Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 657,537
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

mesut kose' Alıntı:
Benim pazar günü yaptığım çamur geçişinden ilham almışlar, biraz daha çalışırlarsa olacak, ama yinede İlkerle benim elime su dökmezler anlayacağınız Anoff gibi olmaları için ohoooooo ;D ;D ;D ;D
Oktur abi.Konu kapanmıştır.BUNLAR ELİMİZE SU DÖKEMEZ:smiley: (bak offroad da biz daha iyiyiz demiyorum:smiley:sadece elimize su dökemezler diyorum)

Etiketler

Bende evden efendi efendi çıktım Şenerin dükkana bi hayırlı olsun dedim büroya gelip bgi çay içecektim.İstem dışı akdereden koza sokağa çıkacağıma ,türközünden mühyeye inmişim.Tamamen istem dışı:smiley:Mesut abinin aracın 2. arıza yaptığı yerde baya çamura girdim çıktım.Harika çamur var.Araba battı:smiley:Ordan kutsal tepeden insan denen mahluku izleyip bir sigara yaktım.Sora çoban tepeye geçtim.Baktım çekirdek tepe pistinde 3 tane yapılı chero zj (sanırım adil abilerdi) oynuyorlar.Tövbe diyip büroya geldim:smiley:

outlaw06' Alıntı:
Bende evden efendi efendi çıktım Şenerin dükkana bi hayırlı olsun dedim büroya gelip bgi çay içecektim.İstem dışı akdereden koza sokağa çıkacağıma ,türközünden mühyeye inmişim.Tamamen istem dışı:smiley:Mesut abinin aracın 2. arıza yaptığı yerde baya çamura girdim çıktım.Harika çamur var.Araba battı:smiley:Ordan kutsal tepeden insan denen mahluku izleyip bir sigara yaktım.Sora çoban tepeye geçtim.Baktım çekirdek tepe pistinde 3 tane yapılı chero zj (sanırım adil abilerdi) oynuyorlar.Tövbe diyip büroya geldim:smiley:

Hep spontan gelişiyo bu tip faaliyetler zaten :smiley:

outlaw06' Alıntı:
Bende evden efendi efendi ��kt�m �enerin d�kkana bi hay�rl� olsun dedim b�roya gelip bgi �ay i�ecektim.�stem d��� akdereden koza soka�a ��kaca��ma ,t�rk�z�nden m�hyeye inmi�im.Tamamen istem d���:smiley:Mesut abinin arac�n 2. ar�za yapt��� yerde baya �amura girdim ��kt�m.Harika �amur var.Araba batt�:smiley:Ordan kutsal tepeden insan denen mahluku izleyip bir sigara yakt�m.Sora �oban tepeye ge�tim.Bakt�m �ekirdek tepe pistinde 3 tane yap�l� chero zj (san�r�m adil abilerdi) oynuyorlar.T�vbe diyip b�roya geldim:smiley:

�smail Abinini ZJ de ordaym�� dediler...

bende bug�n� temizli�e ay�rd�m komple...i� d�� y�kay�m derken koltuklar� s�kt�m taban hal�s�na giri�tim Koltuklar� anemin gaz�na gelip ozanla sildim. �al��mayan dijital pusulay� hallettim. Bi iki yere rutu� yapt�m..Tertemiz oldu s�pam...

burak mehmet' Alıntı:
�smail Abinini ZJ de ordaym�� dediler...

bende bug�n� temizli�e ay�rd�m komple...i� d�� y�kay�m derken koltuklar� s�kt�m taban hal�s�na giri�tim Koltuklar� anemin gaz�na gelip ozanla sildim. �al��mayan dijital pusulay� hallettim. Bi iki yere rutu� yapt�m..Tertemiz oldu s�pam...
olm sen neyle yazıyosun ne alfabesi kullanıyosun :smiley:

outlaw06' Alıntı:

Bende Şenerin arabayı GMK bulvarında gördüm bu akşam arandım tarandım yok ortalarda :smiley: etrafa baktım göremedim devam ettim yürümeye... Tüh fena kaçırmışım ama senin gezide çok gizli olmuş be abi :smiley::smiley:

Güzel bir Ankara sabahından herkese kocaman bir Günaydın :smiley:

Görüntü0957.jpg

günaydın arkadaşlar yeni günümüz yeni haftamız çok güzel ve bereketli olsun..

194852_536481979703063_20275451_o.jpg

Bu pazar kirlenemeyince temizlendik..
Yaklaşık 8 saat süren işlemlerden sonra aracımızın taban halısı deri döşemeleri temizlendi kapı döşemeleri temizlendi alttakı ve araç altında bulunan bütün çamur akıtıldı,Bazı yerlerin rutuşları yapıldı yamuk yumuk sarılan vinç düzeltildi vinç halatı temizlendi.lasikleri parlatmak için 1 kutu lastik parlatıcı kullanıldı.
Emeklerinden dolayı Babama Teşekkür ederim.

2013-02-24 13.46.24.jpg

2013-02-24 13.46.34.jpg

2013-02-24 13.46.37.jpg

2013-02-24 14.22.41.jpg

2013-02-24 14.22.46.jpg

Herkeze günaydın mutlu keyifli sağlıklı ve bol kazançlı bir hafta geçirmeniz dileğiyle

outlaw06' Alıntı:
@Burak kardeşim güle güle kirlet.Bu arada lütfen artık KİRİL alfabesiyle yazma okuyamıyoruz:smiley:
Sağol abim..
notebokum rus bilgisayarı oldu :( Rusçaya çeviri yapıp öyle gönderiyor yazılanları.. Bilgisayarım bana doğru yolu göstermek istiyor olabilir..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,862
Kayıtlı Üye Sayımız
166,657
Kaydolan Son Üyemiz
Calderone1336

Çevrimiçi üyeler

Geri