Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 657,569
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Herkese selamlar; Adım Levent 1,5 yıldır Ankara'da yaşıyorum, arazide olmayı çok seviyorum, eskiden Terios aracım vardı ve tek başıma aracın el verdiği yerlerde gezdim.
Saat 14:00 dan bu yana işi gücü bırakıp yaklaşık 300 üncü sayfadan bu yana okudum, çok güzel dostluklar kurmuşsunuz Allah nazardan saklasın. Şuan binek aracımı satıyorum ve eğer nasip olursa 4X4 almak istiyorum. Teriosum varken mühye taraflarında çok gezmiştim şartlar yüzünden satmak zorunda kaldım. Umarım bir 4x4 e kavuşup genel toplantınıza katılmak nasip olur, tabi kabul ederseniz.
Belki bugün yarın arabayı satarsam hemen alıp 3 marta yetişebilirim ( çok iyimser oldu sanırım)
Herkese saygılar sayfanızı sürekli takip edeceğim.

Etiketler

Merhaba Levent kardeşim sizde hoş geldiniz, dediğiniz gibi grup oldukça sağlam çok şükür, inşallah sizde gönlünüzdeki araca kavuşursunuz Büyük etkinliklerde görüşmek üzere.

Merhabalar Mesut abi, hoşbuldum, konuya mesaj yazınca hemen dikkate alınıp cevap verilmesi ve hoşgeldin denilmesi çok hoşuma gitti, ilginiz için çok teşekkür ederim. Forumun genelde sesiz bir üyesiyim, forumdaki bilgilerden olabildiğince faydalanmaya çalışıyorum. araca kavuşmayı dört gözle bekliyorum. Umarım bir an önce görüşmek nasip olur. İyi akşamlar saygılar.

MUTLU AKŞAMLAR ANOFF

8808_519192548098673_1244043924_n.jpg

levent7753' Alıntı:
Herkese selamlar; Adım Levent 1,5 yıldır Ankara'da yaşıyorum, arazide olmayı çok seviyorum, eskiden Terios aracım vardı ve tek başıma aracın el verdiği yerlerde gezdim.
Saat 14:00 dan bu yana işi gücü bırakıp yaklaşık 300 üncü sayfadan bu yana okudum, çok güzel dostluklar kurmuşsunuz Allah nazardan saklasın. Şuan binek aracımı satıyorum ve eğer nasip olursa 4X4 almak istiyorum. Teriosum varken mühye taraflarında çok gezmiştim şartlar yüzünden satmak zorunda kaldım. Umarım bir 4x4 e kavuşup genel toplantınıza katılmak nasip olur, tabi kabul ederseniz.
Belki bugün yarın arabayı satarsam hemen alıp 3 marta yetişebilirim ( çok iyimser oldu sanırım)
Herkese saygılar sayfanızı sürekli takip edeceğim.
Levent bey selam.Yeni dostluklar kurma ve guruba üye katma konusunda çok titiz davranıyoruz.Çok şükür bugüne kadar büyük bir sıkıntı yaşamamakla beraber vasıfları bize uymayan çok arkadaşımıza;kusura bakma burası senin yerin değil demesini de bildik.Lakin yazdıklarınızdan anlaşıldığı üzere,uslubunuzuda göz önüne alırsak ;şimdiden hoşgeldiniz burası sizin yeriniz diyoruz:smiley:Bu arada gurupta çok çeşitli 4x4 ler var.Dilediğiniz araçla alakalı fikir sorarsanız o aracı kullanan arkadaşlar yardımcı olmaya çalışacaktır.Hakkınızda hayırlı bir araca kavuşmanız ve evvela hayırlı satışlar dileklerimle.Selamlar:smiley:

mesut kose' Alıntı:
Başkanım bütün hesabı dökmüşsün detay detay, yok böyle bir şey, Allah senden de razı olsun bütün emeklerin ve çabaların için Varol, Sağol.
motor iş beni korkutuyor, sana yakışır ama :smiley:
@Abicim ne demek çok rica ederim.Hesabı tüm arkadaşlar görsün bilsin.Gurupta bu tür şeyler söz konusu bile değil ama ben kendi rahatım açısından yazdım.Emekse önce sen olmak üzere herkesin emeği!
@Motor fikrinden uzaklaşmıştım, geçen saç kavurma etkinliğinde kendin soktun aklıma yan çizmek yok:smiley:))

