Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 657,546
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

outlaw06' Alıntı:
Murat Özbay kardeşimizin kıymetli annesi Abide teyzemiz, yarın basit bir operasyon geçirecektir.Kendisine Allah'tan şifa, siz dostlardan da dua bekleriz.Geçmiş olsun dileklerimizle.
muratım çok çok geçmiş olsun ALLAH acil şifalar versin.. aklında bulunsun kan grubum A RH + alkol yok, sigara yok.. temizdir pırıl pırıl :smiley: lazım olursa... ;)

Etiketler

ANOFF 3 MART 2013 8, BÜYÜK ETKİNLİĞİ KATILIM LİSTESİ
Yer :Çamlıdere Mesire Alanı
Buluşma yeri :İstanbul yolu yeni TAYMEK (şaşmaz kavşağını geçince sağda)
Buluşma saati 08.30 (09.00 teker döner 30 kişi 1 kişiyi bekleyemez)
Tarih :03/03/201
Yeme içme :Herkes kendine ait

1.Savaş Tanır WJ 3 kişi
2.Mesut Köse CJ8 3 kişi
3.Akın abi Frontera 4 kişi
4.Salih Yardımcı Suzi 3 kişi
5.Eflatun Abi Pajero 3 kişi
6.Serdar Abi Forester 3 kişi
7.Çağın Jımny 2 kişi
8.Dalca Abi(opsiyonlu) Forester 3 kişi
9.Erkan Nezir Suzi 2 kişi
10.Murat Özbay XJ 2 kişi
11.Salih Özen XJ 2 kişi
12.Burak Mehmet XJ 3 kişi
13.Veysel Abi CJ veya Pathfınder 2 kişi
14.Necati Samuraı 2 kişi
15.Şener Suzi 2 kişi

NOT; Etkinliğimize katılmak isteyen gurup üyelerimiz adını lütfen listeye eklesinler.Gurupta 5 abimiz/kardeşimiz aracını satmıştır:smiley:İlk defa bu kadar az katılımlı bir liste açtık:smiley:))))Her zamanki gibi; akşamdan yakıtımızı alalım,alışverişimizi yapalım lütfen.Alkol odaklı gelmneyelim.Genel geçer konvoy kurallarına riayet edelim.Herkese selam ve saygılarımla:smiley:

outlaw06' Alıntı:
Murat Özbay kardeşimizin kıymetli annesi Abide teyzemiz, yarın basit bir operasyon geçirecektir.Kendisine Allah'tan şifa, siz dostlardan da dua bekleriz.Geçmiş olsun dileklerimizle.
Murat çok geçmiş olsun.

erka' Alıntı:
outlaw06' Alıntı:
[/quot.) muratım çok çok geçmiş olsun ALLAH acil şifalar versin.. aklında bulunsun kan grubum A RH + alkol yok, sigara yok.. temizdir pırıl pırıl :smiley: lazım olursa... ;)
teşekkür ederim abim :smiley:

Şubat neredeyse bitti doğru düzgün kar görmedik şehirde, eğer etkinlikler de olmasa bu sene kara hasret kalacaktık bu etkinlikte iyice bir tadını çıkartalım bir sonraki etkinlik Nisan ayında artık karı zor görürüz ancak kuzeyde dulda kalan yerlerde belki :-\

Bu arada söylemeye gerek yok ama yinede ben hatırlatmak istedim araçlarını satan veya serviste bakımda olan her bir arkadaşlarımız için araçlarımızda her zaman yer vardır.

Kamplı gidecekler kimler peki ve biz kaçta hareket edeceğiz cumartesi günü az önce salona kurdum çadırı tecrübe kazandım :smiley:)

http://m.google.com/u/m/RtRKgR

mekan buramidir abiler?

Degilse bi koordinqat reca etsek ???

burak mehmet' Alıntı:
Kamplı gidecekler kimler peki ve biz kaçta hareket edeceğiz cumartesi günü az önce salona kurdum çadırı tecrübe kazandım :smiley:)
kazıkları nereye caktın la :smiley: demekki yalnız değilmişim :smiley:))

günaydın arkadaşlar..

860486_406804949410034_519751543_o.jpg

outlaw06' Alıntı:
ANOFF 3 MART 2013 8, BÜYÜK ETKİNLİĞİ KATILIM LİSTESİ
Yer :Çamlıdere Mesire Alanı
Buluşma yeri :İstanbul yolu yeni TAYMEK (şaşmaz kavşağını geçince sağda)
Buluşma saati 08.30 (09.00 teker döner 30 kişi 1 kişiyi bekleyemez)
Tarih :03/03/201
Yeme içme :Herkes kendine ait

1.Savaş Tanır WJ 3 kişi
2.Mesut Köse CJ8 3 kişi
3.Akın abi Frontera 4 kişi
4.Salih Yardımcı Suzi 3 kişi
5.Eflatun Abi Pajero 3 kişi
6.Serdar Abi Forester 3 kişi
7.Çağın Jımny 2 kişi
8.Dalca Abi(opsiyonlu) Forester 3 kişi
9.Erkan Nezir Suzi 2 kişi
10.Murat Özbay XJ 2 kişi
11.Salih Özen XJ 2 kişi
12.Burak Mehmet XJ 3 kişi
13.Veysel Abi CJ veya Pathfınder 2 kişi
14.Necati Samuraı 2 kişi
15.Şener Suzi 2 kişi

NOT; Etkinliğimize katılmak isteyen gurup üyelerimiz adını lütfen listeye eklesinler.Gurupta 5 abimiz/kardeşimiz aracını satmıştır:smiley:İlk defa bu kadar az katılımlı bir liste açtık:smiley:))))Her zamanki gibi; akşamdan yakıtımızı alalım,alışverişimizi yapalım lütfen.Alkol odaklı gelmneyelim.Genel geçer konvoy kurallarına riayet edelim.Herkese selam ve saygılarımla:smiley:

Günaydın ANOFF hepinize ;
Savaş bey , ben de bu organizasyonun içinde olmak istiyorum ve ismimi yazdırmak isterim
Mustafa SEVER Freelander 3 kişi

Sizden ricam ilk seferim olacak arabamda ve yanımızda neler getirmeliyiz
yardımcı olursanız sevinirim.
Hayırlı olsun şimdiden ANOFF herkese

benim merak ettiğim bir şey de ailemizle yapılıyor organizasyon bende eşimi ve çocuğumu ona göre getirecem düzeyli bir organizasyon olduğunu düşünüyorum ama genede netleştirmek isterim ilk olmasından dolayı

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,862
Kayıtlı Üye Sayımız
166,657
Kaydolan Son Üyemiz
Calderone1336

Geri