Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 651,976
Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

günaydın ANOFF günaydın GEZENBİLİR...

701939_10200300793385247_584067564_o.jpg

Etiketler

Günaydın abiler,
Salih abim Allah yardımcın olsun.. Pazar günü o tarafta olucaz inşallah en iyi izlenebilecek yer mogan park civarımıdır?

VX 100 ÜMÜZÜN BALATALAR DEĞİŞSİN, EGZOS YENİLENSİN VE ANKARA YOLUNU TUTSUN:smiley:Hayırlı olsun Orhan Baba:smiley:
Seyahatinde Orhan babayı yalnız bırakmayan yürekli insan Murat Ünver abimize de selam saygılarımızı iletelim Anoff adına:smiley:

salih yardımcı' Alıntı:
Dostlar,
Cumartesi ve Pazar günü Gölbaşı ilçesi Mogan gölünde Ankara dan 39 firmanın yarışacağı Dragon Cup Kürek yarışları var.
Keymen ilaç çalışanları olarak bu kupaya talibiz,ben de takımın en öndeki kürekçisiyim.
Yarışlar halka açık herkes davetlim,buyrun gelin kardeşinizi destekleyin....
Yarışlar saat 10.00 da başlayacak,günde 4 yarış yapacağız.
Eş dost,çoluk çocuk güzel bir hafta sonu geçirmek için bekleriz...
Selamlar...
Edi ile Büdü vardı hatırlarsınız.Edi arada kaldım diye bir şarkı söylerdi;''arada kaldııım arada kaldııım arada kalmak çok kötüüü bir şeeeyyy '' diye.Ben bazen öyle arada kalıyorum ki ne yapacağımı şaşırıyorum.Canımız ciğerimiz Salih abimizin yarışınımı gidip izleyecez? Daha önceden kıymetli abilerimiz Adil başkan ve Mustafa Memiş abiye söz verdiğimiz gibi Keçiören engelli çocuklar gezisi organizasyonunda engelli çocukları gezdirme hayır işindemi bulunacaz?Verilmiş bir söz var ama yumurta tam düşecekken bunu ilan eden Salih abimize de sevgimiz var.Hayırlısı bakalım:(

burak mehmet' Alıntı:
Günaydın abiler,
Salih abim Allah yardımcın olsun.. Pazar günü o tarafta olucaz inşallah en iyi izlenebilecek yer mogan park civarımıdır?

Burak kardeş,
Haymana yoluna doğru giderken ışıklardan sola giriş var.İsmi Mogan Park mı bilmiyorum.Yarın ki antremanda bakarım.
Bu Mogan gölü kenarındaki mangal yerlerinin bulunduğu girişi ücretli yerde kulenin önünde yarışacağız.
Haftasonu görüşmek üzere.
Selamlar...

Savaş Cherokee' Alıntı:
Edi ile Büdü vardı hatırlarsınız.Edi arada kaldım diye bir şarkı söylerdi;''arada kaldııım arada kaldııım arada kalmak çok kötüüü bir şeeeyyy '' diye.Ben bazen öyle arada kalıyorum ki ne yapacağımı şaşırıyorum.Canımız ciğerimiz Salih abimizin yarışınımı gidip izleyecez? Daha önceden kıymetli abilerimiz Adil başkan ve Mustafa Memiş abiye söz verdiğimiz gibi Keçiören engelli çocuklar gezisi organizasyonunda engelli çocukları gezdirme hayır işindemi bulunacaz?Verilmiş bir söz var ama yumurta tam düşecekken bunu ilan eden Salih abimize de sevgimiz var.Hayırlısı bakalım:(

Savaş abi arada kalacak bir durum yok,sıkma sen canını ,verilen bir söz varsa hele bu bir hayır işiyse layıkıyla tutulmalı.Tabiki önceden ne planlanmışsa ona uyulmalı.Müsait olan,programı uyan,denizi olmayan Ankara da farklı bir aktivite izlemek isteyen dostlarımız için değişik bir hafta sonu olabililir.Gelmek isteyen arkadaşlarımızı heyecanla bekleriz...
Sevgimiz ve saygımız her daim bakidir...
Selamlar......

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR