mustafasever
ÖZGÜRLÜK, DOĞA, BİRLİKTELİK
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu
Günaydın ANOFF günaydın güzel insanlar.......
Günaydın ANOFF günaydın güzel insanlar.......
Ben ilk başta görmedimde Dinçer abi direk dalınca tarlaya 2 tanesini görebildim bitanesi direk bizim önümüze kaçtı zaten ama maşallah kendilerine iyi bakmışlaroutlaw06' Alıntı:Murat arkadan gördünüzmü bilmiyorum,o tavşanlar 3-4 taneydi.Sağa sola kaçıştılar ama birini epey takip ettik.Allahım affet adamın tarlasına da daldık yaBu arada tavşan değil onlara artık koyun diyelim lütfen...
burak mehmet' Alıntı:pc karıştırırken eski fotoları buldum,aracı ilk aldığım gün.İzmirden aldım Kuşadasına eve getirdim evin önünde ilk pozunu verdi bana,
mozbay1907' Alıntı:Ben ilk başta görmedimde Dinçer abi direk dalınca tarlaya 2 tanesini görebildim bitanesi direk bizim önümüze kaçtı zaten ama maşallah kendilerine iyi bakmışlar)
Hadi bakalım.Murat estiriyorum ben sahada diyor ama ne olacağını takım kurulunca yeşil halılarda görecez!burak mehmet' Alıntı:Mesut abiyle sen aldım verdim yapın abialışın
![]()
Şaka bi yana spor etkinlikleri gurubun ismindeki outdoor etkinliklere girer güzel olur.. yanlız Murat benim karşımda oynayamaz onu benim takıma verin..
iyi oynuyo pis leylek... 4 adımda orta sahadan ceza sahasına giriyor..outlaw06' Alıntı:Hadi bakalım.Murat estiriyorum ben sahada diyor ama ne olacağını takım kurulunca yeşil halılarda görecez!
ALLAH yüzünden gülücükleri eksik etmesinsnsslh' Alıntı:Erkan Abi'm ve muhteşem ev sahipliği....
Teşekkürler Erkan Abicim...
ben çay taşıyamıyorum diye sefilservis Erkan abim çayı verince mükemmel ev sahibisnsslh' Alıntı:Erkan Abi'm ve muhteşem ev sahipliği....
La olm senin işin gücün yokmu yinemi evdesin senburak mehmet' Alıntı:N tv de Saffet Üçüncü Rubikonu tanıtıp test ediyor bilginize...
mozbay1907' Alıntı:La olm senin işin gücün yokmu yinemi evdesin sen![]()
orhan19' Alıntı:burak bu jantlara bi kan akıtman lağzım mazallah duasını biz gurupça yaparız .
başkanım artık ne alacağım konusunda tam netleşmedim ama sana attıgım ilk wj de gözüm kaldı ne yalan diyeyimoutlaw06' Alıntı:Erkan abi, bal abi;bugüne kadar attığın tüm JEEP fotolarını bir kenara attım.Bu beni bitirdi
Bu arada çok ciddiyim gel WJ alalım sana.V8 seversen benimkinden, az yaksın dersen 2,7.Ne dersin?
salih abim sizin gibi misafire can kurban herzaman beklerim.. dükkanım ANOFF ailesinindir..snsslh' Alıntı:Erkan Abi'm ve muhteşem ev sahipliği....