@Umutcan dostum;Logo çalışmaların ve emeklerin için çok teşekkürler.Gerçekten çok güzel ve baya emek vermişsin sanırım.Rica etsem burdan yayınlarmısın?Arkadaşlar da görsünler isterim
Selam cemaaattt
@BURAK c.tesi akşam başladığım çılgın gezi dün akşam 8 de bitti yaw.Bu arada senle Murata teşekkürler c.tesi akşam geç saate kadar aç kaldım
Sabahtır gezenbilire giremiyorum.Açılmıyor.Her hafta sonu aynı sıkıntı.Artık moderatörler düzeltse siteyi.Başımıza çökecek birgün.
@Mesut abiiiii nasıl geçti geziniz? Şükür kazasız belasız gezmişiniizz gelmişiniizzFotoları da bekleyelim bakalım sorun geçene kadar sabır!
Nasıl aç kaldın abim aman diyim... senin aç olduğunu bilsek Muratla benim kursağımızdan aşşağı inermiydi Arby's Roast Beef
Bu arada Murat yoğun bugün giremiyor siteye sanırım Halı saha ile ilgili olarak Cuma akşamı saat 11:30 12:30 nasıl olur ? Beşevler de Atatürk Anadolu lisesinin halı sahası hem saha güzel Hem otorpark çok müsait maç saatine kadar sohbet için çam ağaçları altında masalarda var. ücrette toplamda 80 tl 12 kişi olsak 7 tl ye maal olur 14 kişi olsak üste para bile alırız
Nasıl aç kaldın abim aman diyim... senin aç olduğunu bilsek Muratla benim kursağımızdan aşşağı inermiydi Arby's Roast Beef
Bu arada Murat yoğun bugün giremiyor siteye sanırım Halı saha ile ilgili olarak Cuma akşamı saat 11:30 12:30 nasıl olur ? Beşevler de Atatürk Anadolu lisesinin halı sahası hem saha güzel Hem otorpark çok müsait maç saatine kadar sohbet için çam ağaçları altında masalarda var. ücrette toplamda 80 tl 12 kişi olsak 7 tl ye maal olur 14 kişi olsak üste para bile alırız
arbys roast beef iniz sizin olsun.yemem ben ecnebi usulü
Muratla görüştük şimdi.Halısaha listesini telle arasın bakalım kimler müsait.Ha birde şu var; bana kalırsa bu tür işler biraz da; valla kardeşim uğraştım, didindim, elimden geleni yapıyorum ;e siz de bir zahmet artık kalkın gelin! yok bir saat erkendi yok bir saat geç ti yok ben o saatte köpeğimi gezdiriyorum yok falan program var ohooo olmamalı bence.Herkes uysun yani.Murat ta bir emek veriyor.
1- Murat Özbay
2- B.mehmet Üçkol
3- Salih Özen
4- D.izzet Canol
5- Savaş Tanır
6- Mesut Köse
7- Erdem Özkoçak ( Cuma Olursa +2 Kişi)
8- Murat Ünver
9-çağın Kaya
10-yeni Mustafa Abi
Evet abilerim kardeşlerim canlarım cumartesı aksamı Burak kardeşimle Savaş abimi aç bırakmısız sırf bu halı saha telasına Bi kac halı saha dolastık merkezı olmasına, otoparkının rahat olmasına ve uygun fıyatlı olmasına calıstık.Burak kardeşiminde dediği gibi Atatürk Anadolu Lisesinin sahası gayet güzel ve otoparkı cok rahat fotoları cekdım en kısa surede paylasıcam yanlız saat olarak 11:30-00:30 saatleri musaıtkı aslında cuma aksamı oldugundan bence saat uygundur.
Selam arkadaşlar iyi sglıklı bol kazaçlı bir hafta geçirmeniz dileğiyle
Mesut abi vallaha sabahtan beri hafta sonunun fotograflarını bekliyorum en azından onlarla idare ederim diye güzeldir umarım hepsi.
Ya benim bir sıkıntım var arabanın arka sol cam krikosunun teli koptu sanırım çalışmıyor varmı bildiğiniz hem iyibir usta hemde uygun yapabilen (ikisi bir arada imkansız sanırım)
Herkese iyi haftalar gezenbilirdeki sıkıntı ve işlerdeki yoğunlukdan dolayı fotograf atamadım, sadece Facebook'a telefonumdaki bir iki fotoyu atabildim.
Bu sefer ben çok foto çekemedim zaten diğer makinalardaki fotoları , su geçişlerini, dere geçişlerini, bekliyorum.
Logolar daha çok taslak aslında, 3 boyutlu çizim yapan birine çizdirebilsek çok daha mükemmel olur. İlk fırsatta buraya da atacağım.