Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 653,082
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

mozbay1907' Alıntı:
Haftaiçi diyorumki haftasonu öğlene kadar yatıcam ama nerdee sabahın köründe dikildim yine günaydın abilerim kardeşlerim :smiley: Hii Burak how are you? :smiley:))
gutuntabın Murat :D

Etiketler

burak mehmet' Alıntı:
Anaaam :( beni okadarmı sevmiyosun be abim :(
Açık açık söyleyim,
Buluşma yerine molotof kokteyli atarım,halısahada hepinize çelme takarım,Trapta fişek çalarım,çekirdeklerin hepsini çiğner kabuklarını size bırakırım Mesut abi saç kavurma yaparken lafa tutar altını yaktırırım,Çay için ben içmiyorum nasıl olsa :D Erkan abinin mekanında en fazla duran adam olarak sizi orada beklerim yağ sobasını yakar nasıl çalıştığına bakarım :D
sen çok yaramazsın çok... :smiley:

burak.. :smiley: bu keçiler ve jeep

486100_489861551062938_153355552_n.jpg

Selam çamurun ,dağların prensleri ve prensesleri gününüz aydın olsun mutluluğunuz daim olsun ANOFF

salih yardımcı' Alıntı:
Siteye girip haftalık toptan okuyorum ama size yetişmek ne mümkün,yazılar alıp başını gidiyor.Helal olsun.

-Savaş abi sen bir tanesin her zaman söylüyoruz,sensiz asla...Yürekten teşekkürler emeklerin, özverin,hassasiyetin,nezaketin, candan insanlığın,adamlığın............................................. için.
-Salih bey hoşgeldiniz.
-Cumaya gidenler Allah kabul etsin,o kadar vesvesenin içinde hayırlısı bakalım...
-Burak hocam senin ve Murat hocamın muhabbetlerine bayılıyorum çok keyiflisiniz.Nerden geliyor aklınıza.
-Mesut abi videolar süper.Ellerine sağlık.
-Serdar abi, yakışır Salih beyin Niva,temiz araba...Ben o arabanın üzerindeki lastiklerin ilk takıldığı günü bilirim :smiley: Salih beye orda tanışmıştık...
Selamlar,saygılar.
Özlenen birinden övgü almak güzel...Abi artık öyle bir durum oldu ki; 15 kişiden biri eksik olsa sanki birşeyler eksikmiş gibi gözümüz sağa sola bakıyor.İnan artık 6-7 kişi toplanmak ta yetmiyor.İnşallah ilk fırsatta hepimiz bir araya geliriz Salih abi:smiley:Serrayı öpüyorum.Kolaylıklar dilerim yoğun işlerinde.

ALLAH'ım sen konuyu biliyorsun aminnnn..... http://www.youtube.com/watch?v=-unMaSjLpVU

Sevgili ANOFF üyeleri; Serkan kardeşimiz böbrek taşı rahatsızlığından dolayı akşam katılamıyor.Dün düğüne gideceği için ertelediğimiz doğum gününü ,bugün de iptal ediyoruz.Akşam Osmanlı kafe buluşması iptal olmuştur.Geçmiş olsun diyoruz.
Ayrıca akşam; bana yollanan logolar arasında seçim yapacaktık:smiley: lakin daha verdiğim mail adresine bir tek logo çalışması gelmedi.Eski logoyla devam o halde:smiley:Gezenbilirde boy boy logo çizenler neden çalışmasını yollamıyor anlamadım!

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,825
Kayıtlı Üye Sayımız
166,618
Kaydolan Son Üyemiz
Lazyshark2672

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.