Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Foresteri eskitince Ranger Wildtrak alırım belkim
Guzel gozukuyo aracda 7000 tl yıllık vergi neymiş yaw ??? ??? ???
+1 abi. Anca bizim max. 1500 kg araclarda olur daha once dedigim gibi. Bide buna guvenilip heryerede dalinmaz ama 4 cekerin yanina 5. ceker gibi dusunebiliriz diyorummesut kose' Alıntı:Vinç işi biraz hassas bir konu aslında , bir kere lazım olacağı tutar her şeye değer sağladığı fayda, birde o anda iş görmezse bırak vinci arabayı yakasınız gelir. Bu vincin de de pratik bir kullanım sağlama özelliği olmasına rağmen bizim araçlarda yeterli olmayacağı bariz görünüyor ama otomobil tarzı Suv larda Özellikle Atv lerde iş yapacağı da kesin, bizdeki araçların ağırlıkları ortalama 1500-2500 kg arası değişir arazide kalmış bir aracı rampadan çıkarırken aracın ağırlığına ek olarak %50 çamurdan çıkarırken ise %100'e yakın bir extra çekiş gücüne ihtiyacımız olmaktadır.
Metal işleme sektoru ile ilgiliysen benzer işler içerisinde olabiliriz dicektim abi.Erem' Alıntı:Asıl işim devlet memuriyeti.
Ancak hobilerim ve meraklarımın bileşkesi ortaya değişik birşey çıkarıyor. Hani "ne iş olsa" kıvamında.
Bulmayalım su an Cagincim simdi bide o cikarsa yengen beni atcak evden. Zaten o atmadan ben eve gidecek vakit bulamicam galiba ;D ;DCKAYA' Alıntı:Olsun abi katılırsın yawZaten katılda artık sana bir Jimny bulamadık
![]()
Foresteri eskitince Ranger Wildtrak alırım belkim