Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 654,053
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Kazan - kılıçlar köyü - bağlum yolu

P2220079.JPG

P2220080.JPG

P2220081.JPG

P2220083.JPG

Etiketler

erkan iyi geceler ellerine saglık çok güzel fotolar bakıpta oralarda olmak kim istemez hala çalışıyorum bu hafta ve öbür hafta sonları kilitli 14 nisandan önce bir etkinlik olursa pencereden bakarım ancak

Teşekkür ederim orhan abim yakın zamanda gideceğiz inaşallah bu fotoğrafları çektiğim yerlere :smiley:

Re: Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

mozbay1907' Alıntı:
Abilerim kardeşlerim şu halı saha işini artık netleştirelim :smiley: kimler oynuyor netleştirip takımları oluşturup yeri ve zamanı ayarlayalım artık :smiley:
Yaz beni
Günaydın herkese

Re: Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

burak mehmet' Alıntı:
Erkan abim nerede acaba bugün.. Hiç görünmedi.
Benimde işim vardı şaşmazdan hızlı geçtim uğrayamadım,yok yazılcam bugün :D
burak abim dün dükkanda değildim dışarda işlerim vardı, ne sohbetler dönmüş bir günde.. hiç boş bırakmaya gelmiyor sizi de.. :smiley: maşallah size ANOFF ayrıca unimog da iyi fikir ;)

unimog025.jpg

Mesut abi hırsımdan :smiley: gittim çıktım çıktım indim :smiley: 124253463 kere çıktığım yeri 1 kere çıkamadım :smiley: onuda sen sağol 38 kere aynı videoyu koymuşsun hahahaha :smiley::smiley::smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,623
Kaydolan Son Üyemiz
kalyoncusenol@gmail.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR