Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 657,203
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

mesut kose' Alıntı:
Vinç işi biraz hassas bir konu aslında , bir kere lazım olacağı tutar her şeye değer sağladığı fayda, birde o anda iş görmezse bırak vinci arabayı yakasınız gelir. Bu vincin de de pratik bir kullanım sağlama özelliği olmasına rağmen bizim araçlarda yeterli olmayacağı bariz görünüyor ama otomobil tarzı Suv larda Özellikle Atv lerde iş yapacağı da kesin, bizdeki araçların ağırlıkları ortalama 1500-2500 kg arası değişir arazide kalmış bir aracı rampadan çıkarırken aracın ağırlığına ek olarak %50 çamurdan çıkarırken ise %100'e yakın bir extra çekiş gücüne ihtiyacımız olmaktadır.
+1 abi. Anca bizim max. 1500 kg araclarda olur daha once dedigim gibi. Bide buna guvenilip heryerede dalinmaz ama 4 cekerin yanina 5. ceker gibi dusunebiliriz diyorum :smiley: :smiley: :smiley: :D

Erem' Alıntı:
Asıl işim devlet memuriyeti.
Ancak hobilerim ve meraklarımın bileşkesi ortaya değişik birşey çıkarıyor. Hani "ne iş olsa" kıvamında.
Metal işleme sektoru ile ilgiliysen benzer işler içerisinde olabiliriz dicektim abi.

CKAYA' Alıntı:
Olsun abi katılırsın yaw :smiley: Zaten katılda artık sana bir Jimny bulamadık :(
Bulmayalım su an Cagincim simdi bide o cikarsa yengen beni atcak evden. Zaten o atmadan ben eve gidecek vakit bulamicam galiba ;D ;D

Foresteri eskitince Ranger Wildtrak alırım belkim ;) ;) ;) Guzel gozukuyo aracda 7000 tl yıllık vergi neymiş yaw ??? ??? ???

Etiketler

outlaw06' Alıntı:
Umutcan bey merhaba hoşgeldiniz.Bizim bura pek sakin geçmiyor çok şükür.Geçen hafta c.tesi şaşmaz sudeposu tepedeydik.çarşamba arkadaşlar kurtlandı tepetepe ve duvartepeye gittik.Pazar mühye duvartepe, ordan kutsaltepe sırtından karataşa çamurlu yol parkuru ardından çekirdektepe ve altındaki çekirdek dereye indik.Daha evdekilerin gönlünü alacazki arkadaşlar elmadağ diye tutturdular.Yani benim güzel dostum ayda 1 kere 20-25 araçlık büyük, haftada en az bir yada 2 kere küçük buluşmamız var.Gurupta dostluk muhabbet de süper olunca insan yerinde duramıyor.
LAKİN; Elmadağ vs programı şimdilik yok arkadaşlar.Arzu eden BURADA LİSTE AÇMADAN birkaç arkadaş telleşip gidebilir.Şu an 3 martdaki büyük etkinliğe kadar spontan ani hızlı depresif vs bir program yok maalesef.

Fotolarınızı inceledim , aslında pazar aynı parkurdan geçmişiz ama rastlaşmamışız( mühyeden elmadağ'a çıkarken otobanın üzerinden geçen köprü,güzel kalabalık bir fotonuz var :smiley: ) ( evim, işim elmadağa yakın olduğu için 1 saatlik bile bir tur yapma şansım oluyor.
onun dışında motocross larla foto çekildiğiniz yer eymirin girişi sanırım daha doğrusu otoban ile eymirin arasında kalan bölge . Ama oraya araçların girebilmesine şaşırdım, motocross yaparken buraya araçla giremem diyordum :smiley:.
İşim gereği pazarları çalışıyorum, 3 martdaki büyük organizasyona katılmak istesemde bütün pazarımı ne yazıkkı ayıramıyorum. Cmrtesi veya spontan turlarınıza katılmak isterim. Lada Niva(2004) aracım var, şimdilik standart. Ama gruba yük olacağımı düşünmüyorum. Bir geziye katılmak tanışmak isterim. Burdan rahatlıkla takip edebilirim sanırım.

saygılar

Ekli dosyalar

• IMG_20130214_224818.jpg
    IMG_20130214_224818.jpg
    142.2 KB · Görüntüleme: 96

outlaw06' Alıntı:
@Burak Mehmet Üçkol tosun paşa efendi;2 saat kadar evvel aradım tele cvp vermediniz.Wc dedir, yemektedir, sigara molasındadır, sinirli bir anıdır, gece İpek hanım uyutmamıştır gaz çıkarttırmıştır babasına vs vs vs tüm olasılıkları göz önünde bulundurup dönüşünü bekledim hala dönmedin.O halde buradan yazayım; Makulseniz müsaitseniz haftaya salı-çarşamba 3-5 abimizle,dostumuzla,kardeşimizle (arzu eden gurup üyelerine de duyuru olsun buradan) hanenize çay içmeye geleceğiz.
(Cevabınızı burdan yazınız tel açmayınız tel inize cevap verilmeyecektir) :smiley:
akşam İpek hanım aklımızı başımızdan aldığı için telefonumun bataryasını doldurmayı unutmuşum..telefonum şuanda arabada şarj oluyor kusuruma bakmayın İbrahim paşam..
Bu arada nedemek efendim nezaman müsaitseniz bekliyorum zaman fark etmez....

