Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 657,574
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

erka' Alıntı:
abi bu saatte burda nerde bulcaz bunu şimdi :(
Sen söyleme bari abim bunu..Kendi tükkanın lezzeti tutmasada nefsi körelticek bir şekilde benzerini yapabilirsin..ben napam.. kolumu yiyecem :(:(

Etiketler

outlaw06' Alıntı:
@TOLGA ve
@TAMER dostlar lütfen listeye yazılırken kendinizi de tanıtırsanız daha iyi olur diye düşünüyorum.Selamlar
savaş bey selamlar.ve tüm gezenbilir ailesine saygılar selamlar.
öncelikle ben batıkentten tamer uzun süredir etkinliklere katılamamıştım.ve tekrar katılmak istiyoruz.başta kendimizi tanıtmadık kusura bakmayın. bende toplandığımızda tanışırız düşüncesiyle birşey yazmamıştım.tolga tandoğan arkadaşımızda yeni aracıyla off road ve doğa sporlarına gönül vermiş biridir batıkentten katılmaktadır.pazar günü daha iyi tanışma fırsatımız olacak inşallah.saygılarımla tamer temiz...

tamertms' Alıntı:
savaş bey selamlar.ve tüm gezenbilir ailesine saygılar selamlar.
öncelikle ben batıkentten tamer uzun süredir etkinliklere katılamamıştım.ve tekrar katılmak istiyoruz.başta kendimizi tanıtmadık kusura bakmayın. bende toplandığımızda tanışırız düşüncesiyle birşey yazmamıştım.tolga tandoğan arkadaşımızda yeni aracıyla off road ve doğa sporlarına gönül vermiş biridir batıkentten katılmaktadır.pazar günü daha iyi tanışma fırsatımız olacak inşallah.saygılarımla tamer temiz...
Tamer hocam özellikle şunu söylemek istiyorum ki; Yeni katılan hiçbir arkadaşımıza özel yada farklı bir muamele yapmıyoruz.Elbette selamlaşacaz, merhabalaşacaz ama özellikle; ''yeni katılan arkadaş'' davranışı sergilemiyoruz.Bunun nedeni ise şudur; ilk defa katıldığınız bir toplulukta sanki herkesin dikkati sizdeymiş gibi veya herkes eski bunlar yeni:smiley: pozisyonu oluşmasın; gurubun kurulduğu ilk gün katılanla (gurup felsefe ve mantığına uyduğu sürece); son gün katılan arasında bir fark,ayrılık gözetmiyor, o yüzden de sabah buluşma yerinde en canciğer arkadaşımıza nasıl günaydın diyorsak size de öyle hoşgeldin günaydın diyeceğiz.Soğuk davrandılar diye asla düşünmeyin:smiley:Bu soğuk davranmamızdan değil, aksine herkes gibi görmemizdendir.Bir diğer hususta ben gurubumuzdaki herkesin samimiyet ve iyi niyetine tek tek kefilim, lakin siz zamanla gözgöze gelip sohbet ettiğiniz insanlarla 'bu kişi bana uyar '' diyip zaten samimi olursunuz.Herkese selamlar

outlaw06' Alıntı:
Tamer hocam özellikle şunu söylemek istiyorum ki; Yeni katılan hiçbir arkadaşımıza özel yada farklı bir muamele yapmıyoruz.Elbette selamlaşacaz, merhabalaşacaz ama özellikle; ''yeni katılan arkadaş'' davranışı sergilemiyoruz.Bunun nedeni ise şudur; ilk defa katıldığınız bir toplulukta sanki herkesin dikkati sizdeymiş gibi veya herkes eski bunlar yeni:smiley: pozisyonu oluşmasın; gurubun kurulduğu ilk gün katılanla (gurup felsefe ve mantığına uyduğu sürece); son gün katılan arasında bir fark,ayrılık gözetmiyor, o yüzden de sabah buluşma yerinde en canciğer arkadaşımıza nasıl günaydın diyorsak size de öyle hoşgeldin günaydın diyeceğiz.Soğuk davrandılar diye asla düşünmeyin:smiley:Bu soğuk davranmamızdan değil, aksine herkes gibi görmemizdendir.Bir diğer hususta ben gurubumuzdaki herkesin samimiyet ve iyi niyetine tek tek kefilim, lakin siz zamanla gözgöze gelip sohbet ettiğiniz insanlarla 'bu kişi bana uyar '' diyip zaten samimi olursunuz.Herkese selamlar
savaş bey çok haklısınız lakin bu ilgiyi bu sıcaklığı zaten ben buradan görüyorum gurubumuzda .ilginiz içinde ayrıca teşekkür ederim efendim.

foto öğlen ne yiyecegim diyenlere yardımcı olmak içindi hakkınızı helal edin

Bu akşam gurubumuzun bal kaymak üyesi;Burak Kardeşimin kızı İPEK JIMNİYE hanımın bebek görmesine teşrif edecek abilerim/kardeşlerim lütfen akşam ENGEÇ saat 18.30 da K.Ören e giderken sağdaki Petrol Ofisi istasyonunda olsunlar.

selam kıymetli abilerim sevgili arkadaşlar az önce bi araba baktım kısmetse etkinliğe yeni aracımla katılacağım.

cr-v' Alıntı:
selam kıymetli abilerim sevgili arkadaşlar az önce bi araba baktım kısmetse etkinliğe yeni aracımla katılacağım.

Abim hayırlıysa olsun... Marka konusunda Süpriz yapacaksın sanırım ?

burak mehmet' Alıntı:
Abim hayırlıysa olsun... Marka konusunda Süpriz yapacaksın sanırım ?
teşekkür ederim burak sürpriz yok kardeşim fikrinizi de almak isterim 1999 2.5 v6 grand vitara.

araç bu http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-kazasiz-dolayisiyla-boyasiz-4x4-luk-arac-112195231/detay

cr-v' Alıntı:
araç bu http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-kazasiz-dolayisiyla-boyasiz-4x4-luk-arac-112195231/detay
Bu arac 450000 kmdeyken bayırdan asagi yuvarlandi 3 gun batakligin içinde bekledi sonra cıkardılar haberiniz ola ..... :eek: :eek: :eek: :eek:

Mesela yani ;D ;D ;D ;D ;D

Abim Yanlış hatırlmıyorsam eğer ben bu araca 2012 Temmuz ayında bakmıştım XJ yi almadan önce güel bir araçtı...

Monti' Alıntı:
Bu arac 450000 kmdeyken bayırdan asagi yuvarlandi 3 gun batakligin içinde bekledi sonra cıkardılar haberiniz ola ..... :eek: :eek: :eek: :eek:

Mesela yani ;D ;D ;D ;D ;D
sahibini aradım vazgeçtiğimi söyledim:smiley:

burak mehmet' Alıntı:
Abim Yanlış hatırlmıyorsam eğer ben bu araca 2012 Temmuz ayında bakmıştım XJ yi almadan önce güel bir araçtı...
burak sen bi ustaya falan gösterdin mi?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,862
Kayıtlı Üye Sayımız
166,657
Kaydolan Son Üyemiz
Calderone1336

Çevrimiçi üyeler

Geri