Önce sana hadi abi, al artık bi makine...erka' Alıntı:başkanım hadi....
abi 500 tl ye tampon nerde varoutlaw06' Alıntı:Önce sana hadi abi, al artık bi makine...
Harbi üstteki çok tahrik edici.renk bile dıpatıp tutmuş.
Kalite dodik 1000 tl, 3.5 inch kit 2,200 tl, demir tampon 500 tl, vinç 1500 tl.Jant lastik 3,000 tl.Toplam 8,200 tl.Erkan abi malzemeyi alsam yükseltmeyi yapar, dodikleri takarmısın?Arabayı yaptırıp yaptırmayacağım, bunla devammı XJ mi; bunların cevabı Nisan sonu belli olacak.
abı muhabbeti bende bilmiyorum tam ama yengem cozlamıs amcasının kulağını çekmiş sanırım onlarda murat abıyle konuşmalar ertelemısler ama tam ne olmuş bilmiyorumoutlaw06' Alıntı:Burak acil cevap plz;Amcan Murat Ünverin ZJ yi almaktan vazmı geçti?Evet se sebep ne acaba kardeşim?
burak mehmet' Alıntı:Nasılsın olmuş Çiçeğim? Jantlar değişti basamakları soktum stepne sepete atıldı
Yaw al tabaka sacını yapıyorlar.Erem abi bile yaparmozbay1907' Alıntı:abi 500 tl ye tampon nerde var![]()
Keşke yengeye sorduktan sonra pazarlığı bitirseydi.Arada ben mahçup oldum ve orda özellikle sana sordum; sıkıntı çıkarmı diyeburak mehmet' Alıntı:abı muhabbeti bende bilmiyorum tam ama yengem cozlamıs amcasının kulağını çekmiş sanırım onlarda murat abıyle konuşmalar ertelemısler ama tam ne olmuş bilmiyorum
Aslında netden ölçüleri bulmuştum ama elim değipde bi girişemedim şu işe ha bire ekstra bişeyler çıkıyor.outlaw06' Alıntı:Yaw al tabaka sacını yapıyorlar.Erem abi bile yaparÇok gerildiysen 750 son.760 vermem
burak çok ŞIK olmuş güle güle kullan..burak mehmet' Alıntı:Nasılsın olmuş Çiçeğim? Jantlar değişti basamakları soktum stepne sepete atıldı