Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 651,983
Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

salih yardımcı' Alıntı:
Selam Dostlar,
29-30 Haziran da Gezenbilir Doğa ve OFFROAD Festivali bu sene yine Bolu da yapılcak.
Seben göletinde yapılacak olan festivale ben gitmeyi planlıyorum.Yıllık iznimin ilk günü olacağı için daha keyifli olacak, geçen sene de katılmıştım.
Ne dersiniz ANOFF olarak hep beraber gidelim mi?

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=96630
İşin aslı Seben Kaymakamı Alper bey aile dostumuzdur ve gurubumuza zaten daveti var aslında.Ama kamp bonusumu 9 undaki kendi etkinliğimize saklama planım var abi.Keşke olsa.Seben harikadır.Dilerim katılmak isteyen arkadaşlar sana eşlik eder Salih abi.

Etiketler

günaydın sevgili dostlar.. günaydın ANOFF.. günaydın GEZENBİLİR..

323505_191848247615307_1796514035_o.jpg

Herkese gunaydin.

Bol kazancli, sevdiklerinizde mutlu olabileceginiz bir hafta dilerim. Erken Abicim yine huzur dolu ruhumuzu oksayan resimleri koyuyorsun sagol varol abim.

Güncel Halı saha listesi;

1- Murat Özbay
2- Salih Özen
3- B.Mehmet Üçkol
4- D.İzzet Canol
5- Tolga Ören
6- Murat Ünver
7- Çağın
8- Kerem (Çağın)
9- Murat Abi (Murat Ünver)
10- Cem (Tolga)
11- Buğra (Murat Özbay)
12- Adil Evirgen

Evet yokmu arttıran...

CKAYA' Alıntı:
Herkese gunaydin.

Bol kazancli, sevdiklerinizde mutlu olabileceginiz bir hafta dilerim. Erken Abicim yine huzur dolu ruhumuzu oksayan resimleri koyuyorsun sagol varol abim.
çağın abim sende saol varol... özledik sanırım bir göl kenarını, bir sabah ayazını, yeni doğan güneşi...

Abiler Günaydın,
Aklınızda bulunsun lütfen öncelikli olarak Otomotiv, Sigorta, İnşaat Konularında Deneyimli askerliğini yapmış seyahat engelsiz girişken,çabuk öğrenen bir elemana ihtiyacı olan bir yakınınız olursa beni önerirmisiniz?

Çalıştığım işyerinde üstümde çalışan insanlar benden daha deneyimsiz daha az bilgili insanlar ve ben bu şekilde ne kendimi gösterebiliyorum nede geliştirebiliyorum... buda işyerinde huzursuz olmama neden oluyor.

burak mehmet' Alıntı:
Abiler Günaydın,
Aklınızda bulunsun lütfen öncelikli olarak Otomotiv, Sigorta, İnşaat Konularında Deneyimli askerliğini yapmış seyahat engelsiz girişken,çabuk öğrenen bir elemana ihtiyacı olan bir yakınınız olursa beni önerirmisiniz?

Çalıştığım işyerinde üstümde çalışan insanlar benden daha deneyimsiz daha az bilgili insanlar ve ben bu şekilde ne kendimi gösterebiliyorum nede geliştirebiliyorum... buda işyerinde huzursuz olmama neden oluyor.
Az daha sabır başkan az kaldı :smiley:
İş konusundada senden üstün olduguma göre sıkıntı yaşamayız :p

burak mehmet' Alıntı:
Abiler Günaydın,

Bunu hangi duygularla yazdığını tahmin edebiliyorum.Çok zor bir durum.Hakkında inşallah hayırlısı olur Burakçım.

Günaydınlar hepimize ,inşallah güzel bir gün ve hafta olması temennisiyle bol kazançlar arkadaşlar.
Burak sana daha fazlasını sanırım ihtiyacın var inşallah istediği gibi olur her şey düzelir.

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var benim aracıma lastik almak istiyorum önerilerinizi ve uyarılarınız istiyorum .
Şuanki lastik ebatlarım 225 55 17 ne almalıyım nereden alabilirim.

mozbay1907' Alıntı:
Az daha sabır başkan az kaldı :smiley:
İş konusundada senden üstün olduguma göre sıkıntı yaşamayız :p
Kamili kesmezsem ozamana kadar problem yok başkanım...
mustafasever' Alıntı:
Günaydınlar hepimize ,inşallah güzel bir gün ve hafta olması temennisiyle bol kazançlar arkadaşlar.
Burak sana daha fazlasını sanırım ihtiyacın var inşallah istediği gibi olur her şey düzelir.

Savaş Cherokee' Alıntı:
Bunu hangi duygularla yazdığını tahmin edebiliyorum.Çok zor bir durum.Hakkında inşallah hayırlısı olur Burakçım.

Abilerim Teşekkür ederim ilginize...

mustafasever' Alıntı:
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var benim aracıma lastik almak istiyorum önerilerinizi ve uyarılarınız istiyorum .
Şuanki lastik ebatlarım 225 55 17 ne almalıyım nereden alabilirim.

Abim ilk önce hedef ne ? Asfaltmı arazimi her ikisidemi ?

Ben hem arazi hem yol şartları için açıkta görsellik katarak yorumda bulunayım.
Aracınızın üzerindeki lastik ebadının yenisi 550 tl civarında 550X4 =2200 TL diyelim
ben olsam 350X4=1400 tl BFG AT 30,9,5,15 lastik ve şuanki jantlarımdan alırım +800 tl ne etti :D 2200 tl ....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,603
Kaydolan Son Üyemiz
Enes Güllü

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR