serkan abi hayırlı uğurlu olsun allah güle güle binmek nasip etsin bide bol çamurlu binmek tabicr-v' Alıntı:günaydın abi. aldım abi sonunda çok şükür.
cr-v' Alıntı:günaydın abi. aldım abi sonunda çok şükür.
çok teşekkür ederim erkan bey.iroqua' Alıntı:Bu arada tamer bey ve levent bey gurubumuza hoş geldiniz
Levent bey umarım en kısa zamanda 4x4 ze kavuşursunuz
Hayırlı olsun cankuşcr-v' Alıntı:günaydın abi. aldım abi sonunda çok şükür.
abi kusura bakma yeni gördüm yazdığınızı.. evet şaşmazdayım beklerim tabi.. hayırlı uğurlu olsun yeni aracımız.. ALLAH kaza bela vermesin güzel günlerde kullanın..cr-v' Alıntı:erkan abi merhaba yeriniz şaşmazdaydı galiba doğrumudur. birazdan otarafa gelicem müsait olursanız çayınızı içmekisterim.
Çok teşekkür ederim, hoşbuldum.erka' Alıntı:levent bey hoşgeldiniz...
İlginiz için çok teşekkür ederim, grubunuzda saygı ve sevgiye dayalı birliktelik kurmak için gösterdiğiniz hassasiyeti çok iyi anlıyorum, çünkü bizde aynı durumları atış grubumuzda yaşadık çok güzel bir grubumuz oldu şükürler olsun, mühye de 312 paintball tesisleri içinde kendi imkanlarımızla havalı silah atış poligonu kurduk, sizler gibi bizde herkesin kafasına göre girip çıkmasını istemedik, sorun çıkartacak insanları aramızdan uzaklaştırma yoluna gittik, takım kaptanlarımız üye alımıyla ilgili hassas davranıyorlar. Konusuda açılmışken sanırım sizlerde Mühye taraflarına gidiyorsunuz sanırım, eğer yolunuz düşerse atış alanımızda severek misafir ederim ve beraber atış yaparız.outlaw06' Alıntı:Levent bey selam.Yeni dostluklar kurma ve guruba üye katma konusunda çok titiz davranıyoruz.Çok şükür bugüne kadar büyük bir sıkıntı yaşamamakla beraber vasıfları bize uymayan çok arkadaşımıza;kusura bakma burası senin yerin değil demesini de bildik.Lakin yazdıklarınızdan anlaşıldığı üzere,uslubunuzuda göz önüne alırsak ;şimdiden hoşgeldiniz burası sizin yeriniz diyoruzBu arada gurupta çok çeşitli 4x4 ler var.Dilediğiniz araçla alakalı fikir sorarsanız o aracı kullanan arkadaşlar yardımcı olmaya çalışacaktır.Hakkınızda hayırlı bir araca kavuşmanız ve evvela hayırlı satışlar dileklerimle.Selamlar
![]()
Teşekkür ederim hoşbuldum, İnşallah temiz bir araç bulurum.iroqua' Alıntı:Bu arada tamer bey ve levent bey gurubumuza hoş geldiniz
Levent bey umarım en kısa zamanda 4x4 ze kavuşursunuz