Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 656,843

Etiketler
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

outlaw06' Alıntı:
Murat arkadan gördünüzmü bilmiyorum,o tavşanlar 3-4 taneydi.Sağa sola kaçıştılar ama birini epey takip ettik.Allahım affet adamın tarlasına da daldık ya:(Bu arada tavşan değil onlara artık koyun diyelim lütfen...
Ben ilk başta görmedimde Dinçer abi direk dalınca tarlaya 2 tanesini görebildim bitanesi direk bizim önümüze kaçtı zaten ama maşallah kendilerine iyi bakmışlar :smiley:)

burak mehmet' Alıntı:
pc karıştırırken eski fotoları buldum,aracı ilk aldığım gün.İzmirden aldım Kuşadasına eve getirdim evin önünde ilk pozunu verdi bana,

Maşallah maşallah, Jantlar ve lastikler süper olmuş. Güle güle kullan Burak.

Günaydın Ankara :smiley:
Bir arkadaşımdan gelen mesajı aynen aktarıyorum, Belki ilgilenenimiz çıkar:

""Serdar selam...2001 opel frontera almıştık... 3.2 Limited...2 sene oldu alalı...aldığımız zaman tüp taktırdık...1 gün bile binemedik...tüp taktıktan sonra yolda motor bölümünden yandı...hurdaya çıkarmadık , 2 yıldır çekme belgeli bekliyor...ilgileneceğiniz parçaları olabilir...parçalayacağız...görüşmek üzere...""

Saygılar, sevgiler hepinize.

mozbay1907' Alıntı:
Ben ilk başta görmedimde Dinçer abi direk dalınca tarlaya 2 tanesini görebildim bitanesi direk bizim önümüze kaçtı zaten ama maşallah kendilerine iyi bakmışlar :smiley:)

Biliyorsun Lütfücüm yeşil vadiye girebilmen için beyaz tavşanı takip etmen gerekiyor... yoksa beyaz tavşanı sen değilde Neomu takip edip matrixe girecekti? .. filmler karıştı arkadaş...

burak mehmet' Alıntı:
Mesut abiyle sen aldım verdim yapın abi :D alışın :D
Şaka bi yana spor etkinlikleri gurubun ismindeki outdoor etkinliklere girer güzel olur.. yanlız Murat benim karşımda oynayamaz onu benim takıma verin..
Hadi bakalım.Murat estiriyorum ben sahada diyor ama ne olacağını takım kurulunca yeşil halılarda görecez!

outlaw06' Alıntı:
Hadi bakalım.Murat estiriyorum ben sahada diyor ama ne olacağını takım kurulunca yeşil halılarda görecez!
iyi oynuyo pis leylek... 4 adımda orta sahadan ceza sahasına giriyor..

Erkan Abi'm ve muhteşem ev sahipliği....
Teşekkürler Erkan Abicim...

image.jpg

snsslh' Alıntı:
ben çay taşıyamıyorum diye sefilservis Erkan abim çayı verince mükemmel ev sahibi :( Anladım ben :(
:D :D :D

burak bu jantlara bi kan akıtman lağzım mazallah duasını biz gurupça yaparız .

mozbay1907' Alıntı:
La olm senin işin gücün yokmu yinemi evdesin sen :smiley:

yok olm iş yerindeyim ama iş yok tv izliyorum ... Off akşama kadar zamanmı geçer... :(

orhan19' Alıntı:
burak bu jantlara bi kan akıtman lağzım mazallah duasını biz gurupça yaparız .

dün gitseydim ezerdim bi tavşan akıtırdık kanını abim... artık güvenç te bi kuzu kuşbaşı keserim :D

outlaw06' Alıntı:
Erkan abi, bal abi;bugüne kadar attığın tüm JEEP fotolarını bir kenara attım.Bu beni bitirdi:smiley:
Bu arada çok ciddiyim gel WJ alalım sana.V8 seversen benimkinden, az yaksın dersen 2,7.Ne dersin?
başkanım artık ne alacağım konusunda tam netleşmedim ama sana attıgım ilk wj de gözüm kaldı ne yalan diyeyim ;) bir daha paylaşayım..

484183_548372161862561_134712513_n.jpg

snsslh' Alıntı:
salih abim sizin gibi misafire can kurban herzaman beklerim.. dükkanım ANOFF ailesinindir..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,856
Kayıtlı Üye Sayımız
166,652
Kaydolan Son Üyemiz
ayeser

Çevrimiçi üyeler

Geri