana yardımcı olabilsem ama aktüel bilgiden başka bilgi yok bende ;) şu kadarını söyleyebilirim çok güçlü ve sağlam araçlar ama araç yılgın sa tam bir ceset halinde olabiliyorlar, hele motor sorunuyla karşılaşırsan vay haline çok iyi bir ustaya denk gelmezsen, o işte tam bir muamma haline dönebiliyor üstelik yedek parçasıda pahalı diye duymuştum aynı durum pajerolar için de geçerli , biliyorum bu bilgiler seni kesmez, sitede mutlaka daha sağlıklı bilgi verebilecek arkadaşlar vardır birde onları dinlemek lazım,

mesut kose' Alıntı:
Keşke Patroller konusunda sana yardımcı olabilsem ama aktüel bilgiden başka bilgi yok bende ;) şu kadarını söyleyebilirim çok güçlü ve sağlam araçlar ama araç yılgın sa tam bir ceset halinde olabiliyorlar, hele motor sorunuyla karşılaşırsan vay haline çok iyi bir ustaya denk gelmezsen, o işte tam bir muamma haline dönebiliyor üstelik yedek parçasıda pahalı diye duymuştum aynı durum pajerolar için de geçerli , biliyorum bu bilgiler seni kesmez, sitede mutlaka daha sağlıklı bilgi verebilecek arkadaşlar vardır birde onları dinlemek lazım,

Patrol cüler bu kadarını bile dememiş o kadar yılmışlar demek eheh. Yok şaka maka çoğu yerde yakıt sarfiyatından başka bişeyden bezmemişler yabancı bir iki yerde de motorun biraz dayanıksız olduğu kalanın da bir o kadar dayanıklılığından bahsedilmiş.Baktığım araç baya temiz açıkçası yıkıktan öte baya da detaylı temiz bakılmış hoşuma gitti ama bizim keçinin çürüklerinden adamın gözü korktu başa baş takas edecekken fark vereyim diye peşinde koşarken buldum kendimi : ) haberdar ederim ama aranızda görmek isteyeceğiniz türden bence bir daha yokuşta hık pık kalmayız en azından : ).

jugu' Alıntı:

Teşekkürler.

merhaba patrol konusunda azda olsa bilgi vermek istedim yaklaşık 4-5 sene kullandım benim kullandığım sonradan atma 3.0 dizel motordu evet araç güçlü sağlam ama yedek parça sıkıntısı var bide biraz fazla ağırdr çamurlarda felan çok çabuk batıodu yakıtda fazla tabiki ama kayada taşta inişde çıkışda çok performanslıydı...bana sorarsanız tavsiye etmem...

NÄ°SSAN PATROL.jpg

frontera58' Alıntı:
merhaba patrol konusunda azda olsa bilgi vermek istedim yaklaşık 4-5 sene kullandım benim kullandığım sonradan atma 3.0 dizel motordu evet araç güçlü sağlam ama yedek parça sıkıntısı var bide biraz fazla ağırdr çamurlarda felan çok çabuk batıodu yakıtda fazla tabiki ama kayada taşta inişde çıkışda çok performanslıydı...bana sorarsanız tavsiye etmem...

objektif ve net yorum budur sanırım çok teşekkürler. işin aslı baya gönlüm kaydı baktığım araç için konuşursak şimdilik gözüm görmüyor parçaydı yakıttı ama iş onlara gelirse üzeceği kesin anlaşılan.ben de alayım 1-2 sene tadını çıkarayım desem sonrasında 2. eli de zayıf... bakınmaya devam o zaman. sağolun tekrar.

aslında benimkinden lüzumsuz soğuttular beni. çürüklere o kadar para , yok bineceksen 10 lirayı çıkart gözden ( araba zaten 10 lira) bir yandan da şu çürük işini halledecek bir kaportacı bakmaya da devam :smiley:

Ömer hocam,
Patrolleri çok tanımıyorum ama sağlamarabalar diye biliyorum.
Parça sıkıntısı belki yaşayabilirsin.
Yakıt sıkıntısı kesin yaşarsın çünkü Suzi den sonra sana yakıtı çok gelecek.
Artı ve Eksilerini teraziye koymak lazım,hangisi ağır gelirse...
Aracın az yakanı çok iş yapanı makbul bence=Suzuki...
Sizin için hayırlısını dilerim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

SON KONULAR

Geri