bende dün gelmedim dükkana yok yazılmayım diye dediydimerka' Alıntı:burak abim dün dükkanda değildim dışarda işlerim vardı, ne sohbetler dönmüş bir günde.. hiç boş bırakmaya gelmiyor sizi de..maşallah size ANOFF ayrıca unimog da iyi fikir
![]()
Hayırrrrrrrrr hafta sonu etkinlik olmamalıCKAYA' Alıntı:Herkeslere günaydınlar Kayseri deydim yeni geldim. Haftasonunu bekiyorum heyecanla bu haftasonu bir etkinlik olur mu Savaş abi?
Silverstone Extreme 117CKAYA' Alıntı:Mesut abi hırsımdangittim çıktım çıktım indim
124253463 kere çıktığım yeri 1 kere çıkamadım
onuda sen sağol 38 kere aynı videoyu koymuşsun hahahaha
![]()
Mustafa abim.Günün ilk günaydını bendendi. Benim günaydını saymadınmı ? iyiki bi çamurladık hemen sildin benimustafasever' Alıntı:günaydın cümneten hepimize erkan abi sana günaydın gene günün en hızlısı oldun be yaa
Abuzer kadayıf filminde bi replik vardı Adam abuzer kadayıfa albüm teklif ederken şöyle dermozbay1907' Alıntı:Herkese günaydın olsun hayırlı cumalar...
+1 Herkese hayırlı cumalar hayırlı işlererka' Alıntı:cumanız mubarek olsun.. işleriniz rast gitsin..
Çağın bu hafta sonu Muratların köye fevziyeye gideriz diye düşünmüştüm ama herkesin planı var bu pazar.Ama bu akşam yada yarın akşam bir buluşma yapalım derim...CKAYA' Alıntı:Herkeslere günaydınlar Kayseri deydim yeni geldim. Haftasonunu bekiyorum heyecanla bu haftasonu bir etkinlik olur mu Savaş abi?
Evet özledik birbirimizi bi toplanalımSavaş Cherokee' Alıntı:Çağın bu hafta sonu Muratların köye fevziyeye gideriz diye düşünmüştüm ama herkesin planı var bu pazar.Ama bu akşam yada yarın akşam bir buluşma yapalım derim...
burak mehmet' Alıntı:Abuzer kadayıf filminde bi replik vardı Adam abuzer kadayıfa albüm teklif ederken şöyle der
-Abi vallahi son raddedeyiz ben yazlık evi (Arkadaşını göstererek)buda tekneyi sattı.
Abuzer- Tekne senin neyine Yüzme bilinmi Ey???
bende sana sorarım şimdi
Cuma senin Neyine Dua bilinmi Ey![]()
en az 1 haftadır iyi davranmıyomuyum sana ?? Ne nezaketsiz adamsın ya...mozbay1907' Alıntı:Ne o lan sabah kalktın ben bi Murata satasıyımmı dedın
Sen su Seyhanı arada yarına getırsın olmazsada taktırayım su zımbırtıyı
Abi baktık kimsede ses yok gider Burakların maca dahıl olalım oynatmazlarsa kenardan rahatsız eder taşkınlık çıkarırız sahaya bozuk para çakmak felan atarızsnsslh' Alıntı:Herkese günaydın...
Murat halı saha idine benide yaz.
Önümüzdeki hafta ici yapalım su macı artık...