Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 653,130
burak mehmet' Alıntı:
Namazda aklıma geldi töbe estafurullah. Buluşmayı Çiftlik tigemde de yapabileriz. orasıda bahçeli falan güzel bir mekan park yeride bol ...
Yahu arkadaş başlayacam offroadına da jeep inede.Daha evvel gittiğim bir yolun başlangıcı aklıma geldi 1. rekatta devamında dönülen noktaları karıştırdım.2 rekatta hatırladım.Bu namaz oldumu olmadımı Allah bilir.Yarabbim affet yahu!

Etiketler
Savaş Cherokee' Alıntı:
Valla 3 gün önce balgatta önce kiloyla köfteciye gittik.Ordanda bir cafede oturduk.Erkan Abi,Erkan Nezir,Erem abi, Salih Özen ve ben.Uzun zamandır bu kadar gülmemiştim.En azından 2 ay önce Celal ile Ceren i izledikten bu yana.Bu akşam yada yarın akşam ş.içi bir buluşma yapalım bence.İnanın sadece sohbete odaklanınca (yani offroad aklımızda yokken) başka bir eğlence ooluyor.Olayın bu yönüde güzel aslında:smiley:
Bu akşam yapalım işde yerde bence Buraklara en uzak neresi ise orası olsun :smiley:

Savaş Cherokee' Alıntı:
Yahu arkadaş başlayacam offroadına da jeep inede.Daha evvel gittiğim bir yolun başlangıcı aklıma geldi 1. rekatta devamında dönülen noktaları karıştırdım.2 rekatta hatırladım.Bu namaz oldumu olmadımı Allah bilir.Yarabbim affet yahu!
Benim bütün rüya içerikleri bile bu işe kaydı abi :smiley:

Ynt: Re: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Savaş Cherokee' Alıntı:
savaş abim sen içini ferah tut niyet belli.. ALLAH kabul etsin ..

Savaş Cherokee' Alıntı:

Allah iyiliğinizi versin alem adamlarsınız :D :D :D

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Arkadaşlar Serkan Aydoğan kardeşimizin doğum gününü kutlar ömür boyu mutluluklar dileriz.Dileriz dilemesine de;kılıbık kardeşimiz hanımının dayısının bilmem kiminin nişanına gidecekmiş.Şahsı alisi na mevcut yazılacağı için,bugün düşündüğümüz d.günü buluşması da yarına ertelendi:smiley:))
Yarın akşam (C.tesi) saat 19 da Balgat Barış manço caddesi no 27 de Osmanlı Aile çay bahçesindeyiz:smiley:

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Herkese hayırlı cumalar ve güzel bir gün dilerim muhabbet sohbet yürümüş yine :smiley:

Savaş Cherokee' Alıntı:
Fırat gibi olduk :D

fırat.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

SON KONULAR

Geri