outlaw06
2002 WJ 4.7 ( Düplü )
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu
güvenç
güvenç
Abi haftasını doldurmadan özlemek ne kelime, inan bana döndüğümüz akşam özlüyorum dağı bayırı.Gelecek pazar yapalım senin meşhur GÜVEÇ i.Ordanda bir sert gezelim...mesut kose' Alıntı:En yakışan jant tipi, güle güle kullan Burak,
Başkan, haftasını doldurmadan daha özledin değil mi dağı bayırı resimlerle avun sen, bak Erkanın sabah eklediği wj nefis birşeydi onu yap sen başka arabaya felan da heveslenme hiç o hali daha fazlası değil, inan tek geçerim Ankara'da.
Biliyorum abi, konuşmuştuk GÜVEÇİ GÜVENÇ TE yapacaz inşallah; o tamamdır da tüfek atışlı yapalım diyor arkadaşlar.Salih abi ile Ersinde trap vardı.Atış etkinliğimi yapsak yoksa çamur kar az biraz,hala varken değerlendirip sert mi dolaşsak onuda değerlendirip karar verelim.mesut kose' Alıntı:Savaş bak şimdiden söylüyorum güveçi bu sefer GÜVENÇ'te yapacağız, anlaştık mı ?![]()
outlaw06' Alıntı:Yaw al tabaka sacını yapıyorlar.Erem abi bile yaparÇok gerildiysen 750 son.760 vermem
Düzeltiyorum;Erem' Alıntı:Bile derken????
BUGÜNÜ İYİ HATIRLIYORUM GELEMEDİM ÇÜNKÜ O GÜN ÇOK AĞIR Bİ MİSAFİRİMİZ VARDI :-D KIZIM DÜNYAYA GELMİŞTİ...outlaw06' Alıntı:ailenin bir kısmı
Çok güzel hatırlıyorumfrontera58' Alıntı:BUGÜNÜ İYİ HATIRLIYORUM GELEMEDİM ÇÜNKÜ O GÜN ÇOK AĞIR Bİ MİSAFİRİMİZ VARDI :-D KIZIM DÜNYAYA GELMİŞTİ...
sen murat abiye ben hepinizeoutlaw06' Alıntı:Keşke yengeye sorduktan sonra pazarlığı bitirseydi.Arada ben mahçup oldum ve orda özellikle sana sordum; sıkıntı çıkarmı diye
Jantların hayırlı olsun