Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 656,144

Etiketler

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

abiler kardeşler gece istanbula gidiyorum ALLAH nasip ederse gurubumuzun toyotasını alıp gelecem aracıda istanbulda tem otoya gösterecegim istanbulda servis konusunda varsa deneyim sahibi olan paylaşırsa sevinirim sağlıcakla kalın

orhan19' Alıntı:
abiler kardeşler gece istanbula gidiyorum ALLAH nasip ederse gurubumuzun toyotasını alıp gelecem aracıda istanbulda tem otoya gösterecegim istanbulda servis konusunda varsa deneyim sahibi olan paylaşırsa sevinirim sağlıcakla kalın
Hayılısı olsun Abim Toyota derken VX100 müdür acaba?

orhan19' Alıntı:
Abim hayırlısı olsun inşallah gönlüne göre olur :smiley: alsaydık ya sana bi XJ 06 numara olurdu :smiley:

mesut kose' Alıntı:
Hadi bakalım Orhan inşallah umduğun gibi çıkarda grubumuzun birde toyotası olmuş olur :smiley:
Çıkarız onla her yola artık :smiley:

Mesut abi özlettin iyice kendini ama cumartesi her ne kadar ayak üstü görüşsekde :smiley: akşam maça gelsen abim ya...

orhan19' Alıntı:
Orhan abi hayırlısı diyelim.İnşallah araç diledğin gibi çıkar.Yolun açık olsun

orhan19' Alıntı:

hayırlı olur inşallah Orhan abicim. güle güle git gel, yolun açık olsun...

mozbay1907' Alıntı:
Çıkarız onla her yola artık :smiley:

Mesut abi özlettin iyice kendini ama cumartesi her ne kadar ayak üstü görüşsekde :smiley: akşam maça gelsen abim ya...

Murat spordan sonra çok zor, artık güç kalmıyor ama yinede gelmeyi istiyorum sanırım gelecem ;)

ama asıl bizi özleyen Dağlar...
Sevgili Barış Manço'yu rahmetle ve sevgiyle de anmış olalım.

https://www.youtube.com/watch?v=3vvt8hAhNuM

dostlarım teşekkür ediyorum sağolun var olun ALLAH hepimizin gönlüne göre versin

Cümleden Selamlar Değerli Dostlar.

Murat kardeşim umarım tez zamanda XJ ne kavuşursun...Zor tabi ayrılık ama gelecekse beklenen herşeye değer değilmi?
Burak kardeşim hakkında hayırlısı olsun ama bu iş hayatının doğasında vardır,üstündekiler yetkinliksiz se sıkılman,daralman normaldir fakat çalıştığın ve sebat ettiğin sürece eninde sonunda hakettiğin değeri görür,beklediğin sonuçları alırsın.Sana tavsiyem sabret ve sebat et,bekle ve gör.
Serdar abi,bazen bana da esiyor git kendi işini kur iki tıngırdar ekmeğini çıkarırsın diyorum,değer mi bu kadar sıkıntıya strese,sonra düşünüyorum,bekle,çalış ve sebat et diyorum.Kendi işi olan maaşlıya,maaşı olan esnafa özeniyor.Her işin eksisi artısı muhakkak var,önemli olan değerini bilmek.
Orhan abi,hayırlı olsun Toyota,sabırsızlıkla bekliyoruz,umarım umduğun gibi çıkar...

Selamlar,saygılar...

Dostlar,
Cumartesi ve Pazar günü Gölbaşı ilçesi Mogan gölünde Ankara dan 39 firmanın yarışacağı Dragon Cup Kürek yarışları var.
Keymen ilaç çalışanları olarak bu kupaya talibiz,ben de takımın en öndeki kürekçisiyim.
Yarışlar halka açık herkes davetlim,buyrun gelin kardeşinizi destekleyin....
Yarışlar saat 10.00 da başlayacak,günde 4 yarış yapacağız.
Eş dost,çoluk çocuk güzel bir hafta sonu geçirmek için bekleriz...
Selamlar...

dragon cup 3.JPG

dragon cup 2.JPG

dragon cup.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

Bu konuya bir cevap yazın...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,646
Kaydolan Son Üyemiz
MentorMind

Çevrimiçi üyeler