ANOFF 3 MART 2013 8, BÜYÜK ETKİNLİĞİ KATILIM LİSTESİ
Yer :Çamlıdere Mesire Alanı
Buluşma yeri :İstanbul yolu yeni TAYMEK (şaşmaz kavşağını geçince sağda)
Buluşma saati :08.30 (09.00 teker döner 30 kişi 1 kişiyi bekleyemez)
Tarih :03/03/2013
Yeme içme :Herkes kendine ait

1.Savaş Tanır WJ 3 kişi
2.Mesut Köse CJ8 3 kişi
3.Akın abi Frontera 4 kişi
4.Salih Yardımcı Suzi 3 kişi
5.Eflatun Abi Pajero 3 kişi
6.Serdar Abi Forester 3 kişi
7.Çağın Jımny 2 kişi
8.Dalca Abi(opsiyonlu) Forester 3 kişi (ist gitme durumu.cuma netleşecek)
9.Dinçer XJ 2 kişi
10.Murat Özbay XJ 2 kişi
11.Salih Özen XJ 2 kişi
12.Burak Mehmet XJ 3 kişi
13.Veysel Abi CJ veya Pathfınder 2 kişi
14.Necati Samuraı 2 kişi
15.Şener Suzi 2 kişi
16.Gökhan FRONTERA 4 kişi
17.Aytaç ZJ 3 kişi
18.Mustafa Bey Freelander 3 kişi
19.Orhan baba Pajero 3,2 2 kişi
20.Umutcan bey Niva 2 kişi
21.Erdinç Özenli Suzi 3 kişi
22.tamer temiz NİVA 1 kişi
23.tolga tandoğan NİVA 2kişi
NOT; Etkinliğimize katılmak isteyen gurup üyelerimiz adını lütfen listeye eklesinler.
-Her zamanki gibi; akşamdan yakıtımızı alalım,alışverişimizi yapalım lütfen.Bu tür işler için artçıyı/konvoyu bekletmeyelim.
-Silah getirmek ve kullanmak yasaktır.
-Belirlenen bölge dışında offroad yapmıyoruz.
-Alkol odaklı gelmeyelim lütfen.İçmeye değil, pikniğe/offroada,doğada stres atmaya gidiyoruz:smiley:
-Genel geçer ahlak ve konvoy kurallarına riayet edelim lütfen.Herkese selam ve saygılarımla:smiley:
(ÇEKİRDEK getirmeyi unutmayalım:smiley: ve lütfen imkanı olan herkez odun getirsin büyük ateş için)

Burak ve gökhan kardeşim allah o güzel meleklerinize güzel, sağlıklı, mutlu bir ömür versin inşallah

Bu sessizlik nedir 2 saatir bir kıpırdanma yok, bir daha fotoğraf yüklemicem, ne zaman fotoğraf yüklesem sayfamıza bir sessizlik çöküyor ben olmadığım zamanda espiriler kahkahalar havalarda ucuşuyor :smiley: :smiley:

P2240031.JPG

P2240032.JPG

P2240047.JPG

P2240150.JPG

Bu arada tamer bey ve levent bey gurubumuza hoş geldiniz
Levent bey umarım en kısa zamanda 4x4 ze kavuşursunuz

iroqua' Alıntı:
Bu sessizlik nedir 2 saatir bir kıpırdanma yok, bir daha fotoğraf yüklemicem, ne zaman fotoğraf yüklesem sayfamıza bir sessizlik çöküyor ben olmadığım zamanda espiriler kahkahalar havalarda ucuşuyor :smiley: :smiley:

resimlerin güzelliklerine dalıp gidiyoruz heralde erkan :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,862
Kayıtlı Üye Sayımız
166,657
Kaydolan Son Üyemiz
Calderone1336

Geri