Edi ile Büdü vardı hatırlarsınız.Edi arada kaldım diye bir şarkı söylerdi;''arada kaldııım arada kaldııım arada kalmak çok kötüüü bir şeeeyyy '' diye.Ben bazen öyle arada kalıyorum ki ne yapacağımı şaşırıyorum.Canımız ciğerimiz Salih abimizin yarışınımı gidip izleyecez? Daha önceden kıymetli abilerimiz Adil başkan ve Mustafa Memiş abiye söz verdiğimiz gibi Keçiören engelli çocuklar gezisi organizasyonunda engelli çocukları gezdirme hayır işindemi bulunacaz?Verilmiş bir söz var ama yumurta tam düşecekken bunu ilan eden Salih abimize de sevgimiz var.Hayırlısı bakalımsalih yardımcı' Alıntı:Dostlar,
Cumartesi ve Pazar günü Gölbaşı ilçesi Mogan gölünde Ankara dan 39 firmanın yarışacağı Dragon Cup Kürek yarışları var.
Keymen ilaç çalışanları olarak bu kupaya talibiz,ben de takımın en öndeki kürekçisiyim.
Yarışlar halka açık herkes davetlim,buyrun gelin kardeşinizi destekleyin....
Yarışlar saat 10.00 da başlayacak,günde 4 yarış yapacağız.
Eş dost,çoluk çocuk güzel bir hafta sonu geçirmek için bekleriz...
Selamlar...
Afiyet olsun abilerime ,snsslh' Alıntı:Geceden kalan bir foto ile herkese gunaydin...
mustafasever' Alıntı:Afiyet olsun abilerime ,
Burak vallaha canım cekti keşke olsaydımda karşılıklı şöyle ooohhhh
Neyi kutladın la dun aksam gol yeme rekorunumuburak mehmet' Alıntı:04.06.2013 salı günü kutlamalarda görüşmek üzere...
siz galatasarayı yendiğinizde onlarda kutlama yapmıyormu? onun gibi işte benimkide...mozbay1907' Alıntı:Neyi kutladın la dun aksam gol yeme rekorunumu
burak mehmet' Alıntı:siz galatasarayı yendiğinizde onlarda kutlama yapmıyormu? onun gibi işte benimkide...
burak mehmet' Alıntı:Günaydın abiler,
Salih abim Allah yardımcın olsun.. Pazar günü o tarafta olucaz inşallah en iyi izlenebilecek yer mogan park civarımıdır?
Savaş Cherokee' Alıntı:Edi ile Büdü vardı hatırlarsınız.Edi arada kaldım diye bir şarkı söylerdi;''arada kaldııım arada kaldııım arada kalmak çok kötüüü bir şeeeyyy '' diye.Ben bazen öyle arada kalıyorum ki ne yapacağımı şaşırıyorum.Canımız ciğerimiz Salih abimizin yarışınımı gidip izleyecez? Daha önceden kıymetli abilerimiz Adil başkan ve Mustafa Memiş abiye söz verdiğimiz gibi Keçiören engelli çocuklar gezisi organizasyonunda engelli çocukları gezdirme hayır işindemi bulunacaz?Verilmiş bir söz var ama yumurta tam düşecekken bunu ilan eden Salih abimize de sevgimiz var.Hayırlısı bakalım