Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 657,558

Etiketler

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

,

P2240033.JPG

P2240085.JPG

P2240097.JPG

P2240112.JPG

orhan19' Alıntı:
vericinin oldugu yerden tanıdım söyleyince ne var ne yok

İyi diyelim iyi olsun orahan abim
Işık dağında telsiz anteni bozulmuş jandarmanın bir paletli birde bıçak peş peşe giderek acmış yoksa ışık dağına bu mevsimde cıkmak ne mümkün en az 60- 70 cm kar vardı don, cubuk karagöl nasıl ise ışık dağıda aynı durumda idi, yol acık olduğu halde sonradan yağan kar yine kapatmış eteğine gidene kadar cok caba sarfettim zaten eteğinden ileri gitmek mümkün değildi

erkan gidecegimiz yerde öyledir herhalde karda oynamak güzel oluyor

orhan19' Alıntı:
erkan gidecegimiz yerde öyledir herhalde karda oynamak güzel oluyor

Güneşin eritmediği ve rüzgarın karı estirerek süpürmediği yerlerde orman içlerinde güneş görmeyen yerlerde mutlaka kar vardır zaten aluç dağı soğuksu milli parkının arkasıda kalıyor ve o bölge yüksek kar vardır diye tahmin ediyorum ışık dağında 50 metre rakım farkında kar birden 40- 50 cm artıyor
Bu geziye işimdeki yer değişikliği nedeni ile katılamıyacağım malesef

orhan19' Alıntı:
üzüldüm gelemeyecegine erkan

Bende cok üzülüyorum aranızda olamayacağım için abi bu hafta sonu keyfim kactı cumartesi ışık dağına giderken haberim oldu 2 gece kalıp pazartesi dönecekken pazar akşamı dönmek zorunda kaldım ve gittiğim geziden keyif bile alamadım :(

hayırlısı diyelim erkan gönüller bir olsun yaz gezilerimize kamplı gider katılamadıgımız zamanların acısını çıkarırız inşallah

orhan19' Alıntı:
hayırlısı diyelim erkan gönüller bir olsun yaz gezilerimize kamplı gider katılamadıgımız zamanların acısını çıkarırız inşallah

İnşallah orhan abi bu sene cok güzel ve hızlı bir başlangıç yaptık şimdiden mükemmel yerlere gittik mükemmel geziler organize ettik baharda ve yazın gidebileceğimiz yerlerin sayısı daha da artıcak ve süper etkinliklere imza atıcağız bundan en ufak bir şüphem yok

Bu akşamlık benden bu kadar tüm dostlara iyi geceler dilerim, gelecek hafta ben sizin fotoğraflarınıza bakarım artık :smiley:

Günaydın Ankara :smiley: Hayırlı işler, hayırlı cumalar olsun hepinize.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,862
Kayıtlı Üye Sayımız
166,657
Kaydolan Son Üyemiz
Calderone1336

Çevrimiçi üyeler

Geri