Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 653,165
Herkeslere günaydınlar Kayseri deydim yeni geldim. Haftasonunu bekiyorum heyecanla bu haftasonu bir etkinlik olur mu Savaş abi?

Etiketler

Re: Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

erka' Alıntı:
burak abim dün dükkanda değildim dışarda işlerim vardı, ne sohbetler dönmüş bir günde.. hiç boş bırakmaya gelmiyor sizi de.. :smiley: maşallah size ANOFF ayrıca unimog da iyi fikir ;)
bende dün gelmedim dükkana yok yazılmayım diye dediydim :D neyse bu sabah affettirdim ozaman :D
CKAYA' Alıntı:
Herkeslere günaydınlar Kayseri deydim yeni geldim. Haftasonunu bekiyorum heyecanla bu haftasonu bir etkinlik olur mu Savaş abi?
Hayırrrrrrrrr hafta sonu etkinlik olmamalı :D
CKAYA' Alıntı:
Mesut abi hırsımdan :smiley: gittim çıktım çıktım indim :smiley: 124253463 kere çıktığım yeri 1 kere çıkamadım :smiley: onuda sen sağol 38 kere aynı videoyu koymuşsun hahahaha :smiley::smiley::smiley:
Silverstone Extreme 117
mustafasever' Alıntı:
günaydın cümneten hepimize erkan abi sana günaydın gene günün en hızlısı oldun be yaa
Mustafa abim.Günün ilk günaydını bendendi. Benim günaydını saymadınmı ? iyiki bi çamurladık hemen sildin beni :(

mozbay1907' Alıntı:
Herkese günaydın olsun hayırlı cumalar...
Abuzer kadayıf filminde bi replik vardı Adam abuzer kadayıfa albüm teklif ederken şöyle der
-Abi vallahi son raddedeyiz ben yazlık evi (Arkadaşını göstererek)buda tekneyi sattı.
Abuzer- Tekne senin neyine Yüzme bilinmi Ey???

bende sana sorarım şimdi
Cuma senin Neyine Dua bilinmi Ey :D

CKAYA' Alıntı:
Çağın bu hafta sonu Muratların köye fevziyeye gideriz diye düşünmüştüm ama herkesin planı var bu pazar.Ama bu akşam yada yarın akşam bir buluşma yapalım derim...

burak mehmet' Alıntı:
Abuzer kadayıf filminde bi replik vardı Adam abuzer kadayıfa albüm teklif ederken şöyle der
-Abi vallahi son raddedeyiz ben yazlık evi (Arkadaşını göstererek)buda tekneyi sattı.
Abuzer- Tekne senin neyine Yüzme bilinmi Ey???

bende sana sorarım şimdi
Cuma senin Neyine Dua bilinmi Ey :D
:smiley: Ne o lan sabah kalktın ben bi Murata satasıyımmı dedın :smiley: Sen su Seyhanı arada yarına getırsın olmazsada taktırayım su zımbırtıyı

Valla 3 gün önce balgatta önce kiloyla köfteciye gittik.Ordanda bir cafede oturduk.Erkan Abi,Erkan Nezir,Erem abi, Salih Özen ve ben.Uzun zamandır bu kadar gülmemiştim.En azından 2 ay önce Celal ile Ceren i izledikten bu yana.Bu akşam yada yarın akşam ş.içi bir buluşma yapalım bence.İnanın sadece sohbete odaklanınca (yani offroad aklımızda yokken) başka bir eğlence ooluyor.Olayın bu yönüde güzel aslında:smiley:

ozaman park yeri sıkıntımız olmasın Atatürk Orman Çiftliği Park center da buluşalım sohbet muhabbet eğlencenin gözüne vuralım :D

snsslh' Alıntı:
Herkese günaydın...
Murat halı saha idine benide yaz.
Önümüzdeki hafta ici yapalım su macı artık...
Abi baktık kimsede ses yok gider Burakların maca dahıl olalım oynatmazlarsa kenardan rahatsız eder taşkınlık çıkarırız sahaya bozuk para çakmak felan atarız :smiley:

Namazda aklıma geldi töbe estafurullah. Buluşmayı Çiftlik tigemde de yapabileriz. orasıda bahçeli falan güzel bir mekan park yeride bol ...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR