Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 656,863
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Ben bi haftadır rahatsızdım bu yüzden ufaklık ve annesini Annaneye yollamıştım 5 gündürde görmüyordum.Dün getirdim o yüzdende akşamki organizasyona gelemedim içim içimi yedi ...
Salih Abi senin egsozu çok merak ediyorum...

Etiketler

günaydın yüzü gülen, kalbi sıcacık arkadaşlarım...

177586_508946165805161_771026142_o.jpg

salih yardımcı' Alıntı:
Burak kardeş,
Jantlar cok güzel olmuş güle güle kullan,bir de sepeti değiştirirsen süper olur...

Serkan hocam,
Suzi çok güzel hayırlı uğurlu olsun, allah kazasız belasız iyi günlerde binmek nasip etsin...

Erkan abi,bekliyoruz.Xj mi olur Cj mi olur Orhan abinin dediği gibi Paje mi olur.Al artık alaasını da,biz de mutlu olalım...

Sava abi senin arabayı resimdeki gibi yaparsan o M3 sana bakarken lastiklerinin havası iner,sesi bile çıkmaz,yanlıyverirsin yandan yandan...

Benim bu halim Facebook ta simgeleşti,adım mangalcıya çıktı.Hep aynı poz Salih-Mangal-Yelpaze
artık başka poz mu versem ne?

Tüm dostlara günaydın,keyifli bir hafta sonu diliyorum hepinize...
salih abim öyle bir boşluğa düştümdüm ki ne alacağım la ilgili her gün nerdeyse yeni bir fikirle uyanıyorum desem yalan olmaz ama.. alacağımın ne olursa olun sanırım için ..( J ).. harfi mutlak olacak.. ;) ;) ;) WJ XJ CJ KJ PAJERO :smiley:

Herkese günaydın iyi haftasonları olsun :smiley: Bu arada akşamki tavşanlar neydi öyle ya :smiley:

iroqua' Alıntı:
Burak jantlar cok güzel olmuş güle güle kullan

Serkan yeni aracın çok güzel hayırlı olsun, allah kazasız güzel günlerde binmek nasip etsin

Ve bu gün erkan abim den önce davranıp tüm anoff üyelerine günaydın diyeyim, herkese güzel bereketli ve mutlu bir gün dilerim
Erkan harikasın bombasın:smiley:Sabah 5,49 da günaydın:smiley:))
İKİBİNİNCİ MESAJIMDA TÜM ANOFF A GÜNAYDINLAR:smiley:))

salih yardımcı' Alıntı:
Savaş abi senin arabayı resimdeki gibi yaparsan o M3 sana bakarken lastiklerinin havası iner,sesi bile çıkmaz,yanlıyverirsin yandan yandan...

Benim bu halim Facebook ta simgeleşti,adım mangalcıya çıktı.Hep aynı poz Salih-Mangal-Yelpaze
artık başka poz mu versem ne?

Tüm dostlara günaydın,keyifli bir hafta sonu diliyorum hepinize...
Salih abi mayısta ödemelerim vs var.O ara belli olacak benim bütün durum.XJ alayım diye kafaya takmıştım ama şimdi düşünüyorum ZJ varkende arayıştaydım frontera varkende terrano varkende X5 varkende vs vs vs.Yani insanın gözü hep elin eşşeğinde oluyor ama en iyisi senin eşşeğin aslında.Aracı alıyoruz tanıyoruz sağını solunu düzeltiyoruz satıp yenisini alıyoruz sil baştan:smiley:
-Uzun lafın kısası mayısta ya XJ yada WJ ile devam ama yaptırarak;Kit+lastik-jant+vinçli tampon:smiley:
Abi sen gibi bir aile babasının elini 50 kişinin içinde arlanmadan gururla öperim.Sen o mangalı yellemeye devam et.Allah mutluluğunuzu/mutluluğumuzu bozmasın inşallah.(ama poz konusunda lütfen acı bize artık) :smiley:

