Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 657,518
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

salih yardımcı' Alıntı:
Erkan abi hayırlı olsun,umarım hep hayal ettiğin Rubi yi alırsın.
Savaş abi haklı fakat zaten biz sert arazi aksiyonu yapmıyoruz,bizim gittiğimiz yerler Rubi ye çerez gelir,biz arazide ıkınırken Rubi bıyık altından güler geçer bize.
Sana Rubinin en al^ası yakışır değerli abim.
Ayrıca sen bu grupta her zaman en değerli koltuğun sahiplerinden birisin,araçlarımızın en güzide yeri senindir.İstediğin yere geç kurul...
Umarım her şey gönlünce,hayalince,hayırlısıyla olur.
Selam ve saygılar.
Salih abi tüm düşünce ve hislerine katılmakla beraber Erkan abiye değil RUBİ nin 2009-2010 unu 2013 ünü yakıştırsam az derim.Ama benim düşüncem aynı.Rubi bu işe, sertlik derecesi ne olursa olsun fazla:smiley:Yinede siz büyüklerim bilir.

Etiketler

frontera58' Alıntı:
günaydın anoff üyeleri.dün başımdan geçen talihsiz olayı sizlerle paylaşmak istedim dün akşam saat 7 de evden 10 dakikalığına çıktım ama gece 12.30 da zor döndüm.nedenine gelince depodaki benzin pompasının azizliğine uğradım araç giderken stop etti ve boğaziçi samsun yolunda kaldım benzin kalmadı ddiye benzin aldım 50 tl lik ama gene çalıştıramadık artık üşüdüm ıslandım samsun yolundaki PO ya çektırdim arabayı eve geldim bakalım bugün çalıştırabilcekmiyiz.savaş başkanında dediği gibi allah bize akıl versin.hepinize .iyi hafta sonları
Gökhancım Ersin baba zaten yazmış durumu.En az yarım depoya yakın benzin olacak sürekli depoda.Araç gazda çalışırken bile pompa çalışmasının yanında araç zorlandığında yada tam gaz verildiğinde;biz her ne kadar araç sadece gazda çalışıyor sansak ta KARMA yakıt denen durum oluşur ve araç bir miktar benzinde çeker.Yapabileceğimiz birşey olursa çekinmeden ara...

Akşam iş çıkışı emekte,bahçelide,akayda bir tur atayım dedim.Bir süre sonra baya bi balata/yanık kokusu geldi.İnip incvelediğimde kokunun sol ön tekerden geldiğini,balata kokusu olduğunu gördüm.Erkan Eroğlu abimi aradım ve fren kaliperi sıkışmış teşhisini koydu.Sabah gidip fren kaliper tamir takımından olduğunu gördüm ve tamir takımını değiştirdim.Tüm abilerime,kardeşlerime sağlıklı,sıkıntısız,kazasız,belasız,arızasız bereketli günler dilerim.

salih yardımcı' Alıntı:
Savaş abi,Mesut abi,
Bu Çubuk daveti değerlendirilebilir bence,bu şekilde yerelle başlayıp daha sonra ulusal organizasyon ve kanallara geçebiliriz.
Grubumuzun güzelliklerini bence başkaları da görmeli ama tabi siz daha iyisini uygun görürsünüz.
Davetin detaylarını çok bilmiyorum, değerlendirilebilir diye düşünüyorum.
Selamlar...
Salih abi bizde Mesut abimle yaptığımız tel görüşmesi neticesinde aynı kanaatteyiz.Lakin madem şu an değil ankara türkiye çapında en kalabalık organizasyonları biz yapıyoruz (yarış,kamplı büyük etkinlikler değil,gurup gezileri anlamında), o halde bize yakışır bir organizasyon hazırlığı yapılmazsa bizde pek sıcak bakmayız.Madem böyle bir davet var, o halde Mesut abinin dediği gibi,gidip birilerini eğlendirmek için değil, ses getiren bir organizasyon olması için kabul edebiliriz.

Herkese iyi haftasonları... Varmı spontan gezecek olan yada düşünen?

outlaw06' Alıntı:
Akşam iş çıkışı emekte,bahçelide,akayda bir tur atayım dedim.Bir süre sonra baya bi balata/yanık kokusu geldi.İnip incvelediğimde kokunun sol ön tekerden geldiğini,balata kokusu olduğunu gördüm.Erkan Eroğlu abimi aradım ve fren kaliperi sıkışmış teşhisini koydu.Sabah gidip fren kaliper tamir takımından olduğunu gördüm ve tamir takımını değiştirdim.Tüm abilerime,kardeşlerime sağlıklı,sıkıntısız,kazasız,belasız,arızasız bereketli günler dilerim.
Birazdan bende çıkıcam bakalım ne kadar sıkışmış benim :smiley:)

mozbay1907' Alıntı:
Birazdan bende çıkıcam bakalım ne kadar sıkışmış benim :smiley:)
Salih Özen orda, sarılın öpüşün:smiley:Ben gittim Erkan Eroğlu abiyle öpüştüm çayını içtim:smiley:
Öveçlerden hareket edeceksen bi ara lütfen, bende gelebilirim.Bi su deposu tırmanışı yapalım:smiley: (işim olmazsa gelecem.Salihle dönerim ordan)

iş Yerinde youtube a giriş yapamıyorum evde izleyimde yorumlayım abim.

Bu arada abiler sizde bi baken bakalım?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-oz-car-dan-hatasiz-2002-2.7crd-grand-cherokee-116040778/detay

burak mehmet' Alıntı:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-oz-car-dan-hatasiz-2002-2.7crd-grand-cherokee-116040778/detay
Alınmazmı ?

burak mehmet' Alıntı:

baskan hayırdır

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,862
Kayıtlı Üye Sayımız
166,657
Kaydolan Son Üyemiz
Calderone1336

Çevrimiçi üyeler

Geri