herkese slm değerli grup üyeleri maalesef sevgili kızım suziden ayrıldım. yeni bir araç bakıyorum. araç bulur bulmaz tekrar aranızdayım inşallah. görüşmek dileğiyle :smiley:

outlaw06' Alıntı:
XJ Cİ
@SALİH EFENDİ
@MURAT EFENDİ
@BURAK EFENDİ
Elin kızına bakında utanın:smiley:
http://www.youtube.com/watch?v=nTYo1DLQI2w
Abim Burağın kız kardeşinin bi su geçişleri var yanlaya yanlaya girip biz Burakla zaten o gün kendimizden utandık :smiley:

Başıma şef diye oturttukları adam sabahtan beri bir Pakistanlıya libyadaki savaş size sıçradımı Sizin oranın inciri meşurmuş ( aslında meşhur olan İnci si) sizin başkentiniz trablus mu? gibi sorular soruyo.Garibim pakistanlı Ülkesinin matematik konumunu anlatmaya çalışıyor bir saattir :D :D :D

burak mehmet' Alıntı:
Başıma şef diye oturttukları adam sabahtan beri bir Pakistanlıya libyadaki savaş size sıçradımı Sizin oranın inciri meşurmuş ( aslında meşhur olan İnci si) sizin başkentiniz trablus mu? gibi sorular soruyo.Garibim pakistanlı Ülkesinin matematik konumunu anlatmaya çalışıyor bir saattir :D :D :D
Kim la o :smiley:

Umutcan' Alıntı:
Fotolarınızı inceledim , aslında pazar aynı parkurdan geçmişiz ama rastlaşmamışız( mühyeden elmadağ'a çıkarken otobanın üzerinden geçen köprü,güzel kalabalık bir fotonuz var :smiley: ) ( evim, işim elmadağa yakın olduğu için 1 saatlik bile bir tur yapma şansım oluyor.
onun dışında motocross larla foto çekildiğiniz yer eymirin girişi sanırım daha doğrusu otoban ile eymirin arasında kalan bölge . Ama oraya araçların girebilmesine şaşırdım, motocross yaparken buraya araçla giremem diyordum :smiley:.
İşim gereği pazarları çalışıyorum, 3 martdaki büyük organizasyona katılmak istesemde bütün pazarımı ne yazıkkı ayıramıyorum. Cmrtesi veya spontan turlarınıza katılmak isterim. Lada Niva(2004) aracım var, şimdilik standart. Ama gruba yük olacağımı düşünmüyorum. Bir geziye katılmak tanışmak isterim. Burdan rahatlıkla takip edebilirim sanırım.

saygılar

cr-v' Alıntı:
herkese slm değerli grup üyeleri maalesef sevgili kızım suziden ayrıldım. yeni bir araç bakıyorum. araç bulur bulmaz tekrar aranızdayım inşallah. görüşmek dileğiyle :smiley:
Serkan ne yaptın dostum.Yahu bu ne iş:smiley:Gurupta araç kalmadı.Şener efendi dükkana mahkum oldu.Dalca abi yok aladağlarda yok başka organizasyonda:smiley:Serdar abi ya ingilterede ya adıyamanda.Yiğit amaroka kıyamaz:smiley:Tey Allahım:smiley:))Cem 2 aydır ortada yok.Eray pazarları 3 aydır izin alamıyor:smiley:
Erem abi XJ yi
İsmail abi DEV 5,9 u
Mesut abi suzi 2,5 i
Serkan suzi 1,6 yı saaaat tııııı Eeee? Artık koşu etkinlikleri yaparız:smiley:

burak mehmet' Alıntı:
akşam İpek hanım aklımızı başımızdan aldığı için telefonumun bataryasını doldurmayı unutmuşum..telefonum şuanda arabada şarj oluyor kusuruma bakmayın İbrahim paşam..
Bu arada nedemek efendim nezaman müsaitseniz bekliyorum zaman fark etmez....
Ok dostum

outlaw06' Alıntı:
Serkan ne yaptın dostum.Yahu bu ne iş:smiley:Gurupta araç kalmadı.Şener efendi dükkana mahkum oldu.Dalca abi yok aladağlarda yok başka organizasyonda:smiley:Serdar abi ya ingilterede ya adıyamanda.Yiğit amaroka kıyamaz:smiley:Tey Allahım:smiley:))Cem 2 aydır ortada yok.Eray pazarları 3 aydır izin alamıyor:smiley:
Erem abi XJ yi
İsmail abi DEV 5,9 u
Mesut abi suzi 2,5 i
Serkan suzi 1,6 yı saaaat tııııı Eeee? Artık koşu etkinlikleri yaparız:smiley:
valla yaptık bişey ama hadi hayırlısı bi tuhaf oldum valla nasıl da bağlanmışım. şimdi araç bakıyorum abi inşallah temiz gönlüme göre bi araç bulursam alıcam inşallah.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,857
Kayıtlı Üye Sayımız
166,656
Kaydolan Son Üyemiz
aliaksoy

Çevrimiçi üyeler

Geri