burak mehmet' Alıntı:
Ben bi haftadır rahatsızdım bu yüzden ufaklık ve annesini Annaneye yollamıştım 5 gündürde görmüyordum.Dün getirdim o yüzdende akşamki organizasyona gelemedim içim içimi yedi ...
Salih Abi senin egsozu çok merak ediyorum...
Burakçım geçmiş olsun.Egzosun sesi çok güzel lakin elbette V8 gibi değil.Ama melodisi hoş.Ben beğendim.Başarılı

erka' Alıntı:
günaydın yüzü gülen, kalbi sıcacık arkadaşlarım...
Erkan abi, bal abi;bugüne kadar attığın tüm JEEP fotolarını bir kenara attım.Bu beni bitirdi:smiley:
Bu arada çok ciddiyim gel WJ alalım sana.V8 seversen benimkinden, az yaksın dersen 2,7.Ne dersin?

mozbay1907' Alıntı:
Herkese günaydın iyi haftasonları olsun :smiley: Bu arada akşamki tavşanlar neydi öyle ya :smiley:
Murat arkadan gördünüzmü bilmiyorum,o tavşanlar 3-4 taneydi.Sağa sola kaçıştılar ama birini epey takip ettik.Allahım affet adamın tarlasına da daldık ya:(Bu arada tavşan değil onlara artık koyun diyelim lütfen...

ersngzl_06' Alıntı:
güvençte güveç süper olur yanında rakıda varsa hele :smiley: ama atış için orası ayak altı bir yer daha sonra tenha bir yerde yapılsın derim hem benim trap makinası burda değil köyde :smiley:
Ersin vallaha varya sana 3. çentiği de atacam.Masdem öyle düzenleyin artık atış etkinliğinin hazırlıklarını da yapalım.Senle Salih abiye düşüyor o iş.İkinizde trap var sanırım
(Gerçi yazın çamur bulamadığımız dönemde o işe eğilsek daha iyi ya:smiley: )Yazın çamur, kar olmadığından 2 alternatif var.Ya kamp yada kamplı yarışlara il dışına gitmek yada paıntboll, atış etkinliği, Mustafanın dediği gibi 312 paıntboll da havalı tüfek atışı vs.)

Beyler pazar günü güvenç te lütfen hatırlatın da 2 takım kurma hazırlığı yapalım.Gelecek hafta ilk halı saha maçını yapalım.Mesela 2 kişi 5 er 6 şar kişilik adam seçip takımını kursun;kokoreçine, tepsi paklavasına vs maçlara başlayalım.BÜYÜKLERİM ,GURUP YÖNETİMİ NE DER?Hatta havalar ısınmadan paıntboll da yapalım.Yazın çok yakıyor kıyafetler...

outlaw06' Alıntı:
Burakçım geçmiş olsun.Egzosun sesi çok güzel lakin elbette V8 gibi değil.Ama melodisi hoş.Ben beğendim.Başarılı

Bi toptancı ile görüştüm uzaktan kumandalı sistem için fiyat bildirecek bugün.Eğer uygun bir fiyat alabilirsem bizim araçlarada yaptıralım dursun.. ilerde lazım olur.. :D

outlaw06' Alıntı:
Beyler pazar günü güvenç te lütfen hatırlatın da 2 takım kurma hazırlığı yapalım.Gelecek hafta ilk halı saha maçını yapalım.Mesela 2 kişi 5 er 6 şar kişilik adam seçip takımını kursun;kokoreçine, tepsi paklavasına vs maçlara başlayalım.BÜYÜKLERİM ,GURUP YÖNETİMİ NE DER?Hatta havalar ısınmadan paıntboll da yapalım.Yazın çok yakıyor kıyafetler...

Mesut abiyle sen aldım verdim yapın abi :D alışın :D
Şaka bi yana spor etkinlikleri gurubun ismindeki outdoor etkinliklere girer güzel olur.. yanlız Murat benim karşımda oynayamaz onu benim takıma verin..

pc karıştırırken eski fotoları buldum,aracı ilk aldığım gün.İzmirden aldım Kuşadasına eve getirdim evin önünde ilk pozunu verdi bana,

ilk gün.jpg

ilk gün2.jpg

2013-03-08 11.53.37.jpg

2013-03-08 12.53.40.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,857
Kayıtlı Üye Sayımız
166,653
Kaydolan Son Üyemiz
7A Mühendislik

Çevrimiçi üyeler

Geri