Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 657,558
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

günaydın arkadaşlar.. hayırlı cumalar olsun...

374049_4215803626345_73556989_n.jpg

Etiketler

herkese günaydın :smiley: hayırlı cumalar dilerim.

erkan abi merhaba yeriniz şaşmazdaydı galiba doğrumudur. birazdan otarafa gelicem müsait olursanız çayınızı içmekisterim.

Cümlemize hayırlı Cumalar olsun...yatalım kalkalım haftasonu olsun...

günaydın abi. aldım abi sonunda çok şükür.

Herkese günaydın.
Mutlu, huzurlu, sağlıklı ve sıhhatli bir hafta sonu diliyorum...

Hadi bakalım en sonunda 2,5 luğu aldın hayırlı uğurlu olsun kardeşim Allah CC. güzel günlerde kazasız, belasız kullanmayı nasip etsin,

Serkan abi hayırlı olsun Güle Güle kullan yeni aracını.Pazar Günü hırpalarız..

cr-v' Alıntı:
erkan abi merhaba yeriniz şaşmazdaydı galiba doğrumudur. birazdan otarafa gelicem müsait olursanız çayınızı içmekisterim.
abi kusura bakma yeni gördüm yazdığınızı.. evet şaşmazdayım beklerim tabi.. hayırlı uğurlu olsun yeni aracımız.. ALLAH kaza bela vermesin güzel günlerde kullanın..

erka' Alıntı:
levent bey hoşgeldiniz...
Çok teşekkür ederim, hoşbuldum.
outlaw06' Alıntı:
Levent bey selam.Yeni dostluklar kurma ve guruba üye katma konusunda çok titiz davranıyoruz.Çok şükür bugüne kadar büyük bir sıkıntı yaşamamakla beraber vasıfları bize uymayan çok arkadaşımıza;kusura bakma burası senin yerin değil demesini de bildik.Lakin yazdıklarınızdan anlaşıldığı üzere,uslubunuzuda göz önüne alırsak ;şimdiden hoşgeldiniz burası sizin yeriniz diyoruz:smiley:Bu arada gurupta çok çeşitli 4x4 ler var.Dilediğiniz araçla alakalı fikir sorarsanız o aracı kullanan arkadaşlar yardımcı olmaya çalışacaktır.Hakkınızda hayırlı bir araca kavuşmanız ve evvela hayırlı satışlar dileklerimle.Selamlar:smiley:
İlginiz için çok teşekkür ederim, grubunuzda saygı ve sevgiye dayalı birliktelik kurmak için gösterdiğiniz hassasiyeti çok iyi anlıyorum, çünkü bizde aynı durumları atış grubumuzda yaşadık çok güzel bir grubumuz oldu şükürler olsun, mühye de 312 paintball tesisleri içinde kendi imkanlarımızla havalı silah atış poligonu kurduk, sizler gibi bizde herkesin kafasına göre girip çıkmasını istemedik, sorun çıkartacak insanları aramızdan uzaklaştırma yoluna gittik, takım kaptanlarımız üye alımıyla ilgili hassas davranıyorlar. Konusuda açılmışken sanırım sizlerde Mühye taraflarına gidiyorsunuz sanırım, eğer yolunuz düşerse atış alanımızda severek misafir ederim ve beraber atış yaparız.
Araç alımıyla ilgili aslına bakılırsa çok fazla seçeneğim yok çünkü evimizdeki tek araç olacak ve hafta içleri eşim kullanacak, sürekli kullanacağımız için yakıt konusunda ekonomik bir araç almak istiyorum ve bu istekler doğrultusunda 1 araç çıkıyor o da duster, ikinci araç olarak alma yoluna gitseydim bir çok seçenek olurdu ve bu konuda tüm grup üyelerini sorularımla bunaltırdım. Umarım bir an önce sizlerle tanışmak nasip olur. Saygılarımla
iroqua' Alıntı:
Bu arada tamer bey ve levent bey gurubumuza hoş geldiniz
Levent bey umarım en kısa zamanda 4x4 ze kavuşursunuz
Teşekkür ederim hoşbuldum, İnşallah temiz bir araç bulurum.

Geçen sene gurupla paıntboll etkinliği de yapmıştık şu eski fabrikanın olduğu alanda:smiley:Çoook gülmüştük.İlerde birde havalı tüfek atış spontan etkinliği yapacaz bu durumda:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,862
Kayıtlı Üye Sayımız
166,657
Kaydolan Son Üyemiz
Calderone1336

Çevrimiçi üyeler

Geri