Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 656,819
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

outlaw06' Alıntı:
Kardeşim bununla geçmiş olsun.Vallaha değil 300 tl arkadaşlar 30 tl harcadım dediği zaman bile kendi malım, kendi param gibi üzülüyorum
abi çözüldüya rahatladım baya :smiley: bu arada xj alt muhafaza söküldü burak ölçü alcak diye takmadım Salih abi ve Dinçer abi muhafaza yoksa isterseniz takmadan önce sizde ölçüleri alın

Etiketler

iyi akşamlar herkese...
cuma günü Şener abiyle dün Muratla bu sabah ve Akşamda Orhan abiyle karşılaştık...demekki buluşma olmasa bile bu grup kaderimize yazılmış mutlaka karşılaşıyoruz...

snsslh' Alıntı:
Bugün herkes dinleniyor heralde...
Kimseden ses yok... :(

Salih abi haftaya spontan buluşma var ya o yüzden bu gün pek kıpırdanma yok, aksi halde yağmurda yağdı kimse yerinde duramazdı :smiley:

outlaw06' Alıntı:
Erkan döktürmüşsün yine kardeşim:smiley:

Teşekkür ederim abi, bir sürü fotoğraf var attığım ve atmadığım kafam karışıyor artık hangilerini paylaştım hangilerini paylaşmadım diye bu yüzden fotoğraf paylaşamıyorum baştan 437 sayfayı gözden geçirmem gerek :smiley:

şehre 15 dakika baraj sırtları http://www.youtube.com/watch?v=nIxscEYPRWE

can sıkıntısından

DSC_0437.JPG

DSC_0436.JPG

DSC_0433.JPG

DSC_0425.JPG

DSC_0424.JPG

burak kardeşimle sabah ve akşam karşılaşmam güzel bir tesadüftü çoçuklarda tanıyor burak seni akşam karşılaştığımızda oğlum aa baba burak abi diye tanıdı

burak mehmet' Alıntı:
iyi akşamlar herkese...
cuma günü Şener abiyle dün Muratla bu sabah ve Akşamda Orhan abiyle karşılaştık...demekki buluşma olmasa bile bu grup kaderimize yazılmış mutlaka karşılaşıyoruz...
Olm bi an dinamocudan çıkıpta harabelerin içinde yürüyüşümüz aklıma geldi :smiley:)

orhan19' Alıntı:
burak kardeşimle sabah ve akşam karşılaşmam güzel bir tesadüftü çoçuklarda tanıyor burak seni akşam karşılaştığımızda oğlum aa baba burak abi diye tanıdı
Demek jeepsızkende tanınıyorum :smiley: Bu tesadüf benimde çok hoşuma gitti abim.
mozbay1907' Alıntı:
Olm bi an dinamocudan çıkıpta harabelerin içinde yürüyüşümüz aklıma geldi :smiley:)
Kesselerdi bizi kimsenin ruhu duymazdı

Günaydın Anoff iyi haftalar herkese...
neden kimse günaydın dememeiş daha..Bu işte bi terslik var...

315862_569020146458239_992512115_n.jpg

Günaydın ANOFF un güzel üyeleri ve tekipçileri umarım güzel bir hafta sonu geçmişdir.
Güzel günler ve güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle hepimize..

burak mehmet' Alıntı:
Günaydın Anoff iyi haftalar herkese...
neden kimse günaydın dememeiş daha..Bu işte bi terslik var...

tam bende ben ilk olacam kimse yok ortada derken kardeş sen davranmışsın önce hafta sonu herkes yorulmuş sanırım

Günaydın arkadaşlar :smiley: Hayırlı bir hafta olsun da hafta sonu tez gelsin :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,856
Kayıtlı Üye Sayımız
166,652
Kaydolan Son Üyemiz
ayeser

Çevrimiçi üyeler

Geri