Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 656,843
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

orhan19' Alıntı:
ALLAH yüzünden gülücükleri eksik etmesin
orhan abim özlettin bu hafta yok yazıldın, sizlerinde mutluluğu hiç eksilmesin gülen abim güzel abim..

Etiketler

burak mehmet' Alıntı:
yok olm iş yerindeyim ama iş yok tv izliyorum ... Off akşama kadar zamanmı geçer... :(

dün gitseydim ezerdim bi tavşan akıtırdık kanını abim... artık güvenç te bi kuzu kuşbaşı keserim :D
Hayat sana güzel bende sıkıldım ofisde tekim zamanda geçmiyor arkadaş

Oku oku yoruldum arkadaş bu ne yaa, güya dün akşamdan beri girmedim 5 sayfa yazı yazılmış konular açılıyor 1 gün takip etme gündemden düşüyor önemi,
ne diyoruz böyle bir durumda Maaaaaaaşaaaalllaaaahhhhhhhh Güzel insanları barındıran Süper Anoff ailesine,

Savaş şu top işi bu yaşıma kadar hiç bana uymadı be paşam, ben fenerliyim ama hadi bir kadroyu say desen abartmıyorum 3 tanesinin adını bilmem ben hep otomobillerle yattım onlarla kalktım ama size her zaman tam destek hep destek.

Ben gidiyim de şu kopan mafsalımı yaptırayım artık anca zaman bulabildim ;)

mesut kose' Alıntı:
Savaş şu top işi bu yaşıma kadar hiç bana uymadı be paşam, ben fenerliyim ama hadi bir kadroyu say desen abartmıyorum 3 tanesinin adını bilmem ben hep otomobillerle yattım onlarla kalktım ama size her zaman tam destek hep destek.

Ben gidiyim de şu kopan mafsalımı yaptırayım artık anca zaman bulabildim ;)
Al benden de o kadar abi.Toptan anladığım yok ama sonuçta dediğin gibi tam destek.Anlayan ,seven arkadaşlarımız, abilerimiz var.
Mafsal içinde şimdiden geçmiş olsun.

Atış alanımzda çektiğimiz bir video :
http://www.youtube.com/watch?v=lciDm5qeiP8

Atış mı :

IMG_3119.JPG

levent7753' Alıntı:
Atış alanımzda çektiğimiz bir video :
http://www.youtube.com/watch?v=lciDm5qeiP8

Atış mı :

Atış alanı 312 paintball mu ?

Bide Levent bey oynarsa ben oynanmam bu ne ya...Counter oynayalım :D

en son futbolla ilgilendiğimde fenerin kalesinde kova yaşar ileridede selçuk yula vardı

Evet 312 paintball, atış alanı tesisin yol tarafında, ben yarın sabah Allah izin verirse saat 09:00 dan sanırım 12-13:00 a kadar orda olucam, eğer PCP tüfek deneyimi yaşamak isterseniz misafir etmekten mutluluk duyarım.
Yarın birde Türkiye pazarına yeni giren bir markanın tüfeklerini deniycez.

Burak bey paintball dan hiç anlamam siz sanırım önceden ekip olarak oynamışsınız benden tecrübelisiniz.

salih abim ve bal yanak serra pranses.. hoşgeldiniz.... :smiley: sizler duymayın ama misafirlerimin içinde en tatlısıydı... ;)

IMG-20130309-01127.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,857
Kayıtlı Üye Sayımız
166,652
Kaydolan Son Üyemiz
ayeser

Çevrimiçi üyeler

Geri