Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu
7 Nisan Pazar Anoff Yıldırım Evci Yaylası Ara/spontan Buluşması Offroad Gezisi
buluşma Yeri :istanbul Yolu Taymek (şaşmaz Kavşağını Geçince 100 Metre İlerde)
buluşma Saati :10:30 (10:45 Teker Döneri, Yakıt Ve Market Alışverişinizi Lütfen Geceden Yapınız)
yeme İçme :yılın Son Çamuru Ve Karından İstifade Etme Amaçlı Gezimizde Mangal Yakılmayacaktır.herkes ;sandviç, Burger, Ekmek Arası Köfte Vs Dilediğini Getirsin Lütfen.sadece Mesut Abinin Meşhur Semaveri Molasında Yemek İşi Kısa Sürede Aradan Çıkartılacaktır.çekirdek Unutmayalım Lütfen
katılım :gezi Sadece Ve Sadece Gurup Üyesi Araçlara Açıktır.dışardan Araç Kabul Edilmeyecektir.ismini Yazmak İsteyen Üyelerimiz Lütfen Listeye Yazılsınlar.teşekkürler
savaş,mesut Abi,salih Abi,erkan Nezir,dinçer, Akın/atilla Abi, Umutcan,eflatun Abi, Mustafa,
not; Bu Hafta Yönetim Toplantısı Sonucu Alınan Kararla;her Ne Şartlarla Olursa Olsun, Hangi Arkadaşımız Olursa Olsun Aracında Veya Gezi Esnasında Hiçbir Süretle Alkol Alınmayacaktır.bizi Seven Tüm Dostlarımız, Zaten Gurubu Kurduğum Günden Beri Her Gezide Yazdığım Alkol Yasağı Konusunda Bundan Sonra Eminim Biraz Daha Hassasiyet Gösterecektir.herkese Yürekten Teşekkürler Saygılar.
bu Arada Ben Listeyi Görevim Ve Gezi İstekleri İcabı Açtım, Lakin Katılamayabilirim.şayet Katılamazsam Haftaya Sorgunda Kamplı Buluşmak Üzere Diyelim...