Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 651,972
Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

merhabalar..
son günlerdeki alkol öpüşme v.s tartışmalarına itafen :smiley: ii akşamlar ..

575590_444496508980277_375976836_n.jpg

Etiketler

Günaydın arkadaşlar.
Yukarıdaki fotoya +1 beğeni:smiley:
Adam yetenek avcısı mübarek şimdi de Jeremy'i bağlamış:smiley:

Günaydın güzel insanlar...

Çağın led işini assagıdakı lınkdekı urunu satan fırma ıle gorustum 3wx36 olarak fıyat verıcekler 8 derece lens ıle tabı araya bı kac tanede genıs acılı lens kullanıcaklar 5 adet ıcın bakalım ne fıyat verıcek :smiley: bıraz olayı abartıp rgb kontrollu ıcınde fıyat ıstedım renk renk ısımıze yaramaz pek ama almısken onunda fıyatını alayım dedım :smiley:)

http://urun.gittigidiyor.com/ev-dekorasyon-bahce/100-cm-wallwasher-duvar-boyama-led-aydinlatma-82222206

Rumpelstıltskın' Alıntı:
merhabalar..
son günlerdeki alkol öpüşme v.s tartışmalarına itafen :smiley: ii akşamlar ..
Evet maalesef sokakta öpüşmek bir çağdaşlık gereğiymiş gibi lanse edilmeye çalışılıyor.Daha daha çağdaş olmak adına sokakta ne yapmak lazım acaba?

Arkadaşlar günaydın hayırlı olsun dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim ayrıyeten dün sabah arayarak durumumuzu soran savaş ve erkan kardeşime teşekkürlerimi sunarım Ve giderken ve gelirken bana yol arkadaşlıgı yapan güzel insan murat ünver kardeşim keşke senin arabada olsaydıda peşpeşe gelseydik ALLAH gönlüne göre versin kardeşim

IMAG0378.jpg

IMAG0377.jpg

orhan19' Alıntı:
Arkadaşlar günaydın hayırlı olsun dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim ayrıyeten dün sabah arayarak durumumuzu soran savaş ve erkan kardeşime teşekkürlerimi sunarım Ve giderken ve gelirken bana yol arkadaşlıgı yapan güzel insan murat ünver kardeşim keşke senin arabada olsaydıda peşpeşe gelseydik ALLAH gönlüne göre versin kardeşim
Tey MAŞALLAAAAHHH :smiley:))))))) Allah kazadan beladan musibetten gözden korusun abi.Gurubun babasına BABA araba yakışır elbet.En güzeli tüm dostlarımızın, tüm abilerimizin olsun İnşallah:smiley:

ALLAH siz degerli dostlarıma daha iyilerini nasıp etsin herkesin gönlüne göre versin toyotada bir başkaymış nerdeyse 2.7 crdyi alacaktık

mozbay1907' Alıntı:
Günaydın güzel insanlar...

Çağın led işini assagıdakı lınkdekı urunu satan fırma ıle gorustum 3wx36 olarak fıyat verıcekler 8 derece lens ıle tabı araya bı kac tanede genıs acılı lens kullanıcaklar 5 adet ıcın bakalım ne fıyat verıcek :smiley: bıraz olayı abartıp rgb kontrollu ıcınde fıyat ıstedım renk renk ısımıze yaramaz pek ama almısken onunda fıyatını alayım dedım :smiley:)

http://urun.gittigidiyor.com/ev-dekorasyon-bahce/100-cm-wallwasher-duvar-boyama-led-aydinlatma-82222206

Tamam Muratcim bende talip olabilirim fiyatlar bir gelsinde 3w olması cok guzel zaten 1w isimize yaramaz o resimdeki iki

sira olsa super olur urun cesitliligi nasıl acaba bakıp secsek?

orhan19' Alıntı:
orhan abim hayırlı ugurlu olsun ALLAH kaza bela vermesin.. mutlu günlerde binesin sevdiklerinle.. orhan baba'ya BABA bir toyota grubumuzun gururu.. toyota gibi adam orhan abim.. ;)

orhan19' Alıntı:
Orhan Baba hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız bin abim...

CKAYA' Alıntı:
Tamam Muratcim bende talip olabilirim fiyatlar bir gelsinde 3w olması cok guzel zaten 1w isimize yaramaz o resimdeki iki

sira olsa super olur urun cesitliligi nasıl acaba bakıp secsek?
400 dedi ya la :smiley:

Orhan abim En sevdigim kasadır cok ama cok marifetlidir. :smiley: Dubai de colde kullanma firsatım oldu yol tutusu asfalttada cok iyi

insallah iyi gunlerde tepe tepe kazasız belasız kullanman dilegi ile abim.

Bu arada gunesin altında o sıcakta kumlarında sıcagı biraz gezip motor kaputunu acın motor mangaldaki kozler gibi kor olmus

komple gormelisiniz. O sıcaklıkta yagı kaynamıyor iste toyota gucu... Gerci Jimnyede bisey olmuyorda konumuz LAND

CRUISER :D:D:D:DD:D:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

SON KONULAR

Geri