outlaw06' Alıntı:Kesinlikle kendi tecrübe birikimi ve keyfi bilmekle beraber ben Erkan abime Rubi tavsiye etmiyorum.Bunun bir değil birçok nedeni var.Tavsiye etmememin en başlıca sebebi onu çok sevmemAslında alsa en sevinecek benim ve birgün akşama kadarda alıp gezeceğim.Ama araziye girecek, sağı solu sürtecek, belki kaza, suya düşme, takla atma, sağı solu kırılma riskinide beraberinde getirecek offroad tutkusu için 100 bin tl lik bir araç çok fazla
![]()
Merhaba, cıkış hiç yapmadığım için online gozukuyo olabilirim kapalıyken dahisozatman' Alıntı:alakasız olacak ama monti beye ulaşmaya çalışıyorum forumda görünüyorda![]()
salih abim gönlünden geçirdiğin bu güzel düşünceler beni çok ama çok mutlu etti herbirinize tek tek teşekkür ediyorum ki bu muhteşem grubumuzun ANOFF un mink bir parçası olmayı başarmış ve benimsenmişim ne mutlu bana sizleri seviyorum abilerim.. allah hepimizin gönlündeki aslanı gönlümüze versin en kısa zamanda..salih yardımcı' Alıntı:Erkan abi hayırlı olsun,umarım hep hayal ettiğin Rubi yi alırsın.
Savaş abi haklı fakat zaten biz sert arazi aksiyonu yapmıyoruz,bizim gittiğimiz yerler Rubi ye çerez gelir,biz arazide ıkınırken Rubi bıyık altından güler geçer bize.
Sana Rubinin en al^ası yakışır değerli abim.
Ayrıca sen bu grupta her zaman en değerli koltuğun sahiplerinden birisin,araçlarımızın en güzide yeri senindir.İstediğin yere geç kurul...
Umarım her şey gönlünce,hayalince,hayırlısıyla olur.
Selam ve saygılar.
geçmiş olsun gökhan, benzin deposunda çeyrek depodan aşşa benzin bulundurmaman gerekiyordu araç gazdaykende çalışıyor benzin pompası ve az benzin oldugu için zamanla arıza veriyor umarım büyük bir sorun yokturfrontera58' Alıntı:günaydın anoff üyeleri.dün başımdan geçen talihsiz olayı sizlerle paylaşmak istedim dün akşam saat 7 de evden 10 dakikalığına çıktım ama gece 12.30 da zor döndüm.nedenine gelince depodaki benzin pompasının azizliğine uğradım araç giderken stop etti ve boğaziçi samsun yolunda kaldım benzin kalmadı ddiye benzin aldım 50 tl lik ama gene çalıştıramadık artık üşüdüm ıslandım samsun yolundaki PO ya çektırdim arabayı eve geldim bakalım bugün çalıştırabilcekmiyiz.savaş başkanında dediği gibi allah bize akıl versin.hepinize .iyi hafta sonları