hayırlı olsun erkan abi rubiye ramak kalaerka' Alıntı:profilden resmini kaldırırken içim acıdıjeep imi sattım .. artık etkinlikte stepne yuvasın da, tavan sepetin de bagaj da, yeri olanlar beni unutmasın giderken
![]()
Çetinemeçdeki beyazın içine bindimde insanın pek inesi gelmiyor sonraburak mehmet' Alıntı:Ben rubileri hep uzaktan gördüm ne içine bindim ne yakından inceleme şansım oldu![]()
birisi alsada incelese .. Erkan abi Yap bi Güzellik be abim..
mozbay1907' Alıntı:Çetinemeçdeki beyazın içine bindimde insanın pek inesi gelmiyor sonra![]()
O konuda hiç bi fikrim yok inan ama fiyat güzelmişburak mehmet' Alıntı:İnşallah karderşim ama daha var..
http://www.alibaba.com/product-gs/653846522/Jeep_XJ_ABS_fender_flare.html incele bakalım şunu bi 65 dolar alınası bi fiyat acaba kargosu ne tutar...?
orhan abi teşekkür ederim yapacaz bişeyler artıkorhan19' Alıntı:erkan hayırlı olsun alanada satanada bu gruba ve sana bir rubi yakışır artık herşey gönlünce olsun
murat abi dün bende bindim o beyazamozbay1907' Alıntı:Çetinemeçdeki beyazın içine bindimde insanın pek inesi gelmiyor sonra![]()
Kesinlikle kendi tecrübe birikimi ve keyfi bilmekle beraber ben Erkan abime Rubi tavsiye etmiyorum.Bunun bir değil birçok nedeni var.Tavsiye etmememin en başlıca sebebi onu çok sevmemerka' Alıntı:abilerim her birinize tek tek teşekkür ederim.. beni onure ettiniz.. iyi ki varsınız, siz can dostlarımsınız.. yine bir jeep olacak inşallah en kısa zaman da..
Aha aha aha ; tamam geliooooo gelioooooerka' Alıntı:murat abi dün bende bindim o beyaza![]()
savaş abi söylediklerinde çok haklısın bu konuyu uzun uzun konuşalım uygun bir zamanda..outlaw06' Alıntı:Kesinlikle kendi tecrübe birikimi ve keyfi bilmekle beraber ben Erkan abime Rubi tavsiye etmiyorum.Bunun bir değil birçok nedeni var.Tavsiye etmememin en başlıca sebebi onu çok sevmemAslında alsa en sevinecek benim ve birgün akşama kadarda alıp gezeceğim.Ama araziye girecek, sağı solu sürtecek, belki kaza, suya düşme, takla atma, sağı solu kırılma riskinide beraberinde getirecek offroad tutkusu için 100 bin tl lik bir araç çok fazla
![]()
strazburg da çardak ta pide yenir.burak mehmet' Alıntı:Peki Ankarada ne nerede yenir ?
Mesela Canım Lahmacun istediğinde K.Karabekir Keko,Döner istediğinde Çiftlik Özdemir,içli köfte Çukurağa Emek, vb tavsiyeleriniz nerelerdir.
NOT: çok açım !!!!