Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 657,579
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

cr-v' Alıntı:
burak sen bi ustaya falan gösterdin mi?

Abicim hani aramızda kalsın ama o ustaya gösterilecek araçlar zaten bize geldiği için ben nereye göstereyim bilemedim? :D
Honda
Hasarlı Araç Sorumlusu
Burak Mehmet ÜÇKOL

Etiketler

frontera58' Alıntı:
vaaayyyy işde budurrrr
Heh heh.Valla gurup kasasında bir mıktar nakit mevcut:2 abime sordum ikiside tatlı al milletin ağzı şerbetlensin dedi.Yani bu arada buradan duyurayım;bu tür kararların hepsini yönetimde 2-3 büyüğümden sormadan almıyorum haberiniz olsun.kafasına göre yapıyor diye düşünmeyin lütfen:smiley:saygılar

Bu akşam gurubumuzun bal kaymak üyesi;Burak Kardeşimin kızı İPEK JIMNİYE hanımın bebek görmesine teşrif edecek abilerim/kardeşlerim lütfen akşam ENGEÇ saat 18.30 da K.Ören e giderken sağdaki Petrol Ofisi istasyonunda olsunlar.

burak mehmet' Alıntı:
Abicim hani aramızda kalsın ama o ustaya gösterilecek araçlar zaten bize geldiği için ben nereye göstereyim bilemedim? :D
Honda
Hasarlı Araç Sorumlusu
Burak Mehmet ÜÇKOL
aramızda sen merak etme ;)

outlaw06' Alıntı:
Bu akşam gurubumuzun bal kaymak üyesi;Burak Kardeşimin kızı İPEK JIMNİYE hanımın bebek görmesine teşrif edecek abilerim/kardeşlerim lütfen akşam ENGEÇ saat 18.30 da K.Ören e giderken sağdaki Petrol Ofisi istasyonunda olsunlar.

Burak hocam katılamadığım için kusuruma bakma.
Tekrar Allah analı babalı,anaya babaya saygılı,sağlıklı,sıhhatli büyütmeyi nasip etsin.Ben hep şunu söylüyorum evlat kokusu üzerine koku tanımam.Allah onun kokusundan, sesinden, gülücüğünden, gözlerindeki ışıltıdan mahrum bırakmasın.
Sevgiyle kalın.
Selamlar.

Maşallah size...

image.jpg

salih yardımcı' Alıntı:
Burak hocam katılamadığım için kusuruma bakma.
Tekrar Allah analı babalı,anaya babaya saygılı,sağlıklı,sıhhatli büyütmeyi nasip etsin.Ben hep şunu söylüyorum evlat kokusu üzerine koku tanımam.Allah onun kokusundan, sesinden, gülücüğünden, gözlerindeki ışıltıdan mahrum bırakmasın.
Sevgiyle kalın.
Selamlar.
Sağol abim çok teşekkürler Rabbim isteyen herkese nasip etsın

Evime gelen,gelmek isteyip gelemeyen,bebeğime bir MAŞALLAH ını esirgemeyen,Eşim bebekle ilgilenirken ben beceremiyorum diye misafir olmasına rağmen çay taşıyan herkese teşekkür ederim. İyiki varsınız.....

ÇOK KIYMETLİ ANOFF ÜYESİ ABİLERİM VE KARDEŞLERİM
Şu ana kadar Başkentte, hatta belki de Türkiyede bir Offroad/outdoor gurubu olarak bir ilki gerçekleştirip etkinlikte nişan kutlaması,d.günü kutlaması,arkadaşların doğan bebeklerine hayırlı olsun ziyareti,arkadaşımızın düğününe ve yeni doğan bebeklere gurupça hediye götürme gibi ilkleri gerçekleştirdik.Bu tür organizasyonlara katılan katılamayan,yüreği bizimle olan tüm dostlara yürekten teşekkür ederim.Buraya isim isim kimin ne kadar katkıda bulunduğunu yazacaktım lakin 5 tl veren de var 15 tl verende.Bu anlamda maddi değerden ziyade manevi değeri ele almak adına sadece isimleri ve toplanan miktarlarla harcamaları yazacağım.
GÖKHAN BEBEK GÖRME KATILIM:
Savaş,Gökhan,Cem,Erkan Nezir,Salih Özen,Salih Yardımcı,Mesut abi,Mustafa,İlker,Erkan Eroğlu,Murat,Ersin,Aytaç,Serkan,Yiğit,Dalca,Çağın
Toplanan miktar 175 tl
Alınan hediye 1 altın :175 tl
Not;Ayrıca Mesut abi kendisi bir çiçek yaptırmıştır
MUSTAFA DÜĞÜN KATILIM:
Savaş,Çiğdem,Necati,Mesut abi,Erkan Eroğlu,Dalca,Burak,Çağın,Salih Özen,Erkan Nezir,Gökhan,Oytun,Yiğit,Salih Yardımcı,Serkan Aydoğan,Salih Turan,Aytaç,Orhan Baba
Toplanan miktar :235 tl
Alınan hediye 1 altın :158 tl
Çelenk :40 tl (Veysel dostumuz çelengi çok uygun rakama yapmıştır, teşekkür ederiz)
Hediye toplamı :198 tl
235-198: 37 tl artan miktar
BURAK BEBEK GÖRME KATILIM:
Savaş,Yiğit,Ersin,Oytun,Erkan Eroğlu,Erem abi,Salih Özen,Şener,Veysel,Serkan aydoğan,Aytaç,Dalca,Çağın,Salh yardımcı,Dinçer,Murat Özbay,Erkan Nezir,İlker
Not:Gereğinden fazla para biriktiği için katılmak isteyen birkaç arkadaştan ;yeterli miktarı geçtik bile diyerek para almadım.Mesela Mesut abi vs gibi.İsmini hatırlamadığım birkaç arkadaş daha var.
Toplanan miktar :220 tl
Alınan hediye 1 altın :158tl
Buket Çiçek :25tl
Toplam hediye miktarı :183tl
220-183:37 tl artan
SAÇ KAVURMA ETKİNLİĞİNDE
16 kişiye bozuk para üstü verilemeyeceğinden 10 ar tl topladık hatırlarsanız
O etkinlikten de 25 tl civarı artmıştır
Toplam artan miktar 37tl+37tl+25tl :99 tl
Bende kalan 99 tl ile bu etkinlikte bir tepsi pahlava alacam.Geri kalanınıda abilerimize sorarak diğer etkinliklerde uygun bir şekilde hep beraber değerlendiririz.
ÖNEMLİ NOT:Yukarıda yazılan organizasyonların tek tek isim listesi, herkesin verdiği miktar, kuyumcu ve çiçekçilerden alınan kartvizit ve satış fişlerinin birer örneği Mesut abi ve Erkan Eroğlu abiye verilecek ve zaten onlarla görüşülerek alışveriş yapılmaktadır.
TÜM ANOFF ÜYELERİNE YÜREKTEN SAYGILAR SELAMLAR

Önce bütün Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu canı gönülden kutluyorum harika bir dayanışma ve açık yüreklilikle bir araya gelip ve bu sıcak ortamlarını burdan paylaştıkları için :smiley:

her sitiye girişimde önce Sakarya Muhabbet köşesine bakıp hemem sizin topiğe bakıyorum tekrar teşekkürler

Bebeği olan arkadaşımızı tebrik ediyorum Rabbim acısını götermesin ailesi ile uzun sağlıklı bir hayat yaşasın :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,862
Kayıtlı Üye Sayımız
166,658
Kaydolan Son Üyemiz
Mustafa Tunçer

Çevrimiçi üyeler

Geri