Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 649,659
Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Devam :smiley:

IMG_5535.JPG

IMG_5550.JPG

IMG_5551.JPG

Etiketler

Çok keyifli dolu dolu bir gün oldu. Tanıştığımıza tek tek memnun oldum. Ben bendeki resimleri facebook grubuna attım daha kolay geldi :smiley:. Umarım herkes ulaşabilir ordan link şöyle ; https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.460334960750506&type=1 videolar için yine biraz zaman lazım.

Tekrar görüşmek dileğiyle teşekkürler herkese.

Yeni arkadaşlarımızın da katılımıyla çok keyifli bir etkinlik daha gerçekleştirdik.
Katılan tüm dostlara teşekkür ediyorum.
Resimleri yükleyelim...

İvedik Tuvtürk te buluştuktan sonra düştük yola...
Vardık Güvenç Göletine...
Mesut abi içindeki Canavarı çıkarttı ve Emre nin Vinci var nasıl olsa dedi ve daldı göle...

IMG_0006.JPG

IMG_0008.JPG

IMG_0010.JPG

IMG_0011.JPG

devam...
Misafirimiz İrfan bey sağlam Ofroadcu çıktı,ilk gezi olmaına rağmen maşaallah hiç bir engeli es geçmedi...

IMG_0018.JPG

IMG_0012.JPG

IMG_0019.JPG

IMG_0022.JPG

IMG_0023.JPG

Savaş abi arabayı satacağım diye Turist Ömer modundaydı...araba toz dahi olmadı.. ;)

IMG_0021.JPG

IMG_0025.JPG

IMG_0028.JPG

IMG_0029.JPG

IMG_0033.JPG

Saç kavurmalar süper oldu,ellerine sağlık Savaş abi...
Benden bu kadar.
Selamlar,sevgiler,saygılar...

IMG_0059.JPG

Kızılcahamam-20131027-00969.jpg

Savaş Cherokee' Alıntı:
:smiley: fotolarla dünü tekrar yaşadım.ellerinize sağlık:smiley:.... ya Salih abi arabayı satmaktan ziyade vallaha şu yıkatma olayı varya iyice bunalttı!
Savaş abi ben buldum yolunu...
Koçtaş tan Çakmak tan çalışan Oto süpürgesi aldım,Ayaş yolundaki benzinlikte 1 tl ye 1 dakika yıkama var orada 3 seferde tertemiz yıkadım birde köpük,içini dışını sildim süpürdüm pırıl pırıl oldu...
Öylece hanıma teslim ettim.
Yoksa yıkamacı hem naz yapıyor hem de dünyanın parasını alıyor,zorla yıkattığın içinde istediği paraya sesini çıkartamıyorsun...

Elimdeki videoları toparladım. Maalesef action kameranın kartı yüzünden telefonlardakiler kaldı sadece :/.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5SNH-0rhaC4&feature=youtu.be[/youtube]

mesut kose' Alıntı:
Günün anlam ve önemini belirten bir foto ;D ;D ;D
Mesut abi pazar günü evin önündeydim bi baktım senin jeep in sesi geliyor.yahu dedim hayal mi kuruyorum.az sonra aşağıdan geliyordun.ıslık kıyamet ne yaptıysam duymadın:smiley:egzos sesinden 50 metreden tanırım:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR